- Πόντοι
- 38
Ιδού:
Συμφωνώ απόλυτα. Τα "σχετικά θέματα" έχουν αξία μόνο αν:mscmkr είπε:Αν η Διοίκησις δεν θέλει να ανασύρονται παλιά θέματα, να κόψει τα "Σχετικά θέματα" από κάτω από τα θρεντς. Αυτός είναι, πιστεύω, ο κύριος λόγος για τις νεκραναστάσεις. Αλλά εγώ πάλι νόμιζα ότι τα "Σχετικά θέματα" είναι εκεί ακριβώς για να ΜΗΝ ανοίγονται νέα θρεντς για ίδια θέματα, καθώς δεν είναι επιθυμητά.
Η απάντηση μου ήταν σχόλιο (μεταξύ άλλων και) σε αυτό:bloody_sunday είπε:Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου... για αυτό τον λόγο μπήκαν τα "Σχετικά Θέματα", κάτι που πιστεύω ότι ήταν μια εξαιρετικά εύστοχη κίνηση, και που βγάζει πολλούς από τον "κόπο" του ψαξίματος. Εν τέλει, για μένα δεν υπήρχε θέμα, και έχω γράψει για αυτό επανειλημμένα. Το θρεντ ξεκίνησε από έναν συνφορουμίτη που εκτιμώ ιδιαίτερα, αν και δεν έχω πρόβλημα με τέτοια περιστατικά - εγώ προσωπικά έχω ξεθάψει θέματα γιατί βρήκα μια εξέλιξη που αξίζει να σημειωθεί, και που κάνει το θέμα πληρέστερο. Αυτό που λέει ο Evris όμως είναι ότι το ξεθάψιμο γίνεται πολύ πιο επιπόλαια και άστοχα.
Επίσης, το "Διοίκησις" είχε μια ισχυρή νότα ειρωνίας που δεν πήγε απαρατήρητη.
Όσο για το "Διοίκησις" ήταν αστεϊσμός και όχι ειρωνεία. Να φανταστείς ότι είχα γράψει "Κομαντατούρ", και πάλι αστειευόμενος, αλλά το έσβησα επειδή γνωρίζω ότι πολύς κόσμος εδώ μέσα δεν έχει χιούμορ...[...]Aν κάποιος θέλει να συζητήσει το θέμα, ας το κάνει με ένα καινούργιο θρεντ. Τζάμπα είναι...[...]
-Σιγουρα!yameth είπε:Το να εγγυηθείς την ορθότητα των απόψεων που γράφονται σε ένα ανοιχτό φόρουμ είναι ουτοπία.
Δεν υφίσταται λοιπόν ότι κάποιο θέμα πρέπει να είναι "απόλυτο σημείο αναφοράς", αφού οι συμμετοχές έρχονται πανταχώθεν. Μια συζήτηση γίνεται. Δεν γράφεται μελέτη.
Και εγω (στα πλαισια ευγενους χιουμορ) λεω τον yameth "Στρατηγο",Όσο για το "Διοίκησις" ήταν αστεϊσμός και όχι ειρωνεία. Να φανταστείς ότι είχα γράψει "Κομαντατούρ", και πάλι αστειευόμενος, αλλά το έσβησα επειδή γνωρίζω ότι πολύς κόσμος εδώ μέσα δεν έχει χιούμορ...
Η άποψή μου είναι:mscmkr είπε:Όσο για το "Διοίκησις" ήταν αστεϊσμός και όχι ειρωνεία. Να φανταστείς ότι είχα γράψει "Κομαντατούρ", και πάλι αστειευόμενος, αλλά το έσβησα επειδή γνωρίζω ότι πολύς κόσμος εδώ μέσα δεν έχει χιούμορ...