Νέο Bowie...

Nestoras είπε:
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Bowie_discography

Εξακολουθώ και λέω ότι είσαι άδικος. Εγώ γιατί βλέπω τουλάχιστον 7 αριστουργήματα μετά το 1974;
   Οπως είπε και ο RayDTutto (πολύ σωστά) Γούστα... Προς Θεού δεν λέω ότι ο Bowie δεν συνείσφερε στην μουσική, απλώς για τα δικά μου γούστα τελείωσε εκεί!

Κι εγώ παιδί του Ζίγκι και του Αλαντίν ;D είμαι ,αλλά το Δούκα τον έχω στη καρδιά μου μαζί με τους Στόουνς -μη ξεχνιώμαστε  ;D

Δεν θα πω νούμερο δίσκων μετά το ''ορόσημο'' του cigaret13 ,αλλά στα διαμάντια της εποχής Βερολίνου βάζω και τα 2 άλμπουμ με τον Ίγγυ, το Scary monsters ,ακόμα ,ακόμα και το λάιβ στο bbc το διπλό εκείνο αριστούργημα, την επιδραστικότητά του στη μουσική και γενικώτερα στις τέχνες .......και φυσικά τη χειραψία που είχα μαζί του τότε στα παρασκήνια στην Αλεξάνδρας .

Το βίντεο εμένα δεν μου άρεσε ,το δε τραγούδι το βρήκα συμπαθητικό ,αλλά όχι σπουδαίο για έναν Δαυίδ ,θα περιμένω το δίσκο .

Ο καθένας με τη γνώμη του

Nestoras είπε:
6 στα 7.

Young Americans. ;)
Φίλως ,πολλά κοινά με το κλικαδόρο έχεις ,να το προσέξεις αυτό ..........έγω ήδη ειδοποίησα ψεχολόγα να με κοιτάξει  ;D ;D ;D

Nestoras είπε:
Εγώ γιατί βλέπω τουλάχιστον 7 αριστουργήματα μετά το 1974;
Εγώ πάλι βλέπω μόνο 1-2 που δεν με πολυσυγκινούν.

Hey! Don't call me "fanboy"  :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
samy paraga είπε:
το Δούκα τον έχω στη καρδιά μου μαζί με τους Στόουνς -μη ξεχνιώμαστε  ;D
Πολλά ++++++  ;D

Ότι και να βγάλει θα το ακούσω (λιγότερο ή περισσότερο δεν παίζει ρόλο) τουλάχιστον από σεβασμό. Υποκλίνομαι στην τεράστια μορφή του και στα τόσα αριστουργήματα που έβγαζε. Ήταν πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή του!

Μου θύμισε το εξής:

Είχα  φτιάξει μια κασέτα  μικρός (με διάφορα βερολινέζικα ,σκοτεινά και άλλα)  που  σε ενα σημείο  ειχε  το face to face της siοuxie και ακολουθούσε  το ashes to ashes ..απίστευτο σημείο .

Η δε, δεύτερη πλευρά άνοιγε με το heroes.... κάπου στην μέση είχε το I've Seen That Face Before ;)

Θα ψάξω να την βρω....

και να δω ποτε θα κατσω να βγάλω την μπασογραμμη απ το space oddity του τεράστιου herbie flowers.

Ο Bowie είναι  Θεός  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και μόνο για το “Let’s dance” μπήκε στο πάνθεον.

Και ως Tin Machine...άψογα.

Και πολύ ωραίος ηθοποιός και σε πολύ ωραίες ταινίες.

Και ομορφάνδρας.

Όλα τα χει.  ;D

lgbesios είπε:
Ο Bowie είναι Θεός  
Θα μπορούσαμε με αυτή τη λιτή, απέριττη και συνάμα αδιαμφισβήτητη (για όσους παρακολουθούν την εξέλιξη της σύγχρονης μουσικής και έχουν κάτι πέρα από φρέσκο αέρα ανάμεσα στα αυτιά) δήλωση να κλείσουμε το θέμα "κριτική προς τον Bowie" και να δηλώσουμε κατά πόσον μας αρέσει το κομμάτι η όχι.

Παρακολουθώντας προ ημερών την ταινία "The Perks of Being a Wallflower" (καλούτσικη) υπήρξε στην ταινία το τραγούδι Heroes (που άρεσε πολύ στους ήρωες της ταινίας αλλά δεν γνώριζαν ποιανού είναι) και έλεγα πως και μόνο για την συγκίνηση που μου προκαλεί ο τρόπος που φωνάζει Τους στίχους (στη μέση του κομματιού) θα τον έβαζε πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μου.

Το ζήτημα είναι ότι μου το έκανε καμμιά τριανταριά φορές ακόμα ποικιλοτρόπως.

Υ.Γ. Είμαι ο μόνος που του άρεσε το Hunky Dory τόσο πολύ;

Μπορεί τελικά να ήταν και οι συνθήκες.

Το κομμάτι το βρήκα παρα πολυ ομορφο.

