Ναι αυτή θα είναι άλλη μια συζήτηση για κσύλα

bouzoukleri

Ενεργό μέλος
Πόντοι
398

στο 6:45  κάτι λέει ο παίκτης-πωλητής-μαγαζάτορας

το τόκ τόκ στο σώμα με το τίκ τίκ στο μπράτσο έχουν διαφορά  5ης ;

Βοηθήστε με άνθρωποι  :o :o :o :o

1. Λέει ό,τι του κατέβει.

2. Λέει ό,τι χρειαζεται για να πουλήσει.

Αυτος καυχιεται οτι το σωμα και το μπρατσο ακουστικα βγαζουν νοτες με διαφορα πεμπτης...ο Paul Reed Smith  σε αλλο βιντεο εκανε το ιδιο και καυχιοταν οτι σωμα και λαιμος χτυποντας τα οπουδηποτε βγαζουν την ιδια νοτα(παρεπιπτοντως ο tone..expert δεν ακουγε οτι ηταν στην ουσια ξεκαθαρα δυο νοτες και οχι μια) κτλ κτλ κτλ......αλλα τους καταλαβαινω ειναι εμποροι, και εγω αν πουλαγα κιθαρες μπορει να εκανα και χειροτερα.

Πηγαινε στο  5:15 και σκασε στα γελια.... Λεει "here its ringing the same note" το χτυπαει και  ακουγονται δυο νοτες χαχαχα μιλαμε αυτοι ειναι οι ανθρωποι που "ακουνε βαθια" ;D.

longshadow είπε:
Ο καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος.
Eξαρταται ποιο ειναι το...τεστ...γιατι αν το τεστ ειναι το αν φτιαχνει καλες κιθαρες αυτο σιγουρα εχει απαντηθει προ πολλου, αλλα αν το τεστ ειναι το αν και το τι ακουει καποιος "tonewood expert" τοτε....απετυχε παταγωδως.

bouzoukleri είπε:
στο 6:45  κάτι λέει ο παίκτης-πωλητής-μαγαζάτορας

το τόκ τόκ στο σώμα με το τίκ τίκ στο μπράτσο έχουν διαφορά  5ης ;

Βοηθήστε με άνθρωποι   :o :o :o :o
Να σε βοηθήσω γιατί είσαι καλό παιδί.

Λέει ότι όταν χτυπάει το σώμα παράγεται μία νότα και όταν χτυπάει το μπράτσο ακούγεται άλλη νότα. Συμβαίνει.

Αυτός είπε ότι ανακάλυψε ότι αυτές οι δύο νότες έχουν μεταξύ τους διαφορά πέμπτης το οποίο δεν είναι διόλου απίθανο. Όπως δεν είναι απίθανο να είχαν και την ίδια νότα ή σχέση 3ης ελαττωμένης μινόρε.

Είπε ότι πιστεύει προσωπικά ("from my understanding") στην επίπτωση του ξύλου αλλά ταυτόχρονα, μετά τη διαπίστωση της "πέμπτης", είπε "I don't know whether that makes any difference or not".

Υπάρχει κάτι άλλο που θες να ρωτήσεις ή το πετάς για να γίνει σαματάς;

Αν χτυπήσεις προσεχτικα στο μπρατσο από την μια ακρη ως την άλλη ,

είναι τρεις νοτες και άλλη μια είναι στη μεση του σωματος ,

αν βρεις και τη σωστη σειρα....παιζεις το smoke on the water.

από μια συνεντευξη του Mαυροmoore , για το πως το εμπνευστηκε.  ;D

Εφοσον εχουμε να κανουμε με "αρμονικες"  - "αναλογικες" - "συχνοτητες" τοτε το ευρως ειναι απλα ΑΠΕΙΡΟ στο τι θα ακουσουμε απο το καθε ΚΣΥΛΟ-ΞΥΛΟ-ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ.

Βαλε και τον παραγοντα ΚΟΥΦΑΜΑΡΑ του καθενος ειτε ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ νυχτεριδας για μερικους "σπεσιαλιστες"...ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ!!!!!!!

Καλημερα σε ολη την παρεα.

audiokostas είπε:
ρε συ απλά κουφάθηκα (μεταφορικά) γιατί κουφός είμαι και κυριολεκτικά, έν μέρει.

Kαλά ο Rob Chappers είναι μεγάλος παπάτζας όσον αφορά τη δικιά του brand.

audiokostas είπε:
Να σε βοηθήσω γιατί είσαι καλό παιδί.

Λέει ότι όταν χτυπάει το σώμα παράγεται μία νότα και όταν χτυπάει το μπράτσο ακούγεται άλλη νότα. Συμβαίνει.

Αυτός είπε ότι ανακάλυψε ότι αυτές οι δύο νότες έχουν μεταξύ τους διαφορά πέμπτης το οποίο δεν είναι διόλου απίθανο. Όπως δεν είναι απίθανο να είχαν και την ίδια νότα ή σχέση 3ης ελαττωμένης μινόρε.

