Παρόλο που Έψαξα, θάθελα Να Ξέρεις, πως ΖΗΜΙΑΑ δεν έπαθα.Superfunk είπε:Ανεβασα στο μαϊσπεσι μας ;D 2 νεα ασματα απο το επερχομενο αλμπουμ μας
(Να Ξερεις,Εψαξα)
www.myspace.com/ZHMIAA
Οποιος δε βαριεται ας ριξει μια..αυτιά.. ;D ;D
Δεν την έκανε αυτός... ;D ;D ;D γι αυτό είναι καλή.BigAlejandro είπε:αλλα δεν περιμεναμε και τιποτα χειροτερο σε επιπεδο παραγωγης απο σουπερφανκ!!!
πουθενα συγκεκριμενα...ασε που πιστευω οτι η "καταταξη" σε ενα ειδος ειναι η βασικη μαστιγα της ελληνικης μουσικης.αλήθεια Superfunk που το κατατασσεις?
τωρα πια στη βοηθεια του... θεου μονο.... ;D) σε ποιό κοινό αποσκοπείτε? Ή σε τι αποσκοπείτε γενικά?
ναι,μεταξυ αλλων...Υ.Γ 1: Ο ντράμμερ σας έπαιζε "Λευκή Συμφωνία"?
oh yeah......Υ.Γ 2: Στο "Έψαξα" Ακούω μία Ash Tele ή είναι η ιδέα μου?
Συμφωνώ απόλυτα.BigAlejandro είπε:πιστευω πως τους κανει κακο η φωνη και ισως λιγο και τα ελληνικα...
+10000000Superfunk είπε:πουθενα συγκεκριμενα...ασε που πιστευω οτι η "καταταξη" σε ενα ειδος ειναι η βασικη μαστιγα της ελληνικης μουσικης.
Άψογος πάιχτης, είχε παίξει στο Sticky Fingers (Ροδος επι εποχής "Λευκή Συμφωνία) πριν απο δεκα...κάτι χρόνια. Δωσ'του χαιρετισμούς απο τον "τότε" μπάρμαν (Βασίλης).ναι,μεταξυ αλλων...
Κατα τη γνώμη μου, είναι η ωραιότερη κιθάρα για να ηχογραφείς καθαρά (κυριώς) και όχι μόνοoh yeah......![]()
Δεν νομίζω ότι αναφέρομαι σε ετικέτες.WilliamSats είπε:+10000000
Σωστός, αυτό είναι και τέλος. Και άσε τους άλλους να κάνουν κατηγοριοποιήσεις και κατατάξεις (που αποσκοπεί αυτό πραγματικά?)
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν ενοούσα εσένα, αλλά το είπα για τους πιο "Media" ανθρώπους που βγαίνουν σε κανάλια ή γράφουν περιοδικά. Αυτόι κάνουν τη ζημιά και κρεμάνε ταμπέλες (πολλές φορές χωρίς να έχουν ιδέα), όχι εμείς που πάιζουμε αυτό που μας αρέσει.marathon είπε:Δεν νομίζω ότι αναφέρομαι σε ετικέτες.
Νομίζω ότι αποσκοπεί κυρίως στο δικό σου μυαλό για να μην μπερδεύεις και τους ακροατές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση (ύπαρξη Cd και όχι παίζω για τη πλάκα μου), σαν ακροατή θα με ενοχλούσε να ανακαλύψω ότι το πρώτο κομμάτι είναι pop, το δεύτερο jazz, το τρίτο βαρειά λαϊκά...
Από την άλλη, παίζοντας και ένα στυλ μουσικής, από τη στιγμη που εκτίθεσαι σε πωλήσεις, ζωντανές εμφανίσεις...επιδιώκεις και ένα αντίστοιχο κοινό...δεν περιμένεις ότι θα παίξεις στο Ηρώδειο ενώ ο χώρος σου είναι το ΑΝ. Αυτό εννοώ
Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτοί. Τα δικά μου αυτιά κάνουν την "ταμπελοποίηση".WilliamSats είπε:αλλά το είπα για τους πιο "Media" ανθρώπους που βγαίνουν σε κανάλια ή γράφουν περιοδικά. Αυτόι κάνουν τη ζημιά και κρεμάνε ταμπέλες (πολλές φορές χωρίς να έχουν ιδέα)
Ο Παπακωσταντίνου?...playloud είπε:"Τι θελει εδω μωρε αυτος ο κουστουμαρισμενος λελες? Δε βλεπει οτι ειμαστε ροκ? Τι μας περασε? Για τη Στανιση?" ...... σκεφτηκε ο καλλιτεχνης
αχ μια ζωη διαφημιστης θα εισαι....... ;D ;Dmarathon είπε:Δεν νομίζω ότι αναφέρομαι σε ετικέτες.
Νομίζω ότι αποσκοπεί κυρίως στο δικό σου μυαλό για να μην μπερδεύεις και τους ακροατές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση (ύπαρξη Cd και όχι παίζω για τη πλάκα μου), σαν ακροατή θα με ενοχλούσε να ανακαλύψω ότι το πρώτο κομμάτι είναι pop, το δεύτερο jazz, το τρίτο βαρειά λαϊκά...
Από την άλλη, παίζοντας και ένα στυλ μουσικής, από τη στιγμη που εκτίθεσαι σε πωλήσεις, ζωντανές εμφανίσεις...επιδιώκεις και ένα αντίστοιχο κοινό...δεν περιμένεις ότι θα παίξεις στο Ηρώδειο ενώ ο χώρος σου είναι το ΑΝ. Αυτό εννοώ