G
"Ήρθε" σήμερα... κι έκατσε στο κεφάλι μου...
Τώρα αν πω όλα μαζί, ακόμα και το organ στο τέλος, θα με πεις τρελλό ?...φυσικά, χρειάστηκε χρόνος να τα βάλω σε σειρά...μάλλον κάτι δεν πάει καλά με μένα...?Εγώ να ρωτήσω Παύλο, τι ήρθε στο κεφάλι σου από το κομμάτι?
Τα ακκόρντα ή η μελωδία?
Τώρα αν πω όλα μαζί, ακόμα και το organ στο τέλος, θα με πεις τρελλό ?...
Βασικά άρπαξα την κιθάρα κι έπαιξα τα ακόρντα κανα δυο φορές...παράληλα είχα και την μελωδία στο κεφάλι μου. Μετά τα έγραψα στο guitar pro (πλήκτρα) κι αυτό ήταν...Όχι βρε συ, μην το λες αυτό.
Αλλά δεν μπορεί, κάτι θα σου ήρθε πρώτο, και όσο το σκεφτόσουν θα σου ήρθαν και τα υπόλοιπα.
Βασικά άρπαξα την κιθάρα κι έπαιξα τα ακόρντα κανα δυο φορές...παράληλα είχα και την μελωδία στο κεφάλι μου.
Έχω ελπίδες γιατρέ;...
"και είχε και καμιά γέφυρα" Πάντα ανοιχτός σε προτάσεις, αλλά έχει ήδη ένα pre-chorus και το chorus σε δύο μέρη, οπότε μου φάνηκε υπερβολικό...Ολοκληρωμένη μελωδία, που την απεδωσες με τον δικό σου τρόπο. Δεν είσαι lead κιθαρίστας, αλλά έχεις μελωδικότητα, που λίγοι lead κιθαρίστες έχουν.
Εάν το κομμάτι ειχε λίγο καλύτερη ενορχήστρωση, δηλαδή να παίξεις με δυναμικές (είναι πολύ φλατ), και είχε και καμιά γέφυρα θα ήταν πολύ εντυπωσιακό.
Τουλάχιστον, το έγραψες και έφυγε από μέσα σου.