εντάξει, δεν ήταν και "δύσκολη" μουσική το grunge...indie-anos laternative είπε:Να αναφέρουμε κάπου και τη φωτοβολίδα του grunge; Το εκπληκτικό είναι ότι έτυχε και εμπορικής αναγνώρισης!
εντάξει, δεν ήταν και "δύσκολη" μουσική το grunge...indie-anos laternative είπε:Να αναφέρουμε κάπου και τη φωτοβολίδα του grunge; Το εκπληκτικό είναι ότι έτυχε και εμπορικής αναγνώρισης!
Συμφωνοι γιατί είχε ποπ ρυθμούς αλλά οι στίχοι δεν ήταν τόσο εύπεπτοι και οι κιθάρες αν και πιασάρικες ήταν τίγκα στην βρώμα.gdevelek είπε:εντάξει, δεν ήταν και "δύσκολη" μουσική το grunge...
λαμβάνοντας υπόψη ότι τα αμερικανάκια είχαν (και βέβαια έχουν) πληθώρα ακουσμάτων από hip-hop και μέταλ, αντίστοιχα, τα δύο αυτά που γράφεις δεν αποτέλεσαν εμπόδια...Stoner Jackass είπε:Συμφωνοι γιατί είχε ποπ ρυθμούς αλλά οι στίχοι δεν ήταν τόσο εύπεπτοι και οι κιθάρες αν και πιασάρικες ήταν τίγκα στην βρώμα.
Όπως δεν είδες αναφορά στο paisley underground ή δεν αναφερθήκαμε στους Dead Kennedysbloody_sunday είπε:Δεν βλέπω καμία αναφορά σε ένα σημαντικό παρακλάδι....... το no wave.
Πράγματι.lgbesios είπε:είναι τόσα πολλά......
Εγώ είμαι της γνώμης ότι έχουν θέση μιας και πρόκειται για σημαντικότατα συγκροτήματα του είδους τους. Για το δεύτερο σκέλος θα έλεγα πως συμφωνώ αλλά θα μου άρεσε να γίνεται και μικρή αναφορά σε ήδη γνωστά πράγματαNαι, όντως σκεφτόμουν προηγουμένως αν θα είχαν θέση εδώ οι Dream Syndicate, oι Rain Parade, οι Opal... Όσο για τους DK, θα μπορούσε το θρεντ να χρησιμέψει για εισαγωγή/μύηση σε πιο άγνωστα ονόματα αντί για αναμάσημα των πασίγνωστων (έτσι τουλάχιστον θα το επιθυμούσα εγώ).
Όταν σε μια συζήτηση συμμετέχουν γνώστες, οι ενδιαφερόμενοι παρευρισκόμενοι μόνο κέρδη μπορούν ν' αποκομίσουν.audiokostas είπε:Πέρα από την τοποθέτηση του lgbesios και του bloody, πέρα από την παράθεση βίντεο, ποιά είναι η συζήτηση και, πέραν της τέρψης του Μιχάλη (που θα μπορούσε να έχει ανοίξει ο ίδιος το θέμα), ποιος ο σκοπός της;
+1Nestoras είπε:Όταν σε μια συζήτηση συμμετέχουν γνώστες, οι ενδιαφερόμενοι παρευρισκόμενοι μόνο κέρδη μπορούν ν' αποκομίσουν.
Πιθανόν αλλά δεν μου είπες ποιό είναι το αντικείμενο της συζήτησης.Nestoras είπε:Όταν σε μια συζήτηση συμμετέχουν γνώστες, οι ενδιαφερόμενοι παρευρισκόμενοι μόνο κέρδη μπορούν ν' αποκομίσουν.
Και εγώ έτσι το βλέπω.audiokostas είπε:Απλώς έτσι το βλέπω εγώ.
Αυτό ούτε ειπώθηκε, ούτε είναι αλήθεια. Hold your horses... ;Daudiokostas είπε:...και επειδή ντρεπόταν αυτός το άνοιξες εσύ...
Τρόπος του λέγειν βρε συ.Sonic X είπε:Αυτό ούτε ειπώθηκε, ούτε είναι αλήθεια. Hold your horses... ;D
Άκουγες και εσύ αυτή τη μουσική;gdevelek είπε:Ας κλειδωθεί καλύτερα το τόπικ... Δεν πληροί τις προϋποθέσεις...