NGD - Ibanez AZS2200 Prestige

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,813
Ήρθε και η δεύτερη...

IMG_4489.jpg

IMG_4486.jpg

Από εδώ το φέρνετε, από εκεί το φέρνετε, όλοι στην Telecaster το γυρίζετε ρε φίλε 😅

Με γεια!
Έχει το πιο γήινο σχήμα, ανάμεσα σε άλλες ηλεκτρικές εξωγήινες. Και ερωτώ, και εμείς από σκόνη δεν είμαστε?

Από εδώ το φέρνετε, από εκεί το φέρνετε, όλοι στην Telecaster το γυρίζετε ρε φίλε 😅

Με γεια!

Έδωσα την semihollow και έπρεπε να την αντικαταστήσω με άλλη τελε..

Με γεια!

Και Telecaster, και με tremolo! Απλά... the worst of both worlds! Με 'γεια @gkourmoul1 και καλόπαιχτη, όπως πάντα θα ευχηθώ! Αλλά σίγουρα, not for me...

Μόνο αυτό μετράει. Εντυπώσεις μέχρι στιγμής...?
Feels like home.
Μου αρέσει πάρα πολύ ο mini humbucker. Κοφτερός, παχύς και με αίσθηση single coil.
Επίσης, μου αρέσει που καθαρίζει με λίγο ρίξιμο volume (50s style). Στην άλλη μου prestige καθαρίζει γραμμικά και δε με βολεύει τόσο.

Μεγειές! Ενδιαφέρον switching βλέπω, τι λένε οι μεσαίες θέσεις?

Και Telecaster, και με tremolo! Απλά... the worst of both worlds!
Tον Δεκέμβριο μου ξέφυγε μια με Kahler και ακόμα την σκέφτομαι 🫤

τι λένε οι μεσαίες θέσεις?

Ηχητικά είναι εξαιρετική. Εχει πολύ γυαλισμένο ήχο, ισορροπημένο σε όλες τις θέσεις, και εξαιρετικά touch sensitive.
Η μεσαία θέση είναι τέλεια. Με το switch γίνεται πιο fat. Αρκετά χρήσιμη.

Με γειά το νέο κιθαρόνι
Τι radius έχει, 12άρι ;
Το switch ανάμεσα στα vol/tone είναι το κλασικο alter switch της Ibanez που δινει + 5 ήχους ;
Καλά παιξίματα !

Τι radius έχει, 12άρι ;

Δεν έχω ιδέα. Λογικά ναι. Είναι ίσως η μοναδική κιθάρα που έχω αγοράσει χωρίς να διαβάσω specs (δεν χρειάστηκε).

Το switch ανάμεσα στα vol/tone είναι το κλασικο alter switch της Ibanez που δινει + 5 ήχους ;
Καλά παιξίματα !

Ο διακόπτης είναι ο κλασικός τριθέσιος και το switch σου δέσει έξτρα δύο ήχους στη μεσαία και bridge θέση.

Ευχαριστώ!

Καλορίζικη Γιώργο.
Ωραίες και ποιοτικές κιθάρες αυτές οι prestige (AZ + AZS).
Μου αρέσει που έχει Jumbo stainless.

Τι radius έχει, 12άρι ;
Ναί είναι 12αρι.

Ναι το alter switch έχει. Όπως λέει και ο Γιώργος έχει διαφορά στη μεσαία και bridge θέση. Έχεις συνολικά 5 ήχους.

alter_switch.png

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back