Νέες τάσεις στο διαδίκτυο: "θάψτε" ό,τι και όσο μπορείτε

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
Ίσως όχι και τόσο νέες, αλλά νομίζω το πράγμα έχει ξεφύγει.
το παληκάρι (με το ευφυές ψευδώνυμο sor hands πρέπει να παραδεχτώ) θάβει τους πάντες και (πλέον) κατα παραγγελία.
Και ακόμα δεν έχουμε ασχοληθεί με ΑΙ
ένα πρόσφατο παράδειγμα:

όποιος έχει όρεξη και τουλάχιστον δεν πάσχει από υπέρταση (εντάξει μπορεί να πάρει προηγουμένως υπογλώσσια) μπορεί να τσεκάρει τα άλλα του βίντεο. Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο.

Σε λίγο οι γιουτιουμπερς που σχολιάζουν βίντεο θα έχουν περισσότερα views από τα βίντεο που σχολιάζουν...

Εγώ περιμένω να αρχίσουν να κυκλοφορούν βίντεο που να σχολιάζουν τους... σχολιαστές (reactors) video! 🤣🤣🤣

Σε λίγο οι γιουτιουμπερς που σχολιάζουν βίντεο θα έχουν περισσότερα views από τα βίντεο που σχολιάζουν...

Εγώ περιμένω να αρχίσουν να κυκλοφορούν βίντεο που να σχολιάζουν τους... σχολιαστές (reactors) video! 🤣🤣🤣
Να μια πολύ ωραία ιδέα για content.

Και ηρθε και ο youtuber
και εθαψε τον tiktoker
που εβρισε τον instagramer
που προσβαλε τον blogger
που την ειπε στον twitterα
που πηρε το φυτιλι
μεσα απο το καντηλι
που εφεγγε και κενταγε η κορη το μαντηλι.

Τι ωραία που θα ήταν μια ηλιακή καταιγίδα... Να μας έστελνε για λίγο πίσω στον αναλογικό κόσμο, μπας και βραχύβια ησύχαζε το κεφάλι μας.

Και δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ... Μια χαρά ο ψηφιακός κόσμος, με τις ευκολίες του. Αλλά ένα μικρό break από αυτό και κυρίως αυτούς που αναφέρονται - τους "σχολιαστές", τους "ειδικούς" και λοιπούς "μυρωδιάδες"- θα ήταν εξαίρετο.

Μια ηλιακη καταιγιδα παντως δε θα μας πηγαινε στον αναλογικο κοσμο, αλλα στο φυσικο κοσμο, ξερεις, ακουστικες κιθαρες, πιανα και τετοια.

Θα εσκαγαν ολοι οι μετασχηματιστες, και ουτε ηλεκτρικη κιθαρα, ουτε ηλεκτρικο ψυγειο, ουτε ηλεκτρικη κουζινα ουτε τιποτα.

Οποτε προσεχουμε τι ευχομαστε, γιατι μπορει και να συμβει :ROFLMAO:

Ζεστές οι μπύρες την επόμενη φορά.
Beer.JPG
warm beer.JPG

To θέμα είναι περισσότερο κοινωνικό θα έλεγα.
Διότι ο νέος έχει 17Κ συνδρομητές (λίγο, αλλά όχι ευκαταφρόνητο) και από κάτω τα σχόλια είναι από θυμωμένα, ειρωνικά έως ευγενικά (φίλε κάνεις λάθος πάνε να τον ακούσεις) αλλά έχει και τους κλακαδόρους του στυλ, "θάψε τον τάδε", "κανε για τον τάδε"
Αυτό νομίζω ότι είναι το χειρότερο, η όρεξη δηλαδή να γκρεμιστούν και να χλευαστούν είδωλα της boomer γενιάς ή και της silent όσο υπάρχουν, όπως πχ ο Frip, o Emmanuel, o Beato και μάλιστο από έναν σπουδαγμένο κλασικό κιθαρίστα "και τίποτα περισσότερο" με τεράστια υπεροψία και ειρωνία, στο στυλ και καλά η κλασική είναι καλύτερη (δεν διαφωνώ) και ότι η γραμμένη μουσική και η σύνθεση και η ανάγνωση είναι de facto καλύτερη από τον αυτοσχεδιασμό (εξαιρουμένου του κλασικού-αυτός επιτρέπεται).

