Σ' ευχαριστούμε για τα καλά λόγια/ Για το lead καταλαβαίνεις ότι ο καθένας φαντάζομαι θα έκανε κάτι διαφορετικό. Στο συγκεκριμένο μου άρεσε να υπάρχει κάτι ξεκάθαρα μελωδικό σε ένα κομμάτι με αρκετές dissonant ατμόσφαιρες. Θα χε πλάκα βέβαια να ακούσω τι θα έκανε κάποιος άλλος στη συγκεκριμένη περίπτωση.wh0cares είπε:Μπραβο παιδες, παρα πολύ ωραιο, είναι από τα κομματια που πρεπει να ακουσει κανεις 2-3 φορες για να εκτιμησει αλλα με λιγη 'εκπαιδευση' βρισκει κρυμμενους θησαυρούς
Θα προτιμουσα λιγο πιο δουλεμενο το lead κιθαριστικο μερος (δεν εννοω απλα γρηγορο) αλλα οντας κιθαριστας ισως μιλαω υποκειμενικα![]()
ευχαριστούμε X-minor/ πολυκάναλη ηχογράφηση χωρίς overdubs η οποία mixaρίστηκε βέβαια μετά. Εξ ου δεν πολυκαταλαβαίνω τι εννοείς ότι δεν ακούγεται live. Αν θες να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο let me knowΩραίοι! Για πες δυο λόγια για την ηχογράφηση αν θέλεις, γιατί μόνο live δεν ακούγεται!
Thnx sotirouba κι εμένα η συγκεκριμένη αλλαγή είναι από τις αγαπημένες μου.ειδικά η φωνητική αλλαγή από τον βόθρο ;D σε μελωδικό-λυρικό ήταν ευφάνταστη.
Μπράβο ντερβίσια!
thnx και πάλι geodimitriΜπράβο για ακόμη μια φορά παιδιά!
Μόνο τα brutal φωνητικά δεν συμπαθώ (γενικά) κατά τα άλλο άψογο!![]()
Για καλό το είπα, και το παίξιμο και ο ήχος είναι spot on, λες κι είναι στο στούντιο! Ούτε θόρυβος ακούγεται ούτε "περιβάλλον" ας πούμε, τίποτα. Κορυφή.Ravaya είπε:ευχαριστούμε X-minor/ πολυκάναλη ηχογράφηση χωρίς overdubs η οποία mixaρίστηκε βέβαια μετά. Εξ ου δεν πολυκαταλαβαίνω τι εννοείς ότι δεν ακούγεται live. Αν θες να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο let me know
Αυτό το κατάλαβα απλά γενικά με ενδιαφέρει αν σου ακούγεται αποστειρωμένο, "πλαστικό"X-minor είπε:Για καλό το είπα, και το παίξιμο και ο ήχος είναι spot on, λες κι είναι στο στούντιο! Ούτε θόρυβος ακούγεται ούτε "περιβάλλον" ας πούμε, τίποτα. Κορυφή.