Είπε ότι πιστεύει προσωπικά ("from my understanding") στην επίπτωση του ξύλου αλλά ταυτόχρονα, μετά τη διαπίστωση της "πέμπτης", είπε "I don't know whether that makes any difference or not".

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

ακριβως αυτο.....ο Rob απλα εκανε καλαμπουρι λεγοντας πως "προσεξε οτι εχουν διαφορα 5ης...αλλα δεν εχει ιδεα αν αυτο προσθετει κατι στον ηχο η οχι"

Εμεις για ποια κσυλα συζηταμε ακριβως???

kkmspm είπε:
Εμεις για ποια κσυλα συζηταμε ακριβως???
Για τα τίμια- και ουχί τα άτιμα- τα οποία είναι κουρδισμένα, έχουν περάσει κάτω από τον επιτάφιο του Άι Γιάννη του Ξυλοκόπου (σ.σ. μεγάλη η χάρη του), τα έχουν επεξεργαστεί παρθένες από την Ονδούρα (τα μαόνια) νύχτα χωρίς φεγγάρι και τα έχουν ψάλει βουδιστές μοναχοί στα Ιμαλάια (σε ύψος πάνω από 4.500 μέτρα, αλλιώς δεν βγάζουν πέμπτες αλλά Παρασκευές).

Για τα άτιμα ξύλα ας ανοίξει άλλο νήμα...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Για τα τίμια- και ουχί τα άτιμα- τα οποία είναι κουρδισμένα, έχουν περάσει κάτω από τον επιτάφιο του Άι Γιάννη του Ξυλοκόπου (σ.σ. μεγάλη η χάρη του), τα έχουν επεξεργαστεί παρθένες από την Ονδούρα (τα μαόνια) νύχτα χωρίς φεγγάρι και τα έχουν ψάλει βουδιστές μοναχοί στα Ιμαλάια (σε ύψος πάνω από 4.500 μέτρα, αλλιώς δεν βγάζουν πέμπτες αλλά Παρασκευές).

Για τα άτιμα ξύλα ας ανοίξει άλλο νήμα...
Χαχα, απλα respect!!!!!

Mike G είπε:
Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια εδώ, αλλά γενικά ο τύπος έχει perfect pitch
Perfect pitch? εντάξει είναι αρκετά συμπαθής αλλά perfect pitch? δεν είμαι σίγουρος. ???

otto## είπε:
Perfect pitch? εντάξει είναι αρκετά συμπαθής αλλά perfect pitch? δεν είμαι σίγουρος. ???
Relative pitch εχει....κατι που πανω κατω ολοι οι μουσικοι αναπτυσουν αλλος καλυτερα αλλος χειροτερα....

Dreamdancer

Αυτό δε βγάζει και τόσο γέλιο. Πες μας πάλι το άλλο, με τον PRS που είναι αποτυχημένος ρε συ.  ::)

Tamtam είπε:
Dreamdancer

Αυτό δε βγάζει και τόσο γέλιο. Πες μας πάλι το άλλο, με τον PRS που είναι αποτυχημένος ρε συ.  ::)
Βρες μου που εγραψα οτι ειναι αποτυχημενος....για το αυτι του μιλησα με συγκεκριμενο παραδειγμα το οποιο χωρις να το καταλαβει μας το εδωσε ο ιδιος...οπως εισαι λοιπον πηγαινε σαν καλο παιδι στο σημειο που ειπα,τσεκαρε το και πες μου αν κανω λαθος....ειναι η ιδια νοτα η δυο διαφορετικες?Πες μας να γελασουμε και μεις.......

Χα! Το βρηκα!

Οσοι ξερουνε/ δεν ξερουν να παιζουν κιθαρα, μην σκανε ποια να επιλεξουν!!!

Αφου ετσι κι αλλιως θα χτυπανε απλως το σωμα και το μανικι στα τραγουδια!!!

Dreamdancer είπε:
Βρες μου που εγραψα οτι ειναι αποτυχημενος....για το αυτι του μιλησα με συγκεκριμενο παραδειγμα το οποιο χωρις να το καταλαβει μας το εδωσε ο ιδιος...οπως εισαι λοιπον πηγαινε σαν καλο παιδι στο σημειο που ειπα,τσεκαρε το και πες μου αν κανω λαθος....ειναι η ιδια νοτα η δυο διαφορετικες?Πες μας να γελασουμε και μεις.......
Βαν Γκονγκ ο PRS! Kαι κριτής στο talent show ο Dreamdancer.  ::)

Εσύ να μην παίξεις με PRS μαν, να παίξεις με τα τελάρα των youtube επιστημόνων σαν εκείνου του τρελού 'πιστήμονα που μας ποστάρισες θεωρώντας ότι "επιτέλους! λύθηκε ο μύθος περί ξύλων"! Θυμάσαι; λολ

Ασε τις PRS για τους άσχετους! ;D

(Edit : και για τους κουφούς! χαααχ )

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back