Η εκδίκηση της γυφτιάς ?

Εγώ περιμένω να αρχίσουν να κυκλοφορούν βίντεο που να σχολιάζουν τους... σχολιαστές (reactors) video!

Υπάρχουν ήδη video που κάποιος αντιδρά σε reaction άλλου που βλέπει ένα βίντεο. Οπότε τώρα αυτό που περιμένουμε είναι reaction του reaction του reaction.

Όσον αφορά το αρχικό βίντεο και αυτά που λέει ο Lage για τον ήχο, είναι γνωστό ίδιον των τελικιασμένων ηλεκτρικών κιθαριστών να νομίζουν ότι ακούνε το χρώμα της αύρας τους κλπ. Υπενθυμίζω τη συνέντευξη του Eric Johnson που έλεγε ότι ακούει μάρκες καλωδίων και κράματα μετάλλων στα πετάλια και στα jacks.

To θέμα είναι περισσότερο κοινωνικό θα έλεγα.
Το θέμα Μήτσε είναι ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει πάψει να κυκλοφορεί mainstream μουσική με την κιθάρα στο προσκήνιο, μουσική με κιθάρα που κάνει επιτυχίες στα charts, έχουν εξαφανιστεί οι μπάντες από τη μουσική βιομηχανία - όπως την θυμόμαστε εμείς- και έχουμε μείνει με τους τραχανοπλαγιάδες του Youtube και των λοιπών social media, για να έχουμε να ασχολούμαστε "και καλά" με κάτι από το ένδοξο μουσικό/κιθαριστικό παρελθόν.

Ζούμε στο λυκόφως μιας εποχής που μας κουνά μαντίλι.

Η κιθαρα θα γινει οτι το ακκορντεον και το μπαντζο, πρωην δημοφιλη οργανα που πλεον αγγιζουν το οριο της γραφικοτητας.

Αυτο φυσικα θα παρει 2-3 γεννιες ακομα, να πεθανουν (-με) δηλαδη οσοι ειχαν κιθαριστικα ακουσματα στην εποχη που αυτα πρωτοεβγαιναν, απο τους μπλιτλακιδες μεχρι τους old school μεταλλαδες.

Δεν ελπιζω σε περαιτερω εξελιξη, για τον απλο λογο οτι το οικονομικο κινητρο εχει σχεδον εξαφανιστει, ενω και η ερασιτεχνικη ασχολια εχει εντελως ξεπεραστει, η οικιακη διασκεδαση πλεον με την εξελιξη του streaming και των βιντεοπαιχνιδιων δινει πολυ μεγαλη ικανοποιηση με ελαχιστο κοπο συγκριτικα νε την εκμαθηση καποιου οργανου.

Φυσικα το μελλον κρυβει καμια φορα και εκπληξεις, αλλα ειδικα αν εξελιχθει η ΑΙ και αν μπορεις να κανεις κομματια δικα σου απλα με μια εντολη, ε εκει θα ειναι και οριστικα η ταφοπλακα.

Εμένα με ενοχλεί επίσης η απάθεια της εκάστοτε πλατφόρμας, όπου ο καθένας μπορεί να βρίζει και να κλέβει τον άλλο για όσα κάνει στις άλλες πλατφόρμες.
Και αυτό είδα και σε διάφορους μικρούς ταλαντούχους που λένε,

με έκλεψε, οκ και τι να κάνω?
Ο άλλος είναι στην άλλη ήπειρο και σιγά μη βάλω δικηγόρους που μου έκλεψε αυτά που εγώ θα έβγαζα 1.5 ευρώ και αυτός έβγαλε απο τα δικά μου 1.5Κ

Γενικά με την υπόθεση τζιάκομο αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα.
Ο τύπος πούλησε φύκια με ωραίο περιτύλιγμα και αντε γειά

Είδα στα γρηγορα (δλδ οχι ολοκληρο) αυτο το βιντεο συν ενα που "κραζει" τον Φριπ συν ενα που "κραζει" τον Μπεατο.

