Γιατί? Γιατί είσαι μεγαλόψυχος?Nestoras είπε:Δεν μου άρεσε, αλλά αν είχα δισκογραφική εταιρία (σε εποχή που οι δίσκοι πουλούσαν) θα σ΄υπέγραφα.![]()
1)Mα αυτό που κάνει, το κάνει καλά.marathon είπε:Γιατί? Γιατί είσαι μεγαλόψυχος?
Ωραίο promotion θα του έκανες.... 8)
Δεν αναλαμβάνω απαισιόδοξους... ;DNestoras είπε:2)Αν υπέγραφα - εξέδιδα αυτά που μ' αρέσουν, το πιθανότερο (μάλλον μετά βεβαιότητας) η εταιρία δεν θα είχε μεγάλη διάρκεια ζωής.
Θα σε προσελάμβανα για το promo.![]()
Δεν μου αρέσουν και οι Nickelback π.χ. αλλά ένας που έχει ακούσει μουσική λίγο παραπάνω από το μέσο όρο, θα καταλάβαινε ότι εδώ κάτι τρέχει. Και ένας έμπειρος scouter θα παρακαλούσε να τους εντάξει στην εταιρία του.sergei είπε:μιλάς με γρίφους νέστορα ;D
το σχόλιο σου θα μπορούσα να το εκλάβω απο πολύ κακό, έως μέτριο προς σχετικά καλό
επειδή όμως ούτε δισκογραφική έχεις, ούτε οι δίσκοι πουλάνε, θα το εκλάβω ως πολύ κακό ;D
Σωστός ο Νέστορας!Δε χρειάζεται να σου αρέσει η μουσική μιας μπάντας για να δεις ότι θα κάνουν επιτυχία.Αυτό προκύπτει από την παρατήρηση της αγοράς,του καταναλωτικού κοινού και παραγόντων πέρα από το μουσικό γούστο του καθενός.Και μένα το τραγούδι δε μ άρεσε καθόλου (δεν ακούω τέτοια μουσική) αλλά μπορώ να πω ότι αξίζει για πάρα πολύ air play στα καλοκαιρινά alternative μπαράκια.Nestoras είπε:Δεν μου αρέσουν και οι Nickelback π.χ. αλλά ένας που έχει ακούσει μουσική λίγο παραπάνω από το μέσο όρο, θα καταλάβαινε ότι εδώ κάτι τρέχει. Και ένας έμπειρος scouter θα παρακαλούσε να τους εντάξει στην εταιρία του.
Για ξανασκέψου και βγάλε το σωστό συμπερασμα του σχολίου μου.![]()
ναι αλλά δεν βλέπω κανέναν να βάζει το χέρι στην τσέπηyannis37 είπε:αμα σου λενε οτι θα σε υπέγραφαν μην ρωτας αν του αρεσε του άλλου
παρε τα φραγκα και γραμμη για studio ;D
από το στόμα σου και στου DJ το αυτί ;DΚαι μένα το τραγούδι δε μ άρεσε καθόλου (δεν ακούω τέτοια μουσική) αλλά μπορώ να πω ότι αξίζει για πάρα πολύ air play στα καλοκαιρινά alternative μπαράκια.![]()
Ελπίζω να μην σου έκαψα τα ηχείαΘα συμφωνήσω κι εγώ. Το κομμάτι δε μου αρέσει (αυτό δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει βέβαια γιατί εγώ δεν συμπεριλαμβάνομαι στο κοινό σου), αλλά έχει όλα τα εχέγγυα να ακουστεί και να αρέσει πολύ. Εξαιρετικά παιγμένο, ηχογραφημένο, σωστοί οι χρόνοι του και η φωνή όπως πρέπει.
Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι η τελική μίξη είναι ίσως υπερβολικά δυνατά (έχω τα ηχεία μου στο ελάχιστο και το volume του youtube στο μισό και πάλι είναι δυνατούτσικα).
Το αποκλείω. To punch που λες ότι θες να δώσεις δεν είναι θέμα έντασης νομίζω. Άλλο να είναι το κομμάτι δυνατά σε λογικά πλαίσια κι άλλο να αναγκάζεται όποιος το βάζει (σε εντάσεις που έχει αφήσει από άλλες ακροάσεις) να χαμηλώνει τα volume. Δεν το θέλεις. Γιατί κάποιοι μπορεί να ενοχληθούν από αυτό και μόνο και να παρατήσουν την ακρόαση εκεί. Έτσι νομίζω εν πάση περιπτώσει.Το ενδεχόμενο να ήταν η ένταση του track που σε έκανε να προσέξεις τα υπόλοιπα το θεωρείς πιθανό ή το αποκλείεις?
To indie ειναι indie...90s=grunge=nirvana=soundgarden=aic...TΕΛΟΣ ;DNicolasAth72 είπε:καλη δουλειά! μου κανει εντυπωση πόσο διαφορετικο απο το "αλλο" σου στυλ/προτζεκτ (που εχεις στο space σου) και πόσο καλά έχεις πετύχει το indie στυλ που θες... απο τα ακούσματα μου, θα λεγα ότι άνετα θα ήταν χιτακι στα 90ς (δεν ξέρω τώρα τι ακούγεται / παίζεται) ...