Νέα Roland V-DRUMS (2024)

Πόντοι
898
Τα V-Drums είναι η πρώτη επιλογή για τους επαγγελματίες ντράμερ. Σήμερα η Roland ανακοίνωσε νέα μοντέλα.

Τα νέα ηλεκτρονικά κιτ VAD716, TD716, TD713 και ειδικότερα η νέα μονάδα ήχων V71 περιλαμβάνουν εκτός των νέων ήχων, γνωστές λειτουργίες V-Edit, φόρτωμα νέων δειγμάτων αλλά και υποστήριξη μέσω του Roland Cloud.

Τα νέα κιτ θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο.

Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω link.

TD713

TD716

VAD716

V71

td713_top_gal.jpg

td716_top_gal.jpg

vad716-sw_top_gal.jpg

v71_top_gal.jpg

v71_back_gal.jpg

Από τιμές πως πάμε και στα drums?  Και εδώ στα νέα μοντέλα αυξήσεις θα έχουμε. Για φραγκάτους και αυτά ? ?

Πριν λίγες μέρες ήμουν σε ένα φίλου που έχει ένα τέτοιο της Roland

V-drum.JPG

Απλά είχε ένα πρόβλημα. Δεν είχε πλήκτρα για να παίξω και εγώ. ?

Είμαι κουλός τελείως, δεν μπορώ να παίξω τίποτα?

Από τιμές πως πάμε και στα drums?  Και εδώ στα νέα μοντέλα αυξήσεις θα έχουμε. Για φραγκάτους και αυτά ? ?
Όχι Κώστα, αυτά είναι για σοβαρούς παίκτες. Εδώ είναι από 6-8-9 χιλιάρικα το κάθε σετ.

Πριν λίγες μέρες ήμουν σε ένα φίλου που έχει ένα τέτοιο της Roland

Προβολή συνημμένου 47405

Απλά είχε ένα πρόβλημα. Δεν είχε πλήκτρα για να παίξω και εγώ. ?

Είμαι κουλός τελείως, δεν μπορώ να παίξω τίποτα?
Αυτό είναι για αρχικό στάδιο.

Όχι Κώστα, αυτά είναι για σοβαρούς παίκτες. Εδώ είναι από 6-8-9 χιλιάρικα το κάθε σετ.

Αυτό είναι για αρχικό στάδιο.
Δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω, το ίδιο και με κιθάρες και άλλα όργανα.

Λίγο από πιάνα καταλαβαίνω πάνω κάτω αξία και από σύνθ και αρμόνια.

Είμαι σίγουρος πως θα είναι εξαιρετικά για αυτούς που ξέρουν να παίζουν.

Ακόμη δε με έχουν πείσει τα πιατίνια των ηλεκτρονικών. Αντιθέτως θα μπορούσα να παίζω, ακούω, μιξάρω ροκ με ηλεκτρονικά τύμπανα και φυσικά πιατίνια any day day of the week. 

Θα ανακοινωθούν σύντομα και άλλα πιό φθηνά kit αλλά με άλλο - φθηνότερο εγκέφαλο και άλλα pad.
Πλέον δεν έχω χρόνο να μελετήσω ούτε πλήκτρα. Άμα πάω 60 ζωή να έχω, μπορεί να φτιάξω κανα στουντιάκι με πιο πολλά όργανα μεταχειρισμένα αλλά μάλλον βγαίνω στα 67 και μπορεί και στα 70. Δύσκολα τα πράγματα. ?

Με 9000 ευρώ πρέπει να δίνουν και αυτόν μαζι. ?

Πλάκα κάνω, προφανώς όπως εμείς θα πλερώκουμε για ένα καλό synth ή workstation ή μια ντουζίνα καλών VST, θα πληρώσουν και οι drummer για μια καλή ηλεκτρονική drum. Τουλάχιστο παίρνεις πράμα πολύ, και τι έχουν μέσα αυτά και τι κατασκευή για να έχουν τέτοια ευαισθησία και λεπτομέρειες στις ρυθμίσεις και αντίστοιχη αίσθηση.

Trending...

Νέα θέματα

Back