Δεν ειδα κατι κακο σε αυτα τα βιντεο, ενας τυπος που σχολιαζει αυτα που λενε οι φτασμενοι καλλιτεχνες στα βιντεο σαν να το κανει στην παρεα του. Γιατι; Γιατι αυτο ακριβώς κανει, μιλαει με την παρεα του, οχι με τον παραδοσιακο τροπο, αλλα εχουν μαζευτει απο κατω ανθρωποι με κοινα ενδιαφεροντα και λενε ο καθενας τα δικα του.

Δεν ειδα καμμια διαθεση κακιας, καμμια διαθεση αποκαθηλωσης, τιποτα τετοιο, ισα ισα αυτοσαρκαζεται και αρκετα ο τυπος.

Αλλα ακομα και να ηταν ενα αγνο ανοθευτο κραξιμο, ποιο θα ηταν το προβλημα; Τι ξεφευγει; Και πως ειναι δυνατον ενας τυχαιος τυπος που λεει τα δικα του να σου ανεβαζει την πιεση και την καταναλωση υπογλωσσιων; Μουσικους θα "εθαβε", διασκεδαστες, δεν θα τα εβαζε με τα ιερα και τα οσια (αν και ακομα και σε αυτη την περιπτωση δεν θα επρεπε να υπαρχει προβλημα).

Απο την ιστορια με τον αλλο τον απατεωνα τον Ιταλο (καμμια σχεση με τον τυπο στο εδω βιντεο βεβαια) μπορουν ισως να βγουν πολλα συμπερασματα αλλα για εμενα ενα πολυ βασικο ειναι το οτι ακομα και ετσι με τις κιθαρες εκτος τσαρτς, ξεπερασμενες κλπκλπ, υπαρχουν ακομα καλα λεφτα στο να ασχολεισαι με κιθαρα, και ειναι τοσα που προσελκυουν και απατεωνες να παρουν το μεριδιο τους. Υπαρχει λοιπον αγορα, υπαρχει κοσμος που ενδιαφερεται, υπαρχει κοσμος που πληρωνει. Βασικο.

Για τις πλατφορμες δεν νομιζω οτι μπορουν να κανουν και πολλα. Τι να γινει δηλαδη να ανοιξει το youtube τμημα δικαστων που θα σκαει ο καθενας θα λεει την εκδοχη του και θα παιρνει αποφαση ποιος εχει δικιο; Για αυτο υπαρχουν τα δικαστηρια.

Λόγια, λόγια , λόγια , λόγια....ατέλειωτο μπλα-μπλα π, που κλασσικά, δε πάει πουθενά.
Echo chambers παντού. Αν δεν είσαι με μας, είσαι μ' αυτούς. Pointless wars , where the winner takes nothing ( so does the loser ).
Αυτός που μιλάει περισσότερο απ' όσο πράττει , κάτι θέλει να κρύψει. Το πιστεύω.
Ελάχιστα rant videos έχω δει, που μορφώνουν πραγματικά, λειτουργώντας σαν documentaries περισσότερο.
Όλα τα άλλα είναι κουβέντες για νοικοκυρές , που πίνουν καφέ 11 το πρωί στο μπαλκόνι.

Είναι της μόδας. Εδώ επίσης γέλιο ειιδικά όταν θάβουν π.χ. το Crime of the century etc.
Τιναφταπουβλέπουμεδω ρε...
Ο ένας που όπως λέει ο Μάνος τον έστειλε ο Richards στο νοσοκομείο, μια strat κρεμασμένη στο βάθος, μια γάτα, καρό κουρτίνες κλπ...

Progressive... :unsure:

Μου θύμισαν αυτό στο μουσικό του...

Ωραίος ο τύπος στο βίντεο (subscribed) φοβερό εύρημα, να και ένας σοβαρός άνθρωπος! Μπράβο ντιμσονικ και ας μην το ήθελες. Με τα δικιά του κράζει, έλεος πια, περιμένω να περιλάβει και τον Βeato, άλλος μεγάλος φαφλατάς και αυτός και αντιπαθέστατος. Τελικά άθελα σου μερικές φορές παραθέτεις ωραία βίντεο, θα σε τσεκαρω... Το δε σχόλιο ότι ναναι κλασικά

Πεστα!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back