- Πόντοι
- 38
Μεγειες, πολυ ομορφη! Απο βαρος τι λεει?
-1 για τα μαυρα knobs και απο μενα (ή +1 για τα λευκα ;D)
-1 για τα μαυρα knobs και απο μενα (ή +1 για τα λευκα ;D)
Τι να πω περισσοτερο?η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει τους αλλους haussel!παντως οι big mac εχουν μεγαλυτερους και flat πυρηνες με αποτελεσμα να μην βγαινει η χορδη στα vibrato και στα bends εξω απο τα ορια του πυρηνα...θα προσπαθησω αυριο να ανεβασω καποιο clip για να ακουσετε και να αποφασισετε!!!fenderiarhs είπε:Πες μας κατι περισσοτερο για τους Haussel
+2112kultura είπε:Φουλ για λευκά καλύματα στους μαγνήτες και ποτενσιόμετρα, είναι αμαρτία να μαυρίσει το κιθαρόνι...
Τότε πρέπει να βάλει και Floyd Rose στην κιθάρα... ;DΜαριανα είπε:Κύριοι, ο λόγος δημιουργίας αυτής της κιθάρας είναι εντελώς ποταπός και ουδεμία σχέση έχει με την μουσική.
![]()
Καλά... εν προκειμένω και breast implants πρέπει να βάλει, αλλά ποτέ μου δεν ήμουν υπέρ της point-by-point αντιγραφής.elavd είπε:...
Τότε πρέπει να βάλει και Floyd Rose στην κιθάρα... ;D![]()
Ευχαριστω πολυ alderwood πολυ ωραια και η δικια σου κυρια!!!λοιπον το σωμα το πηρα απο τον Ε.Ζαικο-τον κιθαριστα των blues wire- και απο οτι μου ειπε ειναι custom made απο εναν τεχνιτη στη θεσσαλονικη(ονομα δε θυμαμαι) το ειχε αρκετα χρονια και ειναι σε αψογη κατασταση οπως βλεπεις και στις φωτο...αρα μαλλον ειναι θεμα τεχνιτη!alderbody είπε:Ωραιο οργανο Μπλουζοσπαστη! ;D
ευγε!
τι κερι εβαλες στο σωμα? Εγω παντως που ειχα καποτε το εβγαλα γιατι μου φαινοταν οτι μου μπουκωνε λιγο...
btw, ειμαι υπερ των off white πλαστικων!...
τον γνωριζω τον Ηλια. (ποιος δεν τον ξερει αλλωστε?...)bluesbreaker είπε:το σωμα το πηρα απο τον Ε.Ζαικο-τον κιθαριστα των blues wire- και απο οτι μου ειπε ειναι custom made απο εναν τεχνιτη στη θεσσαλονικη(ονομα δε θυμαμαι) το ειχε αρκετα χρονια και ειναι σε αψογη κατασταση οπως βλεπεις και στις φωτο...αρα μαλλον ειναι θεμα τεχνιτη!