Νέο diy project-Fender showmaster

Εφτιαξες μια κιθάρα με τον δικό σου playmobil τρόπο , το αποτέλεσμα όμως ειναι παρα πολυ καλο,  ΜΠΡΑΒΟ σου  :D

Πολύ όμορφη μπράβο!

Είδα και την κατασκευή της και είπα χαρά στο κουράγιο σου,και πάλι μπράβο!

Τι εχεις φτιαξει ρε φιλε,πλακα μας κανεις??? :o :o :o :o

χρυσοχερης!!!!

Ampelofilosofos είπε:
Μessalion, για βερνίκι έβαλα 2 συστατικών από χρωματοπωλείο αυτοκινήτων. Όντως δεν το γυαλοχαρτάρισα, γιατί μόνο με την κρεμούλα η γυαλάδα της είναι πολύ καλή. Εσύ βέβαια μιλάς για το μπράτσο- όχι να πω δε με δυσκολεύει. Άμα λάχει, τρίβω αργότερα το λαιμό με scotch-brite 8)
Αν θελεις πες μου πιο χρησημοποιησες και αν ειναι σε σπρει

Οχι για το σωμα ελεγα αν κολλαει επειδη το ειχα δοκιμασει και εγω μια φορα με αθλεια αποτελεσματα

Μπραβο ρε μεγαλε

Πολυ ωραιο το εργαλειο αλλα...

Παρε ενα ρουτερ για να κανεις την ζωη σου ευκολη

Βεβαια ετσι οπως το εκανες

INSECT είπε:
!πιο χειροποίητη πεθαίνεις!!!  ;D

Παιδιά,σόρρυ, αλλά χτες δεν μπήκα καθόλου στο ιντερνέτ.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια όλους.

Εφτιαξες μια κιθάρα με τον δικό σου playmobil τρόπο
Lego :D μάλλον εννοείς Νάσο, σ'  ευχαριστώ πολύ. Μπορεί να μην σχολιάζω συχνά, αλλά τις χαλβαδιάζω και τις δικές σου κούκλες!

Μεσαλίονα, εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα - αυτό που περιγράφεις ήταν σαν να μην στέγνωνε καλά το λούστρο.

Αυτό που έβαλα εγώ ήταν όντως σε σπρέι, 2 συστατικών, μου το έφτιαξε επί τόπου ο μαγαζάτορας και μου το έβαλε σε φιάλη. Την επόμενη είχε ήδη σκληρύνει πάνω στην κιθάρα, αλλά το άφησα κανα-δυο βδομάδες για να στεγνώσει σε βάθος.

Αυτό που έβαλες, μήπως το ανάμιξες μόνος σου και δεν πέτυχε η αναλογία? ???

Ampelofilosofos είπε:
Αυτό που έβαλες, μήπως το ανάμιξες μόνος σου και δεν πέτυχε η αναλογία? ???
Off tipoc παιδια το ξερω

Οχι δεν εκανα κατι τετοιο.....θα σου πω τι παιχτηκε

Πηγα σε ενα μαγαζι με χρωματα και πηρα ενα σπρει βερνικι 2 συστατικων για αμαξια (τουλαχιστον ειχε αμαξι η φωτο απ'εξω)

Το περασα και το αφησα στον ηλιο κιολας (καλοκαιρι) και μετα το βραδακι το πηγα μεσα στο σπιτι και εκει το αφησα οπου το ξαναεβγαλα παλι την αλλη μερα εξω στον ηλιο μεχρι το μεσημερι....και κολλαγε....ισως βεβαια να εφταιγε το βερνικι λογω οτι μερικα θελουν ΠΟΛΛΕΣ ωρες και εγω δεν το πηρα χαμπαρι....τι να πω ?

Εσυ απλως ζητησες βερνικι 2 συστατικων σε σπρει ? για ξυλα ?

Υ.Γ. με τρωει επειδη επαρχια που ειμαι δεν μου δινεται η δυνατοτητα λογω χωρου να εχω κομπρεσερ (ειχα αλλα ειναι πολυ μικρο και δεν μου εκανε δουλεια) και θελω να την παλεψω με σπρει για βερνικωμα......οποτε η οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν δεκτη

Απλά τεράστιο respect φίλτατε.

Δεν παίζεσαι με τίποτα.

Μπράβο σου.

