- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 928
Τι κάνετε μωρέ;samy paraga είπε:@Odis13 κι εμένα δεν με άρεσε το οβίδεον και το είπα πριν από εσένα ,οπότε είμαστε 2 ;D ;D ;D
Σταματήστε το κάρβουνο.
Τι κάνετε μωρέ;samy paraga είπε:@Odis13 κι εμένα δεν με άρεσε το οβίδεον και το είπα πριν από εσένα ,οπότε είμαστε 2 ;D ;D ;D
Κάνουμε κίνημα ενάντια στους εφοπλιστάς ;D ;D ;Dtrolley είπε:Τι κάνετε μωρέ;
Σταματήστε το κάρβουνο.
Ελα ρε trolley, και το καρβουνο καλο ειναι ;Dtrolley είπε:Τι κάνετε μωρέ;
Σταματήστε το κάρβουνο.
Πλάκα κάνω (ρε).odis13 είπε:Ελα ρε trolley, και το καρβουνο καλο ειναι ;D
Ειδα δυο τρεις φορες το βιντεο - καθε τοσο λεω "ωραιο αυτο, ωραιο εκεινο" αλλα κατι δε μου καθεται και δεν ξερω ΤΙ. Ειναι λιγο creepy το μαιμουδοπλασμα αλλα δεν φταει αυτο...θα επανελθω.
Ωραία, έτσι το καταλαβαίνω.trolley είπε:@LK
Αντικειμενικά, δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο. Απλά το καλοδέχτηκα επειδή είχα εισπράξει πολύ Hollywood πρόσφατα και μου άλλαξε τον αέρα.
Καίτοι, το σχόλιο μου (αυτό που μνημόνευσες, αλλά δεν θυμάμαι) μάλλον αναφερόταν στο μουσικό σκέλος της ποπ κουλτούρας (δεδομένου ότι δεν έχουμε ξανασυζητήσει για μουσικό κινηματογράφο), είμαι υποχρεωμένος να αναιρέσω μετά τις εμπεριστατωμένες πληροφορίες που παρέθεσες, και τις απόψεις που με βρίσκουν σύμφωνο.LK είπε:Νταξ, οφείλω να δευτερολογήσω….και να δικαιολογήσω το «τέχνη»….που έγραψα παραπάνω.
Κάποτε Παναγιώτη με «κατηγόρησες» ότι δεν είμαι της pop κουλτούρας (αλλά λόγω παρεξήγησης) ;D
Και επειδή είμαι πολύ της Pop κουλτούρας αναφέρω τα κάτωθι:
Το video είναι λοιπόν του Tony Oursler.
Αυτός την ψάχνει εικαστικά (εικαστικός είναι κατά βάση- και όχι σκηνοθέτης) με αυτά τα head double κουκλάκια, αρκουδάκια….και όχι μόνον, και στις εκθέσεις του.
New Yorker….από αυτούς που αναρωτιέσαι αν κάνουν πλάκα, ή αν κάνουν τέχνη που δεν καταλαβαίνεις (εγώ ψαρώνω με αυτά και μου αρέσουν ). Απλά σκηνοθετικά, δεν μου άρεσε....αν το έβλεπα σε έκθεση...ναι.
Επειδή μου αρέσει αυτή η σχολή , π.χ. λατρεύω τον Robert Longo (μπορεί να φταίει και το American Pshycho σε αυτό ;D ;D ;D), και το εικαστικό μέρος του και τις ταινίες του.
Τους θεωρώ «κοντά» εν πάσει περιπτώσει.
Απλά ο Longo σκηνοθετεί καλλίτερα (λέω εγώ τώρα, με την έννοια ότι δεν εγκλωβίζεται τόσο στο εικαστικό κομμάτι του, αν και υπάρχουν αναφορές σε αυτό) .
Φυσικά το κομμάτι , μπαλαντοειδές – μελαγχολικό , είναι περιοριστικό και για το story boarding και για το μοντάζ.
Απλά….απλά περίμενα τη διαφορά….που περιμένεις από έναν super-star όπως ο Bowie.
Δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι το Video έγινε από άποψη και ότι αυτό ήθελαν….απλά εγώ λέω τι περίμενα (φυσικά ποιος με ρωτάει εμένα) ;D.
Αυτά, για να αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Το διάβασα. Έχουν θάψει τον Bowie(όπως και τους περισσότερους ροκ σταρ) πολλές φορές. Μου φαίνεται περίεργο το ενδιαφέρον για τη ζωή αυτών των ανθρώπων. Μπορεί να οφείλεται στα λούσα και τις υπερβολές τους, τα οποία ζηλεύει πολύς κόσμος, μπορεί και στην θέληση των ακροατών για ανάμειξη στη ζωή τους, λόγω αγάπης για το έργο τους.trolley είπε:Ενδιαφέρον Άρθρο για το θέμα που συζητούμε:
http://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/music/music-news/tony-parsons-does-tragedy-lie-behind-1526854
Αυτοί στο κεντρίζουν ή δεν στο κεντρίζουν;kostri είπε:Πάντως, λίγοι μου κεντρίζουν το εξω-μουσικό ενδιαφέρον. Παράδειγμα ο Κοέν με τα βιβλία του και ο Beefheart με την ζωγραφική του.
Ναι όντως... ;D ;D ;D ;D ;Dkostri είπε:Μου το κεντρίζουν (λίγο περίεργο ακούγεται αυτό ;D )
Εγώ πάλι, συμφωνώ με πολλά σε αυτά που λέει , μερικά τα σκέφτηκα και εγώ, κάποια πάλι όχι, μιας και δεν είχα και το info.trolley είπε:Ενδιαφέρον Άρθρο για το θέμα που συζητούμε: