Και πολύ καλά κάνει! Είναι απίστευτο πεταλάκιTGL είπε:Αυτό το Ziggy Ltd με πεθαίνει!
Μμμμ... Υπάρχουν πολλοί και καλοί κλώνοι Univibe στην αγορά.bloody_sunday είπε:Συγχαρητήρια και καλές δουλειές. Θέλουμε οπωσδήποτε ένα Univibe με photocells!!
(Oκ, κλώνος διαχρονικού σχεδίου κι αυτό, όμως ιδιαίτερα δύσκολο στην κατασκευή...)
A! Kι ένα tube driven ψηφιακό delay (με υψηλά βολτάζ), κι έναν λαμπάτο κομπρέσσορα που να δίνει και λίγο γρεζάκι σε στυλ EH Black Finger, γενικά διάφορες λαμπάτες υλοποιήσεις and I'm yours... ;D
Γι'αυτό υπάρχει (δεν ξέρω για πόσο μιας και θα είναι μόνο 26 κομμάτια απ'όσο ξέρω) το ziggy ltd.elavd είπε:Δοκίμασα το "απλό" Ziggy και ενώ με διπλούς μαγνήτες μου φάνηκε υπέροχο, με μονούς (στη strat μου) μου φάνηκε ότι του έλειπε κάτι...Ήθελε λίγο gain παραπάνω.
Θές να γίνεις λίγο πιό σαφής; Έχει σημασία νομίζω να ακούμε πιο εμπεριστατομένεςΝα πω κι έναν αντίλογο... δεν μου άρεσε... και δεν μου θύμισε και καθόλου Qotsa (το πάθος μου στα εφφέ από το '92 σαν Kyuss). Ούτε το Black Magic ιδιαίτερα...
elavd είπε:Μπράβο κι από μένα στον Χρήστο!
Δοκίμασα το "απλό" Ziggy και ενώ με διπλούς μαγνήτες μου φάνηκε υπέροχο, με μονούς (στη strat μου) μου φάνηκε ότι του έλειπε κάτι...Ήθελε λίγο gain παραπάνω.
Με αυτό όμως που έπαθα ΠΛΑΚΑ χωρίς να το περιμένω, ήταν το Black Magic!!!
Φοβερό πετάλι με τόνους sustain και gain. Παρόλο που ήμουν διστακτικός πριν το χρησιμοποιήσω, μιας και δεν παίζω με πολύ gain, το πετάλι με ξετρέλανε.
Βέβαια, και πάλι εγώ το χρησιμοποιούσα έχοντας το gain στο 3/10
Παρόλα αυτά, η χροιά του, ο όγκος και το sustain του ήταν out of this world!!!!!
Αν και δεν το καταλαβαίνω ο.k.bloody_sunday είπε:To παρόν θρεντ δεν έχει αυτό το σκοπό, Ζappa. Αν μου ζητηθεί η γνώμη μου από τον ίδιο ή από άλλους σε ανάλογο θρεντ, θα τη δώσω.
Nα ρωτήσω και εγώ κάτι, το Time είναι ίδιο με το παλιό Echo Rush, ή υπάρχουν διαφορές/βελτιώσεις?electrictabs είπε:Μμμμ... Υπάρχουν πολλοί και καλοί κλώνοι Univibe στην αγορά.
Γιατί να φτιάξω άλλον έναν?
Όσο για το λαμπάτο πετάλι κάτι υπάρχει στα σκαριά...
To Black Magic είναι λίγο πιο smooth έχει αυξημένο εύρος σε κάποια control και συνεργάζεται με περισσότερους ενισχυτές απ'ότι η παλιότερη έκδοση Dr Boogeynikodemos είπε:....το black magic έχει κάποια διαφορά από την παλαιότερη εκδοχή του ? (το dr.boogee.....που καραγουστάρω )