Νέα μέλη πείτε γεια!

Καλησπέρα στην ομάδα, νέο μέλος εδώ, έψαχνα καιρό ελληνικό community, κρίμα που δεν υπάρχει αντίστοιχη ομάδα και στο discord, θα έκανε θραύση!

Καλησπέρα στην ομάδα, νέο μέλος εδώ, έψαχνα καιρό ελληνικό community, κρίμα που δεν υπάρχει αντίστοιχη ομάδα και στο discord, θα έκανε θραύση!
Καλωσήρθες. Το Νοιζ υπάρχει εδώ και ένα τέταρτο του αιώνα, είναι ένα φόρουμ παλαιού τύπου από αυτά που ιστότοποι σαν το discord έχουν καταστρέψει... Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να μεταφερθεί οικειοθελώς στο discord η κίνηση που έχει απομείνει εδώ. Ψάξε λίγο το φόρουμ, γράψε, μπορεί να σου αρέσει

welcome!
υπάρχει Noiz discord αλλά δεν χρησιμοποιείται.
Η δομή τέτοιου forum όπως είναι εδώ βολεύει ακραία περισσότερο κατα τη γνώμη μου (στο discord η πληροφορία χάνεται). Δηλαδή μπορείς εδώ να αναζητήσεις πληροφορίες μέχρι και 20 χρόνια πίσω, είναι όλα εδώ δομημένα.

εντάξει το κάθε ένα έχει και την χάρη του, από την άλλη στο discord η επικοινωνία είναι πιο άμεση και διαδραστική με τα voice channels

εντάξει το κάθε ένα έχει και την χάρη του, από την άλλη στο discord η επικοινωνία είναι πιο άμεση και διαδραστική με τα voice channels
η αλήθεια είναι ότι υπάρχει η ιδέα του να μπει ένα τσατ για άμεση επικοινωνία.

η αλήθεια είναι ότι υπάρχει η ιδέα του να μπει ένα τσατ για άμεση επικοινωνία.

η αλήθεια είναι ότι οι μεταμεσονύκτιες τσατοκουβέντες μας εδώ πριν καμμιά 20αριά χρόνια έχουν αφήσει εποχή... ωραία θαταν να αναβιώσει ένα ανάλογο κλίμα...

Χαίρεται και από μένα!!!
Μετά από αρκετό καιρό που επισκέπτομαι το Noiz (4-5 χρόνια), πήρα το θάρρος να εμφανιστώ στην παρέα σας και να συστηθώ.

Είμαι ο Φιλιππος 39 ετών, ερασιτέχνης κιθαρίστας. Τα μουσικά μου ακούσματα είναι από όλο το φάσμα της Rock και προσπαθώ να παίξω ότι προσεγγίζει τα γούστα μου και την τεχνική μου.
Μέχρι στιγμής έχω κάνει δύο συναλλαγές (και οι δύο μου άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις). Μία Sire S7 Vintage (ότι πιο value for money έχει περάσει από τα χέρια μου IMHO) και ένα Headrush MX5 που δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να του αφιερώσω το χρόνο που πρέπει, καθώς με πρόλαβε το νέο μέλος της οικογένειας.
Πάντα διαβάζω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα "νήματά" σας και μπορώ να πω πως έχω αποκομίσει πολλές γνώσεις απο τα γραπτά σας.

Για το τέλος η μικρή μου συλλογή συμπεριλαμβάνει μία Washburn Dime Slime 333 (Korean made) του '96, μία Epiphone Les Paul Ebony του '00 και η Sire S7 V που προανέφερα. Όνειρο να προσθέσω μία Gibson Les Paul Standard 60s.

Ίδιο όνειρο βλέπουμε!

Καλωσόρισες
Καλώς σας βρήκα φίλε gkourmoul1!!!

Κάποια στιγμή θα γίνει πραγματικότητα.. Νεφρό θα είναι αυτο;; Δεν ξέρω, αλλά θα γίνει!!!

Καλώς σας ξαναβρήκα!

Ύστερα από πολλά χρόνια χωρίς λεφτά και λάθος επαγγελματικές επιλογές
ξαναμπήκα στο παιχνίδι.

Καλές γιορτές όσο έμεινε και καλή πρωτοχρονιά.

Καλώς σας ξαναβρήκα!

Ύστερα από πολλά χρόνια χωρίς λεφτά και λάθος επαγγελματικές επιλογές
ξαναμπήκα στο παιχνίδι.

Καλές γιορτές όσο έμεινε και καλή πρωτοχρονιά.
Feel free να ανοίξεις θέμα ''Το ξαναμπάσιμο του candyflip στο παιχνίδι, πως και τι'' Θέλουμε να μάθουμε λεπτομέρειες για εσφαλμένες επαγγελματικές επιλογές, τις σωστές, και γενικά... Αν έχεις όρεξη βέβαια

Αγόραζα μια στο τόσο εξοπλισμό από τις αγγελίες και γράφτηκα και εδώ.
Κυρίως με το βίντεο ασχολούμαι 15+ έτη, την μουσική/κονσόλες/DAW/VSTs etc τα κανονίζει συνάδελφος 😁

Αγόραζα μια στο τόσο εξοπλισμό από τις αγγελίες και γράφτηκα και εδώ.
Κυρίως με το βίντεο ασχολούμαι 15+ έτη, την μουσική/κονσόλες/DAW/VSTs etc τα κανονίζει συνάδελφος 😁
Καλη χρονιά Αντρέα

Καλησπέρα σε όλους !
Είμαι καινούριος στο forum και αρκετά παλιός στην κιθάρα και τη μουσική γενικότερα.
Μου αρέσουν πολλά στυλ και κυρίως η ισορροπία ανάμεσα στα βασικά στοιχεία της μουσικής-αρμονία,μελωδία,και ρυθμό.Παλεύω όπως οι περισσότεροι μουσικοί να καταλάβω τι συμβαίνει μέσα μου ,έτσι ώστε να μπορέσω να φτιάξω κάτι αληθινό που να με χαρακτηρίζει.
Εύχομαι σε όλα τα μέλη δημιουργική δύναμη και συνεχή προσπάθεια εξέλιξης.
Για το καλωσόρισμα ανεβάζω ένα demo από ένα κομμάτι που δουλεύω αυτή την εποχή.
Καλή ακρόαση και ευχαριστώ για την φιλοξενία!

Attachments

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Ήμουν μέλος πρίν χρόνια αλλά ανενεργός διότι το αρμόνιο το έχω ακόμα και κάθεται στη γωνία πάλι καλά το έχω σκεπασμένο και δε το έχει φάει η σκόνη.. απαράδεκτος το ξέρω..

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back