Να πούμε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα;

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Εύχομαι σε όλους να είναι γεροί και κοντά στους αγαπημένους τους, όσο αυτό είναι δυνατόν την σήμερον ημέραν.

Εγω θα περάσω ήσυχα σε πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον με την Μαίρη και τον γιό μου, συνοδεία μπουτακίου στον φούρνο?.

Θα ξεκινήσω με ένα Δεκαράκι, αυγουλάκια, θα ξαποστάσω κανα ημίωρο και μετά θα φαααμε.

Έχει και F1 στο Portimao (ωραία πίστα) και Motogp στην Ισπανία το πρόγραμμα για την χώνεψη.

Καθόλου άσχημα κι ας είναι ήσυχα και μακριά απο τα παραδοσιακά γλέντια της ημέρας. Θα περάσει, που θα πάει.

Για όσους σουβλίσουν, με το μαλακό οι πέτσες!

Να είμαστε καλά παιδιά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Υγεία και καλή καρδιά σε όλους.

Εγώ .... σχεδόν όπως κάθε μέρα.

Με ελάχιστες αλλαγές.

Εγώ το απόγευμα πετάω για Ντουμπάι μιας και δεν μπορώ να πάω στο χωριό λόγω των μέτρων, θα την βγάλουμε εκεί  οικογενειακά.

Καλή Ανάσταση και θα βάλω φωτογραφίες από photoshop.

χαχαχαχχαχαχαχαχααχ

Καλή Ανάσταση με υγεία!!!!!!!

Έχει ήδη μπει η μαγειρίτσα

Θα αβγοκοφτιτοαπογεμα

16198638844273747122317252853000.jpg

Χρυσοχέρης είσαι! Οι τρεις σας θα το φάτε όλο αυτό;

Εγώ λέω να κάνω μια κοτόσουπα αυγολέμονο για πιο ελαφριά. Είμαστε και κάποιας ηλικίας.

Χρυσοχέρης είσαι! Οι τρεις σας θα το φάτε όλο αυτό;

Εγώ λέω να κάνω μια κοτόσουπα αυγολέμονο για πιο ελαφριά. Είμαστε και κάποιας ηλικίας.

Θα ερθει και η , φουλ εμβολιασμενη και καρατεσταριΖμενη αδερφή μου.

Ελαφριά είναι η δική μου,μόνο μαρούλι, άνηθο και φρέσκο κρεμμυδάκι έχει...λίγο κιμινο και μισό πορτοκάλι. 

Α,Και μια συκωταριά από την Ελασσόνα. 

Καλό μήνα και καλή ανάσταση παίδες!

Και του χρόνου να'μαστε καλά (και ελεύθεροι απο πανδημίες).

Βέβαια να πούμε!

Καλή Ανάσταση σε όλους και Χρόνια Πολλά!

Του χρόνου να είμαστε ακόμη καλύτερα!

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και τις καλύτερες ευχές σε όλους!

Μωρέ Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα να πούμε...

Αυτό το "Χρόνια Πολλά" (απο την περασμένη Κυριακή) που τελικά επικράτησε τί θα το κανουμε; Εδω σας θελω.

Καλή Ανάσταση με υγεία παιδιά

Αυτό το "Χρόνια Πολλά" (απο την περασμένη Κυριακή) που τελικά επικράτησε τί θα το κανουμε; Εδω σας θελω.
Γιατί το "καλό παράδεισο" που προέκυψε τελευταία... λες και υπάρχει και κακός!?

Το χρόνια πολλά είναι μια γενική ευχή τουλάχιστον.

Καλή Ανάσταση σε όλους παίδες! Εγώ δουλεύω κανονικότατα σήμερα καθώς είναι φουλ εργάσιμη και δεν πήρα άδεια.

Όσον αφορά τα των ευχών, σα λαός τις λατρεύουμε και εφευρίσκουμε συνέχεια καινούριες. Καλή απόλαυση, καλό παράδεισο κλπ. 

Όσον αφορά τα χρόνια πολλά, μας αρέσει να τα λέμε γενικώς ακόμα και σε γιορτές που δεν πάνε, π.χ. Μεγάλη Παρασκευή και Δεκαπενταύγουστο που είναι μέρες πένθους για την εκκλησία.

αφορά τα χρόνια πολλά, μας αρέσει να τα λέμε γενικώς ακόμα και σε γιορτές που δεν πάνε, π.χ. Μεγάλη Παρασκευή και Δεκαπενταύγουστο που είναι μέρες πένθους για την εκκλησία.

Μια φορά σε μια κηδεία ένας είχε ευχηθεί "και στα δικά σας".

Όσον αφορά τα χρόνια πολλά, μας αρέσει να τα λέμε γενικώς ακόμα και σε γιορτές που δεν πάνε, π.χ. Μεγάλη Παρασκευή και Δεκαπενταύγουστο που είναι μέρες πένθους για την εκκλησία.

Στην Κρητη (φανταζομαι και αλλου), οποια μερα θεωρειται μεγαλη εορτη απο την εκλησια, συνηθιζεται να λεμε χρονια πολλα. Και συνηθως εννοουμε το να εχουμε την υγεια μας και του χρονου να γιορτασουμε την ιδια μερα, ειτε πενθιμη, ειτε χαρμοσυνη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back