Νέο Gibson EB Bass

fleamail

Μέλος
Πόντοι
38
BAEBSMCH1-Finish-Shot-jpg.aspx

http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Bass/Gibson-USA/EB-Bass.aspx

Precision + Stingray + Jazzmaster + Gibson headstock =  :-\

Tα specs μια χαρούλα.  :D

Αγαπημένα χρώματα το sunburst και το natural.

Στα πλην το all time classic της gibson....heavy and irrationally expensive.  :-[

Ολ ιν ολ ,πρέπει να φυσάει!

lgbesios είπε:
κακάσχημο  ειναι!!! ;D
Tι λες καλέ μου άνθρωπα;  ;D

Έχει βαρεθεί το μάτι μου να βλέπω στρατοκάστορες,τελεκάστορες,τζαζόμπασα και πρεσισιόνατα.

Ενώ με αυτό κάνεις το κομμάτι σου ον στειτζ και κανείς δεν δίνει βάση στο παίξιμο...ζήτω τα κακόγουστα ;D

Πάντως λογικά θα διαθέτει μεγάλη ηχητική ποικιλία σε αντίθεση με τα περισσότερα gibsonομαδέρια.Μετράνε οι καλοί χάμπουγκερς.  8)

Πιο πολύ σε Mustang φέρνει, σίγουρα πάντως Fender-ίζει. Δεν είναι κακό, πάντως, αν και θα ήθελα να το δω από κοντά. Προσωπικά πιο πολύ με χαλάει που η Gibson δεν το ονόμασε κάπως αλλιώς, γιατί ΕΒ? Αφού δεν μοιάζει καθόλου με ΕΒ.

ΕΔΙΤ: Τώρα είδα την τιμή!  :o

Σαν Mosrite είναι.

Σαφώς δεν το βρίσκω άσχημο αλλά σίγουρα δεν διεκδικεί και δάφνες ομορφιάς.

Προσωπικά, μαύρο με tort.  ;D

Stoner Jackass είπε:
Έχει βαρεθεί το μάτι μου να βλέπω στρατοκάστορες,τελεκάστορες,τζαζόμπασα και πρεσισιόνατα.
το  θέμα  ''η εξέλιξη  του  ηλεκτρικού  μπάσου''    έκλεισε νωρίς  με αυτό:  

stingray.jpg

και μη μου πεις οτι βαριέσαι να το βλέπεις  ;)

lgbesios είπε:
και μη μου πεις οτι βαριέσαι να το βλέπεις  ;)
Το συγκεκριμένo;

Σίγουρα όχι καθότι τον χρωματικό συνδυασμό δεν το αντέχω πάνω από δίλεπτο. ;)

Και πολύ είπα.....

Άσε που στα musicman την πρώτη θέση πίστα στη καρδιά μου την έχει άλλο.....

MusicMan-Reflex.jpg

audiokostas είπε:
στα musicman την πρώτη θέση πίστα στη καρδιά μου την έχει άλλο.....
σιγά το μπάσο  ψευτο telecaster  έχεις  και καλύτερο  :P ;D

lgbesios είπε:
σιγά το μπάσο  ψευτο telecaster  έχεις  και καλύτερο  :P ;D
Δεν διαφωνώ ;D (αν και θεωρητικά δεν είναι ψευτοτελεκάστερ αφού το έφτιαξε ο μπαμπάς της τελε  ;)

Το Asat παίζει να είναι από τα πιο under rated (και πιο όμορφα μπάσα).

DV016_Jpg_Large_511108.064.069_sunburst.jpg

Απλώς έλεγα για Music Man και επιμένω ότι το Reflex μου αρέσει πολύ.

Αλλά για το Gibson μιλάγαμε  ;) και να πω ότι αυτή η ασσύμετρη ασχήμια του είναι το κατιτίς του που ιντριγκάρει. Κάτι σαν το Jazz ας πούμε. Σε αντίθεση με την αρμονία ενός Precision ή ενός Wal ας πούμε.

audiokostas είπε:
Αλλά για το Gibson μιλάγαμε  ;)
Εγώ για  Gibson δεν μιλάω ;D...... αν και   διαολίζομαι  καμιά  φορά  με κάτι σαν αυτό ας πούμε

lp-jr-dc-bass_3.jpg

Τιιι... έχεις  να πεις  για το χρώμα   ;D

Εκτός  απ αυτό που παράθεσα,  και είναι  like a toy  ως  short scale  και  βάζοντας του ένα set flats  θα σου χαρίσει πολλές καναπεδατες ώρες  vintage  ευχαρίστησης 8),  τα  άλλα  δεν μου λένε κάτι ,...τώρα.... Gibson  μπάσο  ρε φίλε  είναι δυνατόν  ;D ;D ;D

Aπλα σχεδιαστικα παντελως αδιαφορο ,τωρα απο ηχο δεν ξερω αλλα σε αυτα τα χρηματα εχεις και αλλες επιλογες

Κι εμένα mosrite μου θύμισε το σχήμα με την πρώτη και όντως το όνομα είναι άκυρο! Καμία σχέση με EB

Πάντως η τιμή του δεν είναι κακή ρε παιδιά, 1190 ευρώ street price...

Και όσο για τα gibson, ήμουν τυφλός και είδα το φως μου! Μετά την απόκτηση του Ripper δεν υπάρχει τίποτα που να το πλησιάζει!

fleamail είπε:
Και όσο για τα gibson, ήμουν τυφλός και είδα το φως μου! Μετά την απόκτηση του Ripper δεν υπάρχει τίποτα που να το πλησιάζει!
Aπό επιμελώς ηχογραφημένα sample που άκουσα τα ripper πολύ μου άρεσαν.Kαι τα RD που παρέθεσε ο όντιο μεταξύ άλλων πρέπει να χουν φανταστική ροκ χροιά...τα τελευταία επανακυκλοφόρησαν με του Novocelic to signature που θέλω σαν τρελός.Το thunderbird επίσης ακούγεται εκπληκτικό.

Kανένα από τα 3 όμως all around συν ότι η τιμή τους πονάει ολίγο και από ότι διαβάζα όλα τα'χουν κιλάκια τους.Αισθητικά τα λατρεύω.

*Τα ripper δεν κυκλοφορύν πια ε;Mόνο τα grabber ...right;

Το ripper είχε βγει πριν μερικά χρόνια σε reissue που έκανε όσο μπορούσες να βρεις 3 vintage στο ebay  ;D

Από βάρος μια χαρά είναι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back