Νick D'Virgilio ενας μεγαλος ντραμμερ -τραγουδιστης

pericles

Μέλος
Πόντοι
98
http://www.drummerworld.com/Videos/nickdvirgiliomeinl2.html

O ντραμερ των Spock's Beard μεχρι προσφατα σε μια επιδειξη drumming & vocals !!!

Aπο τους καλυτερους εν ενεργεια drummers  με 7 δισκους στο ενεργητικο του σαν μελος του group και αρκετες αλλες συμμετοχες .Τα 16α στο δεξι του τα εχει ''ψωμοτυρι '' .τσεκαρετε και την τεχνικη του στα ποδια .!!ΕΞΟΧΟΣ. 8) 8)

Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος. Τη δαγκωσες αγρια τη λαμαρινα μ'αυτους... ;D

Μπα με ηξερες απο παλια ;Αν επαιζα εγω ετσι στα νιατα μου τοτε εδωμεσα δεν θα εγραφα εγω για αλλους  :P αλλα οι αλλοι θα εγραφαν για μενα  ;D ;D

Αρχιζεις και γινεσαι πιο φανατικος κι απο μενα... ;D

Edit:

Φοβεροι και οι δυο στο βιντεο. Ο Keegan παιζει σε ολα τα live τους τα τελευταια 10 χρονια, παντα ειχαν 2 ντραμς στα live γιατι ο D'Virgilio εκτος απο ντραμερ της μπαντας ηταν και ο βασικος τραγουδιστης, κι επαιζε και καμια κιθαρα και κανα πληκτρο απο δω κι απο κει, οποτε ενας δευτερος ντραμερ χρειαζοταν.

Ο Keegan ειναι απο τα τελη του 2011 ο ντραμερ των Spock's Beard. Η θεση του ανηκε δικαιωματικα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Mπα δεν φανατιζομαι απλα τους ανακαλυπτω (και ντρεπομαι που δεν τους ηξερα τοσα χρονια)

Αλλα :γηρασκω αει διδασκομενος  ;D ;D

Ειναι απαντηση στην δισκογραφικη σκαρταδουρα που κυριαρχει τα τελευται χρονια στον πλανητη -ειναι η εξαιρεση  (η μια απο τις εξαιρεσεις)του κανονα δηλαδη. 8) 8)

Πράγματι εξαιρετικός. Στα 7 χρόνια που παρακολουθώ στενά την μπάντα, πάντα μού εκανε ιδιαίτερη εντύπωση η λογική του στα παιξίματα (όλα τα άλμπουμ τους μέχρι και το X ηχογραφούσε ο Nick, άσχετα αν έπαιζε ο Keegan στα lives) αλλά και στα φωνητικά απ' το 2003 και έπειτα.

Δυστυχώς απ' το Νοέμβριο του 2011 ο Nick αποχώρησε οριστικά απ' τους Spock's Beard.

Ελπιζω να μην ειναι οριστικη η αποχωρηση (και ευχομαι για το αντιθετο)

dionisissab είπε:
(όλα τα άλμπουμ τους μέχρι και το X ηχογραφούσε ο Nick, άσχετα αν έπαιζε ο Keegan στα lives)
Δεν επαιζε ο Keegan στα lives, επαιζε και ο Keegan στα lives, μαζι μοιραζονταν τη σκηνη σε καθε live.

Μια και ποσταρες το παραπανω βιντεο, να παραγγειλεις το "The X Tour Live" στην limited deluxe edition που περιεχει 2 CD και ενα DVD με το παραπανω live. 8)

Θα το βρεις στο Amazon UK.

http://alturl.com/gt2n4

2013_04_07_231859.jpg

Αποψε λογω ασθενειας δεν βγηκα αλλα ακουω με προσοχη και ευλαβεια ολη μερα Spock's Beard.

Εδω ομως ειναι ο τεως ντραμμερ και τραγουδιστης τους προσ τιμην του οποιου και το ποστ.Καλος δεν ειναι;

Καλουτσικος. Αλλα πολυ φτωχεια ρε παιδι μου, με τρυπια πιατινια παιζει...
Tea_green.gif

Spocks Beard-In The Mouth Of Madness(Live 2008)

Εδω ας απολαυσουμε τον Νick μονο σαν τραγουδιστη .Καλα δεν περιμενα να παθω τετοια ''νιλα'' με αυτο το group .Τι ναπω ;μουσικαρες ,χαμηλο προφιλ,λυρισμος ,πολυρυθμια ,κομματαρες /Χερεται το αυτι μου ηχους ,φωνες ,ρυθμους αλλα και προσεγμενους στιχους.Κωστα σου χρωσταω πολλα.

Trending...

Νέα θέματα

Back