V
VangelisV είπε:
To If there is no heaven μου αρεσει, τα αλλα με τις 2 πρωτες αυτιες οχι και τοσο.otto## είπε:Δε ξετρελάθηκα. Μου φάνηκαν κάπως ανέμπνευστα.
Ε οχι ;DVangelisV το άβατάρ σου στην αρχή με μπέρδεψε και νόμιζα ότι είχες τον Μπογδάνο. χαχαχαχαα
Ρε σατριάνι. Καλά να σε λένε βολντεμορτ αλλά και ... Μπογδάνο....πάει πολύ.VangelisV είπε:To If there is no heaven μου αρεσει, τα αλλα με τις 2 πρωτες αυτιες οχι και τοσο.
Ε οχι ;D
Χαχα, μαλλον το νεο αλμπουμ το εγραψε ο Μπογδανος γιατι δεν ακουγεται. Περα απο κανα δυο ισως και 3 κομματια το υπολοιπο ειναι ανεμπνευστο και βαρετο, με εξαιρετικη παραγωγη φυσικα. Δυστυχως δεν περιμενα τετοια απογοητευση απο τον καραφλα αλλα ολοι εχουν τα πανω και τα κατω τους. Εις αναμονη του επομενουotto## είπε:Ρε σατριάνι. Καλά να σε λένε βολντεμορτ αλλά και ... Μπογδάνο....πάει πολύ.
Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Ρε παιδια ξερει κανεις τι εγινε με εκεινο το τραγουδι για τον ΟΗΕ, το Music without words, που ντεπουταρισε 30/6? O συμπαραγωγος του Satriani ελεγε για "μελωδια που θα ενωσει ολους τους ανθρωπους" αλλα δεν υπαρχει online.