Ισως απο καποιον αλλο καλλιτεχνη, το ιδιο κομμάτι να περνουσε απαρατήρητο, αλλα χωρις αμφιβολία, καθε τραγουδι κουβαλάει και το παρελθον του καλλιτεχνη. Σε αυτό το πλαίσιο, νομίζω ότι ειναι πολυ όμορφο.

audiokostas είπε:
Είμαι ο μόνος που του άρεσε το Hunky Dory τόσο πολύ;
Δεν νομίζω φίλε  ;)

πλέον τα πρώιμα του ,με συγκινούν περισσότερο

neeq είπε:
Το κομμάτι το βρήκα παρα πολυ ομορφο.

Ισως απο καποιον αλλο καλλιτεχνη, το ιδιο κομμάτι να περνουσε απαρατήρητο, αλλα χωρις αμφιβολία, καθε τραγουδι κουβαλάει και το παρελθον του καλλιτεχνη. Σε αυτό το πλαίσιο, νομίζω ότι ειναι πολυ όμορφο.
Σύμφωνοι αλλά τότε πλέον δεν κρίνουμε το τραγούδι αλλά το... πλαίσιο.

gdevelek είπε:
Σύμφωνοι αλλά τότε πλέον δεν κρίνουμε το τραγούδι αλλά το... πλαίσιο.
Μα, θελουμε δε θελουμε, είναι εκει. Αν βγει αυριο ο Γκίλμουρ και πει το "δεν ταιριαζετε σου λεω", κανεις δε θα πει "α, τι ωραιο/αθλιο καψουροσκυλαδικο".

Όλοι θα πουν, "ρε τον μπαγασα τον Γκιλμουρ, τι τρολλιά μας επαιξε."

Ετσι κι εδω. Οτι και να κάνει ο Bowie, θα κουβαλάει τις μουσικάρες που εχει γραψει στο παρελθον.

Ειμαι ο μονος που δεν του πολυαρεσε το βιντεο?

neeq είπε:
Ετσι κι εδω. Οτι και να κάνει ο Bowie, θα κουβαλάει τις μουσικάρες που εχει γραψει στο παρελθον.
Σύμφωνοι και πάλι.

Αλλά δεν πιστεύω πως θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι αν πούμε "Εντάξει, έχει δώσει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλά στη ροκ μουσική, αλλά πλέον έχει στερέψει.".

(Πάντα με βάση αυτό το ένα και μόνο κομμάτι που ξέρουμε οι περισσότεροι από το νέο δίσκο του.)

gdevelek είπε:
Σύμφωνοι και πάλι.

Αλλά δεν πιστεύω πως θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι αν πούμε "Εντάξει, έχει δώσει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλά στη ροκ μουσική, αλλά πλέον έχει στερέψει.".

(Πάντα με βάση αυτό το ένα και μόνο κομμάτι που ξέρουμε οι περισσότεροι από το νέο δίσκο του.)
Προφανως και όχι :) Απλα λεω γιατι μου αρεσε το συγκεκριμενο κομματι, περισσότερο απ'οτι θα μου αρεσε, αν το ακουγα απο κάποιον αλλο :)

audiokostas είπε:
Υ.Γ. Είμαι ο μόνος που του άρεσε το Hunky Dory τόσο πολύ;

Μπορεί τελικά να ήταν και οι συνθήκες.
  Δ-Ι-Σ-Κ-Α-Ρ-Α

Προσωπίκα ποτέ δε μου άρεσε ο Bowie. Δεν έχω κάποιο δίσκο του (ηθελημένα) και ότι έχω ακούσει μου περνάει αδιάφορα! Επιπλέον έχω ακούσει αρκετά πράγματα και έχω παίξει κάποια πράγματα επίσης. [/μυρμήγκι που νομίζει ότι έχει άποψη]

Το συγκεκριμένο τραγούδι μου άρεσε πολύ και το βίντεο ακόμη περισσότερο! Οφείλω να ανοίξω λίγο ακόμη τα αυτιά μου και να ακούσω παραπάνω πράγματα!

αλλά όπως και νά'χει μερικοί άνθρωποι έχουν το ακαταλόγιστο... Ότι και να κάνουν (σχεδόν). Έτσι δεν είναι;

Nikolas είπε:
Προσωπίκα ποτέ δε μου άρεσε ο Bowie.
Δεκτόν ,αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να άκουγα τη πενιά του πιάνου στο Lady grinning soul απ τα ταλαντούχα χεράκια σου ;)

Δεν κατέχω αν είναι εύκολο ή δύσκολο ,υποθέτω πως για έναν κλασσικό πιανίστα μάλλον απλό θάναι ,αλλά το πιάνο αυτό μαζί με τη φωνή του Δαυίδ ραγίζει καρδιές .

@Odis13 κι εμένα δεν με άρεσε το οβίδεον και το είπα πριν από εσένα ,οπότε είμαστε 2  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Δεκτόν ,αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να άκουγα τη πενιά του πιάνου στο Lady grinning soul απ τα ταλαντούχα χεράκια σου ;)

Δεν κατέχω αν είναι εύκολο ή δύσκολο ,υποθέτω πως για έναν κλασσικό πιανίστα μάλλον απλό θάναι ,αλλά το πιάνο αυτό μαζί με τη φωνή του Δαυίδ ραγίζει καρδιές .
+ όσα θέλεις

Trending...

Νέα θέματα

Back