;D ;D ;D ;D ;D ;D θα με πεθάνετε ρε ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Η πολλή θεωρία θα σε φάει...είναι απλό, κλείσε τα μάτια...και φαντάσου τσόντα!!!! ;D ;D
Θα σου βγεί αμέσως!![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D θα με πεθάνετε ρε ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Η πολλή θεωρία θα σε φάει...είναι απλό, κλείσε τα μάτια...και φαντάσου τσόντα!!!! ;D ;D
Θα σου βγεί αμέσως!![]()
Έτσι έκανα εγώ και είπα μπας και τον βοηθήσει ;Dyannis37 είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D θα με πεθάνετε ρε ;D ;D ;D ;D
Έτσι για να σας παιδεύω τα γράφω ;Drocka cola είπε:Εχω παιδευτει με το backing track σου jazzjoker και χω καψει πολλα εγκεφαλικα κυτταρα για να παιξω Lydian.Δεν την εχω μαθει με θεσεις οπως την dorian πχ και την Mιxolydian και προσπαθω να το προσεγγισω με αναγωγη σε μινορε που το χω απο θεμα θεσεων στην ταστιερα και λιγο και με το αυτι να παταω το #4 πανω στην major scale.Συντομα θα κανω κι εγω μια αποποιρα οχι και τοσο αυτοσχεδιαστικη ομως.
Πέρα από τη πλάκα...το σαχλόφωνο το κάνει τσόντα. Το δικό σου take με τη ΟD Tele είναι κανονικό. Και φυσικά το συγκεκριμένο bt είναι μεγάλη πρόκλησηJazzjoker είπε:Υ.Γ. Μην ακούς τον marathon. Όλα τσόντα τα ακούει. Είναι δικαιολογίες για να βρεθεί χρησιμότητα για το σαχλόφωνο ;D