Νέο Σχήμα

THEOD

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
Γεια σας θα ηθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για ένα νέο σχήμα που φτιάχνουμε και είμαστε στη δεύτερη πρόβα .

Το ύφος πάει προς Hard Bop και τα όργανα είναι τενόρο σαξ. τύμπανα κοντραμπάσο .

Η ηχογράφηση είναι τελείως πρόχειρη και έγινε πάνω στην  πρόβα.

Το πρώτο κομμάτι είναι το Softly as in a morning sunrise.

Μη διστάσετε να πείτε τη γνώμη σας όποια και αν είναι, με ενδιαφέρουν όλες οι απόψεις . ;)

softly.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θοδωρή, αν και το είδος δεν είναι my cup of tea (είμαι πιο πολύ προς cool και modal), το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είστε εκπληκτικοί. Μόνο σεβασμό μπορεί να έχει κάποιος απέναντι σε μουσικούς του επιπέδου σας.

Υ.Γ. Εσύ φωνάζεις; Γουστάρω :)

Jazzjoker είπε:
Θοδωρή, αν και το είδος δεν είναι my cup of tea (είμαι πιο πολύ προς cool και modal), το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είστε εκπληκτικοί. Μόνο σεβασμό μπορεί να έχει κάποιος απέναντι σε μουσικούς του επιπέδου σας.

Υ.Γ. Εσύ φωνάζεις; Γουστάρω :)
θενξ

ολοι φωνάζουμε οταν παίζουμε ,κοινός ψιλό γίνετε της καρι.....ς στην πρόβα  ;D ;D ;D ;D

Δεν ήμουν ποτέ φανατικός οπαδός των pianoless σχημάτων, οπότε η γνώμη μου δεν είναι αντικειμενική.

Απ' την άλλη αισθάνομαι όμως ότι το σαξόφωνο δεν είναι 100% <<μέσα>>.

Nestoras είπε:
Απ' την άλλη αισθάνομαι όμως ότι το σαξόφωνο δεν είναι 100% <<μέσα>>.
Μακάρι να ' ήταν απλά  διαίσθηση σου , αλλά είναι και πραγματικότητα  ;) ;) ;) ;)

Νέστορα θενξ για το πετυχημένο σχόλιο  ;)

Jazzjoker είπε:
Θοδωρή, αν και το είδος δεν είναι my cup of tea (δεν έχω ακούσει πολλά στο ανάλογο ύφος), το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είστε εκπληκτικοί. Μόνο σεβασμό μπορεί να έχει κάποιος απέναντι σε μουσικούς του επιπέδου σας.
+1

bravo παιδιά!!! Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!!! υπάρχουν κάποιες μικροατέλειες που πιστεύω με τον καιρό θα τιθασεύσετε. τα σέβη μου στον ντραμμίστα ;D ;D ;D

Τι να πω τωρα...υψος!

Αυτο θα πει μουσικη ''συνευρεση''!!!

Ζηλευω...

Ουτε vst,ουτε κοποι-πειστ,ουτε μπουρδες...

Υπαρχουν κατι μουσικοι σαν και σας που μας υπενθυμιζουν τι σημαινει ανθρωπινο παιξιμο με δεξιοτεχνια και παθος για αυτο που γουσταρουν...

Μπραβο ρε παιδια!Μπραβο!

Δεν ειναι το στυλ μου,μαλλον γιατι δεν ημουν ικανος γι αυτο,αλλα μπορω να πω με ευκολια οτι εδω εχουμε να κανουμε με ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ!

Οσο για το σαξ...το ''εξω'' του ειναι η γοητεια του..

Αν μπει ''μεσα''..θα τη χασει...

Καλη αρχη λοιπον στο νεο σχημα,ο,τι στυλ και να παιζει..

Μη σταματησετε ποτε!

freerock1974 gerrard Evilnye

Ευχαριστούμε πολυ για τα καλά σας σχόλια και το χρόνο που αφιερώσατε .

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η άποψη στη συγκεκριμένη μπάντα όποια και να είναι. ;) ;) ;) ;) ;)

Μπραβο theod...

Γουστάρω πολύ κοντραμπασο...

Και ο drummer φαίνεται ότι το ακούει το είδος...

