Νεο Ayreon αλμπουμ...

Waterfall-K

🎹🎹🎹🎹🎹
Πόντοι
1,848
...το 2013. 8)

Good news λοιπον για το πολυπληθες ( :-X) Prog κοινο του ΝΟΙΖ.

Λεπτομερειες απο τον Mr Arjen Lucassen παρακατω.

Ωραίος. Περασα αρκετές ώρες ακουγοντας Ayreon και Star One.

Πλέον τον ψιλοβαριέμαι να πω την αλήθεια.

Το αγαπημένο μου ήταν το flight of the migrator. Ειδικά το black hole ταδε με τον Ντικινσον είναι κομματάρα.

Πάντως απο synthesizers σκίζει :)

Εμένα δεν κατάφερε ποτέ να μου προσφέρει συγκίνιση η μουσική του..πολυ μπερδεγουέι χωρίς λόγο. Παρόλα αυτά θα αγοράσω ξανά το άλμπουμ του για να δω τι παιζει. Είμαι της άποψης ότι καμιά φορά ίσως σου πάρει και χρόνια να εκτιμήσεις έναν καλλιτέχνη, αρκεί να του δώσεις ευκαιρία, και να μην το σνομπάρεις. Πρώτα άκουσε, μετά κρίνε...

Πάντως πολύ ζηλεύω το ...στουντιάκι του.......... :P

neeq είπε:
Ειδικά το black hole ταδε με τον Ντικινσον είναι κομματάρα.
"Into The Black Hole" 8)

Προσωπικα τον προτιμω στις Ayreon δουλειες του, που σε γενικες γραμμες ειναι απιστευτες, παρα στις δουλειες του σαν Star One. Ειναι μουσικαρα παντως ο τυπος.

ΥΓ:

Kαποιος πρεπει να πει στον Καρβελα
(τον γνωστο) να ακουσει λιγο Ayreon για να παψει επιτελους να ξεφτιλιζει αυτον τον ταλαιπωρο ορο Rock Opera... ;D ;D

Θα συμφωνήσω.. Ποτέ δεν με κέρδισε.. Συνειδητοποιώ, ότι με εξαίρεση τους Pain of Salvation και ειδικά τα δύο Road Salt που είναι δισκάρες παρά την κριτική που δέχτηκαν, τα αγαπημένα μου prog albums πάνε πίσω στο 2005...

Riverside - Second Life Syndrome και

Sieges Even - The Art Of Navigating By The Stars..

Ωραία χρόνια τα άτιμα.. ;) ;)

Riverside ε? Ασχετο αλλα πριν 5 λεπτα σκεφτομουν το "Rapid Eye Movement" του 2007. 8)

Και οι Sieges Even βεβαια αλλη γκρουπαρα, κριμα που το διελυσαν το "μαγαζι".

dvat είπε:
με εξαίρεση τους Pain of Salvation και ειδικά τα δύο Road Salt που είναι δισκάρες παρά την κριτική που δέχτηκαν
Δεν ξερω τι είναι τα road salt, αφου δεν καταφερα να τα ακουσω ποτέ ολοκληρα...

αλλά Perfect Element δε θα γίνουν ποτέ.

Ο μλκας κατεστρεψε αυτό που εφτιαξε. Το αγαπημένο μου συγκροτημα. Μου πηρε κάτι emo καγκουρες για session, και νομιζει ότι είναι ακομα PoS

H μαμά του είναι αυτή που τραβάει το βίντεο;

Γιατί το όλο σκηνικό μου θύμισε ελληνίδα ηρωίδα μάνα..

Έχω πάει στο δωμάτιο φίλου γεμάτου τατουάζ και piercing,αφίσες με 5άλφες,διαβόλους και τριβόλους και ξαφνικά χτυπάει την πόρτα η μάνα του με ένα πιατάκι homemade μπουρεκάκια.. ;D

Υ.Γ.Α ναι,η μουσική του Lucassen,όταν είχα ψαχτεί με το είδος,ήταν παντελώς αδιάφορη και για μένα..

Waterfall-K είπε:
Riverside ε? Ασχετο αλλα πριν 5 λεπτα σκεφτομουν το "Rapid Eye Movement" του 2007. 8)

Και οι Sieges Even βεβαια αλλη γκρουπαρα, κριμα που το διελυσαν το "μαγαζι".
Και το Rapid Eye Movement είναι δισκάρα... Μπράβο ρε man  ;) ;) ;) Για τους Even πραγματικά κρίμα...

Neeq και εγω το Perfect Element το θεωρώ σημείο αναφοράς και το λατρεύω... Τα τελευταία χρόνια οι PoS έχουν αλλάξει πολύ το στυλ τους και αρχικά είχα απογοητευτεί.. Όμως, δώσε μια ευκαιρία ακόμη στα 2 αυτά albums... Οκ, είναι κάτι διαφορετικό αλλά είναι εκπληκτικά από στίχους, από σύνθεση, από παραγωγή, από αυθεντικότητα... Δεν ξέρω, αλλά τα λατρέυω..  ;) ;)

Κανιμώθριος είπε:
H μαμά του είναι αυτή που τραβάει το βίντεο;

Γιατί το όλο σκηνικό μου θύμισε ελληνίδα ηρωίδα μάνα..

