- Πόντοι
- 338
Αργκό? ??? ;D ;D ;Dmessalion είπε:χαχ μαλλον εννοει οτι "σκεφτεσαι εκτος του κουτιού" (κυτίου) - με αλλα λογια ξεφευγεις απο τα τετριμμενα ;D
Αργκό? ??? ;D ;D ;Dmessalion είπε:χαχ μαλλον εννοει οτι "σκεφτεσαι εκτος του κουτιού" (κυτίου) - με αλλα λογια ξεφευγεις απο τα τετριμμενα ;D
Χαχαχαχαχα ;D ;D ;Dargytar είπε:Aρχαιο- greeklish για το ''thinking out of the box''
το παράκανα!!! ;D ;D ;D
;D Ναι ναι Scalloped!!!messalion είπε:scalloped και τα μυαλα στα καγκελα ε ?ωραιος
Βασικά μειώνεται ελαφρός το string spacing αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά θέμα συνήθειας και μια και είπα για string spacing να πω ΄τι σε μία δοκιμή που έκανα χθες, είδα ότι η μπάσα Μι μου βγήκε οριακά μέσα στην ταστιέρα σε playable σημείο.εισαι σιγουρος οτι θα "βολευει" στο παιξιμο νωοντας οτι θα ειναι nylon οι χορδες και οχι μεταλλικες ?
Χαίρομαι που σου αρέσει!Ωραιο τελειωμα στο headstock - πρωτοτυπο![]()
Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεφτά για lock κλειδιά, οπότε για λίγο καιρό θα περνάω χορδές με τον "μπακαλίστικο" ;D τρόπο, δηλαδή δύο φορές απ'την τρύπα.messalion είπε:locking κλειδια δε βλεπω και ανησυχω
Ελπιζω να πανε ολα καλα σε αυτο το μερος του επιχειρηματος
Νομίζω πως είναι αρκετό το ξύλο, απλά είναι καλυμμένο απ'τη ροδέλα του κλειδιού.RayDTutto είπε:Γιατί τόσο μεγάλη τρύπα στο κλειδί της Σι. Δεν μένει και πολύ ξύλο. Μιλάμε για κλασικές χορδές αλλά και πάλι.
Σ'ευχαριστώ Ηλία.μου ειχε ξεφυγει το θεμα. τωρα το ειδα. ωραια πραγματα βλεπω. περιμενω να τελειωσει να την ακουσουμε.