Τι θα λεγες για κατασκευή μπάσου εξολοκλήρου με νυχοκόπτη ;

συγχαρητήρια, είναι κούκλα

υποθέτω άμα σε βάλουν φυλακή υποθέτω θα φτιάξεις τούνελ με καρφίτσα  ;D

κουκλα πραγματικα! χιλια μπραβο...εχω καταληξει οτι για να εχω μια κιθαρα οπωε τη θελω πρεπει να μαθω να φτιαχνω κιθαρες...... :P

Ampelofilosofos είπε:
Παιδιά,σόρρυ, αλλά χτες δεν μπήκα καθόλου στο ιντερνέτ.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια όλους.Lego :D μάλλον εννοείς Νάσο, σ'  ευχαριστώ πολύ. Μπορεί να μην σχολιάζω συχνά, αλλά τις χαλβαδιάζω και τις δικές σου κούκλες!
Ευχαριστώ, ναί lego εννοούσα :D

Πάντως ο τρόπος που την κατασκεύασες ειναι Μοναδικός!

Messalion: δεν φταίς εσύ, το προιόν φταίει δοκίμασε σε άλλο μαγαζί διαφορετική μάρκα άν έχεις τη δυνατότητα

Απλά τεράστιο respect φίλτατε.Δεν παίζεσαι με τίποτα.

Μπράβο σου.

Τι θα λεγες για κατασκευή μπάσου εξολοκλήρου με νυχοκόπτη ;

άμα σε βάλουν φυλακή υποθέτω θα φτιάξεις τούνελ με καρφίτσα
;D ;D ;D ;D ;D

Να'στε καλά ρε μάγκες! Τι να κάνουμε? Πενία τέχνας κατεργάζεται!!!

Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ :P

Ομολογώ ότι: Μου πήρε λίιιιιιιιιγο παραπάνω για να τη φτιάξω....

Παιδεύτηκα λίιιιιιιιιιγο παραπάνω για να τη φτιάξω....

....αλλά χαλάλι, γούσταρα πολύ!

Audiokosta, από μπάσο " (δ)'εν κατέω γρι" ;D, αλλιώς ναι...γιατί όχι?

messalion είπε:
Off tipoc παιδια το ξερω

Πηγα σε ενα μαγαζι με χρωματα και πηρα ενα σπρει βερνικι 2 συστατικων για αμαξια (τουλαχιστον ειχε αμαξι η φωτο απ'εξω)

Το περασα και το αφησα στον ηλιο κιολας (καλοκαιρι) και μετα το βραδακι το πηγα μεσα στο σπιτι και εκει το αφησα οπου το ξαναεβγαλα παλι την αλλη μερα εξω στον ηλιο μεχρι το μεσημερι....και κολλαγε....ισως βεβαια να εφταιγε το βερνικι λογω οτι μερικα θελουν ΠΟΛΛΕΣ ωρες και εγω δεν το πηρα χαμπαρι....τι να πω ?
Εγω παντως δυο κιθαρες και ενα μπασο τις εδωσα σε ενα φιλο μπογιατζη αυτοκινητων

και μου τις εκανε, μαζι με αλλαγη χρωματος βεβαια με πολυ καλα αποτελεσματα

Οχι οτι το δικο σου δεν ειναι παρα πολυ καλο αλλα βοηθαει ο φουρνος στο στεγνωμα και τα πιστολια που εχουν στην ομιομορφη κατανωμη του βερνικιου

Τωρα για σκετο ξυλο σε λιγο καιρο θα κανουμε το τεστ σε ενα κομματι για ενα προτζεκτ

neckthrough που ετοιμαζω εδω και καιρο (δηλαδη σχεδον ετοιμο ειναι αλλα δεν υπαρχει χρονος) προσεχως

αρα κατεχει απο νυχοκοπτη
;D ;D ;D ;D

Ντάξ', άμα με πετάξεις στο μποντρούμ', άσε με τουλάχιστον να πάρω  έναν ελβετικό σουγιά! :P

Ε..., φανταστικέ δεσμοφύλαξ??? ;D

Το λεπόν, ανέβασα κι ένα βιντεάκι να την ακούσετε...

Έχει τα λαθάκια του το παίξιμο και κάποια "εκτός χρόνου" σημεία. Να'στε επιεικείς!

(Βάλτε το τέρμα ένταση, γιατί με τη φωτογραφική μηχανή γράφτηκε χαμηλόφωνα...)

Ampelofilosofos είπε:
;D ;D ;D ;D

Ντάξ', άμα με πετάξεις στο μποντρούμ', άσε με τουλάχιστον να πάρω  έναν ελβετικό σουγιά! :P

Ε..., φανταστικέ δεσμοφύλαξ??? ;D

Το λεπόν, ανέβασα κι ένα βιντεάκι να την ακούσετε...

Έχει τα λαθάκια του το παίξιμο και κάποια "εκτός χρόνου" σημεία. Να'στε επιεικείς!

(Βάλτε το τέρμα ένταση, γιατί με τη φωτογραφική μηχανή γράφτηκε χαμηλόφωνα...)

eccellente!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back