Κάποια στιγμή πριν μέρες το άκουσα το άσθμα, είχα καταλάβει περί της γόμενας τι συμβαίνει, έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ μία κάποτενες.........απλά ήθελα να πιω ένα δκομ βίτσιο. Όταν ξεκίνησα να παίζω είχα στη διάθεσή μου μια πεταλιέρα της boss με delay-octaver-flanger και κάτι σε διστόρσιο, ένα κίτρινο ήταν δε θυμάμαι πως το έλεγαν, μέσα σε πέταλ μπόρντ και με το τροφοδοτικό του εν έτη 1983. Φυσικά δεν ήταν δκαμ , απλά είχαμε νοικιασμένο ένα ζμπιτ στα Οξάρχεια, για πρόβες μαζί με ένα άλλο γρουπ που είχαμε κοινό δράμερ και τα είχε ο άλλος μπουθαρίστας, μαζί με μια στραβοκάστερ και ενισχυτή. Αυτά ως το 86 που πήρα τη τέλε και το 87 που αγόρασα τον ενισχυτή. Κιθάρα μπορεί να μην έμαθα, αλλά προτιμώ, ότι βγαίνει να βγαίνει απ τα χεράκια μου τα ατσούμπαλα.......α ναι ξέχασα, ο ενισχυτής είχε πετάλι και 2 κανάλια καθαρό-βρώμικο, οπότε λύθηκε το πρόβλημά μου........αν είχα σκεφτεί βέβαια από τότε πόσο απλούστερη θα ήταν η ζωή μου, αν χρησιμοποιούσα το κόμβιον βόλιουμ της Τέλε , ίσως και να μη χρειαζόταν, ούτε βρώμικο κανάλι στον ενισχυτή και αν ακόμα, ακόμα είχα σκεφτεί από τότε, να αλλάζω που και που το κόμβιο τόνε της κιθάρας, που το είχα πάντα φουλ πρίμα, ή και να αλλάζω μαγνήτες, πλην του να παίζω πάντα στον γέφυρα............. ;D ;D ;D ;D.......... με φάγαν τα ντιλέγια λαίμαι