Έχω πάει στο δωμάτιο φίλου γεμάτου τατουάζ και piercing,αφίσες με 5άλφες,διαβόλους και τριβόλους και ξαφνικά χτυπάει την πόρτα η μάνα του με ένα πιατάκι homemade μπουρεκάκια.. ;D
Μάλλον θα της είχαν τελειώσει οι καρδιές μωρών (raw) και τα στήθη παρθένων (medium-raw) της δόλιας μάνας...

Κανιμώθριος είπε:
η μουσική του Lucassen,όταν είχα ψαχτεί με το είδος,ήταν παντελώς αδιάφορη και για μένα..
Μάιστα.

Δηλαδη εσυ τωρα εχεις ακουσει ολα τα αλμπουμς των Ayreon και βρηκες τη μουσικη τους "αδιαφορη".

Κατα τα αλλα πως παμε? Ολοι στο σπιτι καλα? Ωραια... ;D

Waterfall-K είπε:
Μάιστα.

Δηλαδη εσυ τωρα εχεις ακουσει ολα τα αλμπουμς των Ayreon και βρηκες τη μουσικη τους "αδιαφορη".

Εγώ θυμάμαι ότι μου έδωσαν 5-6 cd's από mid 90's μέχρι αρχές 2000..

Αυτά άκουσα και δεν..

Δεν θέλω να σε σοκάρω,αλλά το ξαναέγραψε και κάποιος φίλος προηγουμένως.

Κατά τα άλλα όλα καλά,χαιρετίσματα από όλους στο σπίτι.

Υ.Γ.Ελπίζω να μην έθιξα πάλι τους "θεούς" κάποιου μέλους του forum και για αυτό να με βγάλει μουσικά άμπαλο..

Waterfall-K είπε:
Μάιστα.

Εντάξει, δεν τους έβρισε. Μια γνώμη εξέφρασε ψύχραιμα και πολιτισμένα.

Φιλτατε Κανιμωθριε, "αδιαφορη" ειναι η μουσικη του...Τσαλικη, οχι του Lucassen.

Μπορεις να πεις απλα οτι δεν σου "καθεται" στο αυτι η μουσικη των(του) Ayreon και κανενα προβλημα, αλλα σαν μουσικος που εισαι, μονο "αδιαφορες" δεν μπορεις να χαρακτηριζεις τετοιες παραγωγες.

Κοίτα Waterfall, δεν έχει θέση η σύγκριση στην οποία προχωράς. Δε θα μας ζητήσει την άδεια για να το χαρακτηρίσει αδιάφορο ή ό,τι άλλο νομίζει.

Δεν υπήρξε καν κάποιος μειωτικός χαρακτηρισμός για να τσιγκλιστείς, αν τους γουστάρεις τόσο.

Δηλαδή αν εγώ πω ότι το Perfect Element το παίδεψα κάμποσα χρόνια και κατέληξα να το χαρίσω θα μαζευτούν οι fans να με δείρουν;

Κι αν μου αρέσει τελοσπάντων ο Τσαλίκης; Να μην ξαναγράψω εδώ;

Earendil, νομιζω ημουν σαφης.

"Μπορεις να πεις απλα οτι δεν σου "καθεται" στο αυτι η μουσικη των(του) Ayreon και κανενα προβλημα, αλλα σαν μουσικος που εισαι, μονο "αδιαφορες" δεν μπορεις να χαρακτηριζεις τετοιες παραγωγες."

Κατα τα αλλα, δεν εχω...τσιγκλιστει καθολου. Απλα δεν μπορω να διαβαζω υπερβολες.

Waterfall-K είπε:
[...] Κατα τα αλλα, δεν εχω...τσιγκλιστει καθολου. Απλα δεν μπορω να διαβαζω υπερβολες.
Το ίδιο κι εμείς.  :)

Καταρράκτα-Κ, πραγματικά δεν κατάλαβα την αντίδρασή σου, και τον Τσαλικο-παραλληλισμό σου. ???

Δηλ. και 'γω που είμαι fan των Yes όταν θα πω (την πραγματική άποψή μου) ότι το Relayer, είναι απίστευτα βαρετό και ανέμπνευστο άλμπουμ πρέπει να βγουν οι λοιποί Yes-fans και να με λοιδωρίσουν;

Η δισκοθήκη μου είναι αρκετά (όχι πολύ) εκτεταμένη* και οι δίσκοι των Ayreon δεν έχουν καταφέρει να εισέλθουν, θα πρέπει να κατηγορηθω π.χ. σαν οπαδός του Κιάμου; :D

*Και στο λεγόμενο prog-rock.

Nestoras είπε:
Η δισκοθήκη μου είναι αρκετά (όχι πολύ) εκτεταμένη* και οι δίσκοι των Ayreon δεν έχουν καταφέρει να εισέλθουν, θα πρέπει να κατηγορηθω π.χ. σαν οπαδός του Κιάμου; :D
Εγώ το ήξερα...ότι είσαι άσχετος... 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back