Nik Huber Orca Custom

• Thread starter Thread starter nuno
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 7K
Εξαιρετική φίλε nuno, όπως και οι άλλες που έχεις.  ;)

Μπράβο για το γούστο σου, και καλή έμπνευση εύχομαι!  :)

nuno είπε:
Ιδού και το θαυματουργό push-push button

Αυτό είναι όλα τα λεφτά στις huber.Πολύ πλάκα έχει, τσουπ split coils!Θυμάμαι πρώτη φορά που έπιασα huber στα χέρια μου και το ανακάλυψα καταλάθος και ψιλοέμεινα ''Εεε?''

Κλιπάκι ε???

Έπρεπε να είχα ηχογραφήσει τo Σάββατο τον Silot  8) που την δοκίμαζε με ένα ποταπό κεφαλάκι Soldano  :o...Στερνή μου γνώση...

υπεροχη φωτο και με τις 3  κιθαρες σου!!.να τις χαιρεσαι να τις ακους!!

push push button,εχει και αλλα...μυστικα το εργο τεχνης;

bluezlick είπε:
γιατι θαυματουργο τι κανει?
το καλυτερο σπλιταρισμα που εχεις ακουσει ποτε απο κιθαρα..ακουγονται πραγματικα σαν μονοι οι humbuckers!

Ααααααααααααααααααααααααααααα

Δεν γλιτώνεις έτσι εύκολα

Κλιπάκι είπαμε!

;D

απίστευτη πραγματικά...respect...είμαστε εδώ με 2 φίλους μου και τα τελευταία 20 λεπτά χαζεύουμε την κιθάρα σου...γράψε κλιπάκια σίγουρα... 8)

takis είπε:
γιατι θαυματουργο τι κανει?
το καλυτερο σπλιταρισμα που εχεις ακουσει ποτε απο κιθαρα..ακουγονται πραγματικα σαν μονοι οι humbuckers!

Αυτό που είπε ο Τάκης.

Και είναι push push όχι push pull οπότε έτσι όπως βλέπεις το κουμπί στη φωτο αντί να το τραβήξεις πάνω το knob το πατάς ελάχιστα και αυτό πετάγεται πάνω μόνο του.Και μετά το πατάς ξανά για να το επαναφέρεις.

elavd είπε:
Και είναι push push όχι push pull
Πού μπορούμε να βρούμε 250k push-push pots?

Με πρόλαβες. :D

Πάνω που ήθελα να ρωτήσω το ίδιο πράμα ακριβώς.

Αν υπάρχουν 2 μόντες που θα ήθελα να κάνω στη κιθάρα μου είναι push push volume αντι push pull και να αλλάξω το tone με αυτό που φοράνε οι duesenberg.

Αλλά μάλλον σε λάθος μέρος ρωτάμε.

Γιούχου, χερρ Στάυροοοο

Φίλοι μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια..

Να φανταστείτε και 'γω πολλές φορές όταν δεν παίζω την έχω στην βάση απέναντί μου και την κοιτάω (το πρωτοφανές είναι πως κάποιες φορές την έχω γυρισμένη ώστε να βλέπω την πλάτη του σώματος.....απίστευτο αυτό το μαόνι)

Για το κλιπάκι σκέφτομαι να βάλω αγγελία "Ζητείται  "δακτυλάς" για ηχογράφηση αξιοπρεπούς κλιπ" ;D ;D ;D

Για τα pots και γω τον Σταύρο θα ρωτούσα αμέσως..

Πάντως το push-push είναι απίστευτη ευκολία. Η κίνηση του χεριού πλέον είναι εντελώς μηχανική.

Και πάλι ευχαριστώ για τα σχόλιά σας.

Τελευταίο σετ φωτό:

Καταπληκτική η φαμίλια ! Και η Huber σου Κωστάρα μου εύκολα η καλύτερη που έχω ακούσει και μια απο τις πιο τέλεια φτιαγμένες κιθάρες στο γνωστό σύμπαν !!

Αυτά είναι!!!!!

Thanks ρε Τόλη.

Χαίρομαι ιδιαίτερα και που σου άρεσε και σένα τόσο και που δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το πεις.

Από την άλλη φίλε μου καλέ, ας έπαιζα σαν και σένα και ας είχα μόνο την Huber μου,εεεε την HM strat μου ήθελα να πω (αυτη δεν την φωτογράφισα καν....θα έσπαγε ο φακός  ;D ;D) !

Φιλιά

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back