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί swinger στις μερες μας σε αυτην την χώρα, που να γνωρίζουν το συγκεκριμένο μουσικό ιδίωμα εις βαθος...

MΕ τα χίλια και εγώ...

Αντε καντε κανενα live μπας και ακουσουμε και τίποτα διαφορετικό...

Respect!! ;D ;D ;D ;D ;D

Nordic είπε:
Μπραβο theod...

Γουστάρω πολύ κοντραμπασο...

Και ο drummer φαίνεται ότι το ακούει το είδος...

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί swinger στις μερες μας σε αυτην την χώρα, που να γνωρίζουν το συγκεκριμένο μουσικό ιδίωμα εις βαθος...

MΕ τα χίλια και εγώ...

Αντε καντε κανενα live μπας και ακουσουμε και τίποτα διαφορετικό...

Respect!! ;D ;D ;D ;D ;D
να σαι καλά φίλε μου. :)

Υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται με αυτό το είδος στην Ελλάδα αλλά θέλει λίγο ψάξιμο  ;) ;) ;) ;)

THEOD

Η γνώμη μου δεν μετράει για να σταθώ να πω κάτι μουσικά.Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ''σκόρπια'' τα ακούσματα που έχω πάνω σε αυτό το είδος.

Αλλα σαν ακροατής όμως μπορώ να πω ότι γκρουβάρει η μπάντα για τα δικά μου αυτιά πάντα! :) Το αν θέλεται πρόβες σίγουρα δεν μπορώ να το πω εγώ αλλά μου ακούγεται ευχάριστα το αποτέλεσμα.Δεν είναι επί του θέματος αλλά ίσως άμα ήταν και λίγο πιο ποιοτική η ηχογράφηση να το άκουγα ακόμα πιο ευχάριστα.Αλλά αυτό δεν έχει να λέει γιατι ουτος η άλλος το είπες και εσύ ''ηχογραφήσαμε την πρόβα μας'' και αναφέρεσαι καθαρά στην μπάντα.

Φιλικά Νίκος

Πωπω γουστάρω τρελλά...

Είστε για πολλά γούστα...

Ανέβασε κανα βίντεο όταν παίξετε λάιβ. Έτσι για να βάλω ένα κονιάκ και να ανάψω κανά πούρο (αν και δεν καπνίζω).

Κι άλλα! Κι άλλα!

Οταν διάβασα τη σύνθεση και το είδος φαντάστικα κάτι «άδειο». Οταν το άκουσα όμως ξέχασα τελείως το πιάνο που νόμιζα ότι θα έλειπε. Η δουλειά σας -καθώς και άλλων παιδιών- είναι ένας από τους λόγους που παρακολουθώ το Noiz. Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ.

Χαλαρά το 2ο!!  ;D

Τρελένομαι για το πως μιξάρανε στα 60's-70's!!

Π.χ. όπως το Call on me-Janis Joplin ή Hit the road jack και άλλα πόσα!!Σου κάηκε το ένα ηχείο???Πάει έχασες όλα τα τύμπανα και ακούς μόνο τις ουρές από τo plate! ;D ;D

Ωραίος!!Σιγουρα το άκουσα πιο ευχάριστα τώρα!Θα μου πείς το κοντρα μπάσο με τι mic το έπιασες?Η είναι με κάψα?

frankyproject2 είπε:
Χαλαρά το 2ο!!  ;D

Τρελένομαι για το πως μιξάρανε στα 60's-70's!!

Π.χ. όπως το Call on me-Janis Joplin ή Hit the road jack και άλλα πόσα!!Σου κάηκε το ένα ηχείο???Πάει έχασες όλα τα τύμπανα και ακούς μόνο τις ουρές από τo plate! ;D ;D

Ωραίος!!Σιγουρα το άκουσα πιο ευχάριστα τώρα!Θα μου πείς το κοντρα μπάσο με τι mic το έπιασες?Η είναι με κάψα?
Συνήθως γράφω με ένα royer r121 και realist κάψα σε  DI grace design .

Αυτή τη φορά έγραψα από το DI του phil Jones στο Grace και δεν έβαλα καθόλου μικρόφωνο.   8) No Bleeding Bass  8)

parkerfly1955 θενξς :D :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back