Natural strat (partscaster)!!!

bluesbreaker

Νέο μέλος
Πόντοι
16
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!μετα απο αρκετους μηνες αναμονης μεχρι να βρω τα καταλληλα parts ειναι ετοιμη η νεα μου κιθαρα!!ειναι μια partscaster στυλ stratocaster με:

1.Σωμα US swamp-ash περασμενο μονο με κερι (πραγματικα παναλαφρο!!!)

2.Neck maple (tinted,C shape,22 Jumbo frets,12' radius) http://www.allparts.com/store/necks-guitar-necks-smf,Product.asp

3.Μαγνητες Haussel Big Mac(οι οποιο μπηκαν δοκιμαστικα στην κιθαρα μονο για να τους ακουσω μετα απο προτροπη του Σταυρου-εγω σκεφτομουν τους blues του haussel....θα τους ακουσω και ειδομεν!!)

4.Steel block tremolo vintage style http://www.rockinger.com/index.php?cat=WG071&product=1616C%2F1616G

5.Κλειδια Κluson Deluxe http://www.rockinger.com/index.php?cat=WG061&product=0490C

6.Tortoise shell pickguard 2-layers

Mε τα παραπανω υλικα ο Σ.Ντουκας www.guitars.gr σε ελαχιστο χρονικο διαστημα συναρμολογησε αψογα την παρακατω κιθαρα: (τα σχολια δικα σας :))

Αλλαγες που θα γινουν μεσα σε μια εβδομαδα:

1.αλλαγη των tone και volume knobs με μαυρα

2.προσθηκη(δεν ξερω πως λεγονται) για να μπορω να βαλω ζωνη

3.προσθηκη backplate

4.ξυσιμο του λουστρου απο τα τάστα

Ωραια και τωρα αφου την ειδα και σας την περιεγραψα εμφανισιακα παμε στο πιο σημαντικο σημειο που ειναι ο ηχος της....δωστε μου ομως λιγο χρονο μεχρι να ρυθμισω τους μαγνητες να παιξω κανα 6 ωρο ...και αν προλαβω θα σας πω τις εντυπωσεις μου αργα το βραδυ,αλλιως αυριο καποια στιγμη :)!ευχαριστω για το χρονο σας καθως και τα μελη του noiz που με βοηθησαν με τις απαντησεις τους στα ερωτηματα που εθετα κατα καιρους!!!

strap button λεγοντε φιλε μου.ωραια εγινε η στρατ.βγαλε το λουστρο τωρα απ τα ταστα  :P τωρααα

Με γεια bluesbraker!!! ;)

H κιθάρα είναι ΚΟΥΚΛΑ!!!!! Μπράβο στον Σταύρος που από ότι βλέπω έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά !!!

Ελπίζω κάποια στιγμή να τη δοκιμάσω και από κοντά!!!  8)

Πιστεύω ότι οι Big Mag θα σου αρέσουν πολύ!!! ;) Τους είχα κι εγώ και αναγκάστηκα να τους πουλήσω (λόγω της αγοράς της 335...) και ήδη μου λείπουν  ::)

Θα σου έλεγα να μη βάλεις το backplate...Τζάμπα θα τρυπήσεις το πανέμορφο αυτό σώμα...Άσε που δεν εξυπηρετεί σε ΤΙΠΟΤΑ! Ίσα ίσα, ο Eric Johnson ισχυρίζεται ότι ..."αλλοιώνει" και τον ήχο... ;)

Θα συμφωνήσω επίσης ότι (εφόσον κρατήσεις τους Big Mag) επιβάλλονται τα μαύρα knobs!!!

Μια ερώτηση:

Τι είναι αυτό το..."σατανικό" σύμβολο χαραγμένο πάνω αριστερά στο ξύλο;  8)

P4095873.jpg

Γυρω στα 600-650 Ευρω το υπολογιζω....(το σώμα το πηρα μεταχειρισμένο απο τον Ε.Ζαικο,το μπρατσο και το pickguard απο το φιλο dkall(ολοκαινουρια)!αν θελει καποιος πιο αναλυτικα τις τιμες απο τα parts ας μου πει...

αυτο το σατανικο συμβολο μαλλον ειναι απ τα νερα του ξυλου.right?

blue είπε:
ωραια ειναι με γεια.

