- Πόντοι
- 38
http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Bass/Gibson-USA/EB-Bass.aspx
Precision + Stingray + Jazzmaster + Gibson headstock = :-\
Tι λες καλέ μου άνθρωπα; ;Dlgbesios είπε:κακάσχημο ειναι!!! ;D
το θέμα ''η εξέλιξη του ηλεκτρικού μπάσου'' έκλεισε νωρίς με αυτό:Stoner Jackass είπε:Έχει βαρεθεί το μάτι μου να βλέπω στρατοκάστορες,τελεκάστορες,τζαζόμπασα και πρεσισιόνατα.
Το συγκεκριμένo;lgbesios είπε:και μη μου πεις οτι βαριέσαι να το βλέπεις
σιγά το μπάσο ψευτο telecaster έχεις και καλύτερο ;Daudiokostas είπε:στα musicman την πρώτη θέση πίστα στη καρδιά μου την έχει άλλο.....
Δεν διαφωνώ ;D (αν και θεωρητικά δεν είναι ψευτοτελεκάστερ αφού το έφτιαξε ο μπαμπάς της τελε )lgbesios είπε:σιγά το μπάσο ψευτο telecaster έχεις και καλύτερο ;D
Ειδικά σε αυτό το χρώμα !!!audiokostas είπε:Το Asat παίζει να είναι από τα πιο under rated (και πιο όμορφα μπάσα).
Χαίρομαι που ποτέ δεν θα τσακωθούμε για το ίδιο μπάσο. ;Dlgbesios είπε:Ειδικά σε αυτό το χρώμα !!!
Aπό επιμελώς ηχογραφημένα sample που άκουσα τα ripper πολύ μου άρεσαν.Kαι τα RD που παρέθεσε ο όντιο μεταξύ άλλων πρέπει να χουν φανταστική ροκ χροιά...τα τελευταία επανακυκλοφόρησαν με του Novocelic to signature που θέλω σαν τρελός.Το thunderbird επίσης ακούγεται εκπληκτικό.fleamail είπε:Και όσο για τα gibson, ήμουν τυφλός και είδα το φως μου! Μετά την απόκτηση του Ripper δεν υπάρχει τίποτα που να το πλησιάζει!