- Πόντοι
- 36
Ε για να λέω ότι ο λιμιτερ και 1 κομπρεσοράς του είναι πολύ καλοί τι λες; Και το kvraudio φημίζεται για διάφορα (καλά και κακά) 1 εκ των οποίων είναι ότι εξαιτίας του παρελθόντος του (πως ξεκίνησε, με τη βάση χρηστών, κτλ κτλ) θεωρούν το Reaper ανώτερο του cubase και γενικότερα διάφορα τσάμπα από τα αντίστοιχα εμπορικά. Οπότε αν σε 1 τέτοιο site οι χρήστε στην τραγική τους πλειοψηφία έχουν αυτήν την άποψη, ε δεν μπορεί, κάτι στραβό τρέχει.Eπειδή το λένε στο kvraudio τι πάει να πει?? Εσύ τα δοκίμασες καθόλου??
Σορυ αλλά καμιά σχέση. Μάλιστα αν ζοριστούν βγάζουν τραγικό ήχο. Μάλιστα ένας από κει είχε αναλύσει διάφορα τι κάνουν και πως αλλοιώνουν τραγικά τον ήχο.Εσύ τι έχεις να πεις? Τα έβαλες σε κανένα δικό σου κομμάτι να δεις ότι παίζουν με την analog ζεστασιά του hardware?
Γιατί ποιος είπε το αντίθετο;Από την άλλη απόψεις εκφράζουμε,δεν νομοθέτησα υπερ του Antress. icon_lol.gif .
Μουσικά είναι τα kjaerhus και το posihfopit. ¶κουσέ ταΠάντως όταν λέω για "καλύτερα" δεν εννοώ για transparency αλλά για μουσικότητα και χαρακτήρα.Βαρέθηκα τα "κλινικά" και trasparent plug-ins.
Μόλις πέταξες την ύψιστη μπαρούφα στον κατάλληλο άνθρωπο. Αυτόν δλδ που χαίρεται που έχει το synth1, το polyiblit και πάρα πολλά άλλα τσαμπέ Plugs που δεν έχουν να ζηλέψουν τπτ απολύτως από πάρα πολλά εμπορικά. Αυτόν που έχει προτείνει αρκετά τσαμπέ και σε διάφορους χρήστες εδώ μέσα (και μάλιστα να επιμένει στο: κάποιος να μην πάρει κάποιο σπασμένο εμπορικό, χειρότερο από το αντίστοιχο τσαμπέ με το σκεπτικό που μόλις μου πρόταξες), αλλά και στον admin να τα σηκώσει στην βάση του νοιζ!Bάλτα σε δικά σου Tracks και βγάλε την παρωπίδα του "τσάμπα".Ίσως τα δεις με άλλο μάτι icon_smile.gif
Για το polihfopit δοκίμασε αυτό http://www.hitsquad.com/smm/programs/posihfopit/
Στο εν τω μεταξύ σαν να μου φαίνεται λίγο επιθετικό το ποστ μου, αλλά δεν είναι, ειλικρινά. Απλά έτσι βγήκε. ¶λλωστε χαλαρή κουβέντα κάνουμε