Αν θελεις πες μου πιο χρησημοποιησες και αν ειναι σε σπρειAmpelofilosofos είπε:Μessalion, για βερνίκι έβαλα 2 συστατικών από χρωματοπωλείο αυτοκινήτων. Όντως δεν το γυαλοχαρτάρισα, γιατί μόνο με την κρεμούλα η γυαλάδα της είναι πολύ καλή. Εσύ βέβαια μιλάς για το μπράτσο- όχι να πω δε με δυσκολεύει. Άμα λάχει, τρίβω αργότερα το λαιμό με scotch-brite 8)
INSECT είπε:!πιο χειροποίητη πεθαίνεις!!! ;D
Lego μάλλον εννοείς Νάσο, σ' ευχαριστώ πολύ. Μπορεί να μην σχολιάζω συχνά, αλλά τις χαλβαδιάζω και τις δικές σου κούκλες!Εφτιαξες μια κιθάρα με τον δικό σου playmobil τρόπο
Off tipoc παιδια το ξερωAmpelofilosofos είπε:Αυτό που έβαλες, μήπως το ανάμιξες μόνος σου και δεν πέτυχε η αναλογία? ???
Ευχαριστώ, ναί lego εννοούσαAmpelofilosofos είπε:Παιδιά,σόρρυ, αλλά χτες δεν μπήκα καθόλου στο ιντερνέτ.
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια όλους.Lego μάλλον εννοείς Νάσο, σ' ευχαριστώ πολύ. Μπορεί να μην σχολιάζω συχνά, αλλά τις χαλβαδιάζω και τις δικές σου κούκλες!
Απλά τεράστιο respect φίλτατε.Δεν παίζεσαι με τίποτα.
Μπράβο σου.
Τι θα λεγες για κατασκευή μπάσου εξολοκλήρου με νυχοκόπτη ;
;D ;D ;D ;D ;Dάμα σε βάλουν φυλακή υποθέτω θα φτιάξεις τούνελ με καρφίτσα
Εγω παντως δυο κιθαρες και ενα μπασο τις εδωσα σε ενα φιλο μπογιατζη αυτοκινητωνmessalion είπε:Off tipoc παιδια το ξερω
Πηγα σε ενα μαγαζι με χρωματα και πηρα ενα σπρει βερνικι 2 συστατικων για αμαξια (τουλαχιστον ειχε αμαξι η φωτο απ'εξω)
Το περασα και το αφησα στον ηλιο κιολας (καλοκαιρι) και μετα το βραδακι το πηγα μεσα στο σπιτι και εκει το αφησα οπου το ξαναεβγαλα παλι την αλλη μερα εξω στον ηλιο μεχρι το μεσημερι....και κολλαγε....ισως βεβαια να εφταιγε το βερνικι λογω οτι μερικα θελουν ΠΟΛΛΕΣ ωρες και εγω δεν το πηρα χαμπαρι....τι να πω ?
αρα κατεχει απο νυχοκοπτηAmpelofilosofos είπε:Audiokosta, από μπάσο " (δ)'εν κατέω γρι" ;D, αλλιώς ναι...γιατί όχι?
;D ;D ;D ;Dαρα κατεχει απο νυχοκοπτη
eccellente!!!Ampelofilosofos είπε:;D ;D ;D ;D
Ντάξ', άμα με πετάξεις στο μποντρούμ', άσε με τουλάχιστον να πάρω έναν ελβετικό σουγιά!
Ε..., φανταστικέ δεσμοφύλαξ??? ;D
Το λεπόν, ανέβασα κι ένα βιντεάκι να την ακούσετε...
Έχει τα λαθάκια του το παίξιμο και κάποια "εκτός χρόνου" σημεία. Να'στε επιεικείς!
(Βάλτε το τέρμα ένταση, γιατί με τη φωτογραφική μηχανή γράφτηκε χαμηλόφωνα...)