Εγω θα τα αφηνα αυτα τα knobs παντως
Καλά εσύ είσαι και κάγκουρας! :P

Με γεια το κιθαρακι! :)Παντα ημουν υπερμαχος του natural εχω κι εγω μια τετοια (ξερει ο elavd ;) ;))οπως επισης και η αγαπημενη μου tele και η lespaul ειναι περιπου ετσι .

Οσο για την πλαστικουρα πισω κι εγω σκεφτηκα να σεβαστω την E.J και να μην τη βαλω αλλα μου χουν γδαρει 2 ζωνες (παντελονιου!)τα κωλοελατηρια και μου φαινεται θα τις φαει τις τρυπουλες του το κορμακι (σιγα μην καταλαβω την διαφορα στον ηχο.....) :(

Α ρε Ηλια τι παρατηρητικοτητα ειναι αυτη?? :Pοντως οσο και αν φαινεται περιεργο το συμβολο αυτο ειναι απο τα νερα του ξυλου,και να σου πω την αληθεια κανει μεγαλη διαφορα στον ηχο ;D ;D ;D!!!

Aπλα βρηκα backplate στο χρωμα του pickguard,μπορει να μη το βαλω ομως γιατι το τρεμολο εξεχει λιγο απο πισω....

Οσο για τους big mac θα τους ακουσω και θα αποφασισω...εχω μια εβδομαδα καιρο!

Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια :)!

P4095873.jpg

Βρε μπας και στο χάραξε καμιά Μαριάνα και δε το πήρες χαμπάρι;

Πολυυυυυ  ωραια !  μεγεια και καλοπαιχτη

συμφωνω και εγω με τον Blue  για τα knobs , μην σου πω να αλλαξεις και τα καπακια των μαγνητων .....  πολυ μαυριλα θα ειναι .....  αλλα αν αρεσει σε σενα .....

@ελαβντ:χαχαχαχαχαχαχα!πεθανα στο γελιο!εισαι θεος!!!λες??αν εγινε κατι τετοιο θα τις χαραξω ενα τεραστιο Α στο καινουριο της juno-g!!!

@longshadow: ειναι δυο κομματια το σωμα αν και δε φαινεται καθολου ;)!

Μεγειά.... :)

Εγώ λέω μαύρο pickguard και μάυρα καπάκια στους μαγνήτες/κουμπιά.

+1 στο να μη βάλεις το  backplate.

elavd είπε:
Ίσα ίσα, ο Eric Johnson ισχυρίζεται ότι ..."αλλοιώνει" και τον ήχο... ;)
Ρε ποιός Eric Johnson? Εμένα μου το έχει πει ο Kostas Exarhos. ;D

Για μαυρο pickguard σκεφτομουν μονο στην περιπτωση που θα εβαζα rosewood ταστιερα!!το tortoise τα σπαει ειναι πολυ ομορφο!

Λοιπον η πρωτη επαφη μου ηταν απολαυστικη!!!εχω μεινει αφωνος και εξηγω τι εννοω:

1.σωμα:παιδες με μια φραση αλλο συνουσια με προφυλακτικο και αλλο χωρις...τελος ;D!το νιωθεις το ατιμο το ξυλο,το χαιδευεις...το νιωθεις

2.neck: απιστευτα βολικο και για γρηγορο παιξιμο(slides,legato,bends)...το προτεινω ανεπιφυλακτα!και εγω ειχα εναν ενδοιασμο γιατι ειναι η πρωτη μου maple κιθαρα,αλλα μου αρεσει παρα πολυ οφειλω να ομολογησω...btw thanks dkall!(το μονο που μου τι δινει ειναι το λουστρο στα ταστα που οπως ειπα γρηγορα θα εξαφανιστει)

3.μαγνητες: μετα απο μια προχειρη ρυθμιση αποφανθηκα οι big mac τα σπανε,γλυκος ηχος με ομορφη συχνοτικη αποκριση!ο θορυβος ειναι ελαχιστος...να ειναι καλα ο Σταυρος που εκανε και ενα shielding οπως μου ειπε(θα το ανακαλυψω τι εκανε οταν "ξεκοιλιασω" την κιθαρα!)

4.τα κλειδια ειναι ολα τα λεφτα!!εμφανισιακα υπεροχα και πολυ σταθερα στο κουρδισμα...bravissimo elavd!

5.το τρεμολο δεν μπορεσα να το δοκιμασω γιατι ξεχασα να παρω το λεβιε :P :P

Ειναι μια παναλαφρη ξανθια κουκλα,ενα μοντελακι!νομιζω οτι ειμαι ερωτευμενος...ισως να φταιει και η ανοιξη!!!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back