Το άκουσα χθές τυχαία,μου άρεσε και το κλίπ και το ποστάρω.
enjoy!
Nikos Portokaloglou - Voutame Gymnoi (Official Video Clip 2011)
enjoy!
Nikos Portokaloglou - Voutame Gymnoi (Official Video Clip 2011)
Σωστος ο sf ...τουλαχιστον με τον Πορτοκαλογλου δεν σε πιανει η καταθλιψη που αλλοι γνωστοι και μη εξαιρετεοι εχουν τα τελευταια 30 χρονια χωσει με ΣΥΡΡΙΓΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στην νεολαια (αλλοι τωρα ειναι 50+) .Πραδειγμα οι 70000 κοσμο που μαζεψε το γνωστο επανασυνδεθεν συγκροτημα των ''πνυξ-κλαψ ''( κατα δικη μου παραφραση ) και ετοιμαζεται σημερα αυριο να ξαναμαζεψει σε μια ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΗΡΙΑ συναυλια (τωρα για φετος ειναι ;θα σας γελασω ουτε αυτοι δεν ξερουν )Superfunk είπε:Ενας "κακος" Πορτοκαλογλου ειναι συνηθως καλυτερος απο το 95% της εγχωριας παραγωγης οποτε μια χαρα ειναι το κομματακι,δεν ειναι και "Μενεις Ορφανος" αλλα αξιοπρεπεστατο ειναι.
Oχι καθολου λιγο....ειναι ετσι!! και γιαυτο γραφω πιο πανω οτι τουλαχιστον δεν μας καταθλιβει τωρα πλεον .ΠΑΛΙΑ ενταξει και το γκρουπ & αυτος εδωσαν πολυ καλα κομματια που τραγουδηθηκαν απο ολους μας κακα τα ψεματα (υπαρχει και καποιο κομματι με αυτον τον τιτλο νομιζω )yannis είπε:Eπειδή με τον Π. τυχαίνει και έχω συνεργαστεί ως πλκτράς στο παρελθόν -και σε πολύ καλή φάση του- νομίζω πως αυτη είναι μια καλή του στιγμή. Οχι η καλύτερη, αλλά σίγουρα καλή. Νομίζω πως ο άνθρωπος έχει γράψει μια σειρά σπουδαία τραγούδια χωρίς να υπηρετήσει τα γνωστά στερεότυπα του "επαναστάτη συνθέτη" ή της "ροκ περσόνας" όπως οι περισσότεροι συνάδελφοί του. Απλώς τα έγραφε, τα έπαιζε και ο κόσμος τα αγάπησε. Δεν χρησιμοποίησε κανένα κόμμα (βλέπε επιχορήγηση Σπείρας-Σπείρας με 250.000 ευρώ από τον Καραμανλή twice), ούτε το έπαιξε προστάτης του λαού ή της νεολαίας, ούτε και έκανε τον καραγκιόζη στον κάθε Λαζόπουλο για να βγάλει τη μουσική του προς τα έξω. Και μόνο γι'αυτό τον εκτιμώ. Το θεωρείτε λίγο?