• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Nick Dounoussis and the Backbone 19 - 20 Νοέμβρη

Marillion

Νέο μέλος
Πόντοι
18
   Οι “Nick Dounoussis and the Backbone" είναι το συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε το 1995 από τον Νίκο Ντουνούση, γνωστό ως τότε στα ακροατήρια του Blues ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Blues Wire στων οποίων την εξέλιξη συνέβαλε καταλυτικά κατά την δωδεκάχρονη θητεία του μαζί τους.

Στις 19 και 20 του Νοέμβρη θα εμφανιστούν στον πολυχώρο Άγκυρα σε 2 βραδιές γεμάτες μουσικότητα, ηλεκτρισμό και ενέργεια.

Πολυχώρος Άγκυρα

Σόλωνος 124

τηλ. επικοινωνίας:210 3837540/667

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στον πολυχώρο των εκδόσεων Άγκυρα, δεν έχω πάει ποτέ. Υπάρχει και virtual ξενάγηση στο χώρο http://www.agyra.gr/panorama/ στη σελίδα των εκδόσεων. Μάλλον πρόκειται για κάτι το ξεχωριστό.

Χαίρομαι πάρα πολύ που οι θρύλοι του μπλουζ από τη Θεσσαλονίκη, φέτος θα κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους στην Αθήνα. Ο Ηλίας την Κυριακή στο Κύταρρο και ο Νίκος στις 19 και 20 στον πολυχώρο της ΆΓΚΥΡΑΣ.

Μπράβο παιδιά,

KEEP THE BLUES ALIVE (and KICKING!)

Δεν έχω πάει στον συγκεκριμένο πολυχώρο, θα είναι ωραία εμπειρία πιστεύω. Όποιος δεν πρόκαμε να ακούσει το Νίκο στις προηγούμενες εμφανίσεις, ιδού η ευκαιρία για φέτος.  ;)

Επικούρη, γερνάς μου φαίνεται: οι Wire παίζουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο Κύτταρο!  ;) ;D

Ούπς! Δίκιο έχεις! Άσε, μετά την πληρωμή της περαίωσης τα έχω χαμένα.

epikouris είπε:
Ούπς! Δίκιο έχεις! Άσε, μετά την πληρωμή της περαίωσης τα έχω χαμένα.
;D ;D ;D ;D ;Dκι εγώ,μιας και χτες μου ήρθε ενώ έχω κλείσει 3.5 χρόνια τα βιβλία.

Και μετά σου λένε γιατί ακούμε blues...............

Να δεις και τις καινούργιες χριστουγεννιάτικες κάρτες που θα μας στείλουν από την εφορία............

"Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ."

Η βραδυά χτές στην ΑΓΚΥΡΑ ήταν εξαιρετική!  Σήμερα αναμένονται εκπλήξεις καθώς άκουσα οτι θα υπάρξει πολύ γνωστός μουσικός που θα τζαμάρει με το βιολί του.

Περιμένουμε αν οχι The Devil Went Down to Georgia, τουλάχιστο αντίστοιχη ανατριχίλα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back