Να η Ibanez RG2620E που πήρα!!!

mixlad41

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Έφτασε το Σάββατο το πρωί, τρομερό το μπράτσο :D , jumbo τάστα :D , πάρα πάρα πολύ καλός ήχος και καθαρά καλά και βρόμα τρομερή. Οσο για το χρώμα φτίαχνεται με το χέρι και είναι διαφορετικό σε κάθε RG2620 :lol: .Το Edge Pro είναι τρομερό τρέμολο.Και ανεξάρτητα απ΄το πόσο το χρησιμοποιώ όταν παίζω το κούρδισμα δε χαλάει με τίποτα 8) .Made in Japan. Αυτό το Team J. Craft αν τυχόν ξέρει κάποιος μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι? :roll: Υποθέτω πως είναι η ομάδα που τη συναρμολόγησε και την έβαψε στην Ibanez αλλα δεν είμαι σίγουρος… Επίσης πολύ καλή είναι και η θήκη στην οποία η κιθάρα χωράει ακριβώς.

02062007191%20(Small).jpg

02062007193%20(Small).jpg

02062007194%20(Small).jpg

02062007195%20(Small).jpg

02062007196%20(Small).jpg

02062007197%20(Small).jpg

02062007198%20(Small).jpg

02062007199%20(Small).jpg

02062007200%20(Small).jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Με γειά και καλόπαιχτη... Μόνο που δε μπορώ να τη δω γιατί... δεν έχω προτζέκτορα και πανί...

Μίκρυνε λίγο τις αναλύσεις των φωτογραφιών γιατί δε φαίνεται σχεδόν τίποτα. (Πολύ ψυχεδέλεια αδερφάκι!)

Θα πέσει ο σέρβερ! :lol:

Σβήστες και πήγαινε στο www.xs.to Εκεί αφού θα τις κάνεις host σου βγάζει διάφορες επιλογές. Κοπιάρεις το μακρυνάρι που λέει thumbnail for forums (ή κάπως έτσι) και το κάνεις paste εδώ. Έτσι έχουμε ένα μικρό και όμορφο thumbnail πάνω στο οποίο όποιος θέλει κάνει κλιιιικ και βλέπει την εικόνα σε μεγάλες διαστάσεις.

Σορρυ αλλα ξεχάστηκα και δεν τις μικρυνα πριν τις βάλω αλλα επειδή βαριέμαι πατήστε ενα δεξί κλικ και αποθήκευση και δείτε τες στο PC σας με το "Προγραμα προβολής εικόνων των Windows".Αν ειανι εύκολο... :lol: :lol: :lol:

Γίνεται να μας τις στείλεις σε λίιιιγο μεγαλύτερο μέγεθος?

Θέλω τη μία να τη βάλω wallpaper στην 40" οθόνη του PC μου και δε μου κάνουν αυτές...:lol:

Πέραν από την πλάκα, κατέβασε Imager Resizer (μικρό utility - Power Toy που δίνει η Microsoft) με το οποίο, αφού το εγκαταστήσεις, κάνεις δεξί κλικ σε 1 ή περισσότερες photos και την κάνεις ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ resize χωρίς να πειράξεις την πρωτότυπη:

http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/ImageResizerPowertoySetup.exe

Προτεινόμενο μέγεθος για forum είναι 450-500px ;)

Όμορφο κιθαρόνι.Ωραία ταστιέρα.

¶λλα λύση έιναι να κάνετε και προβολή εικόνας αλλά όσο να ναι είναι λίγο γκουμουτσέ!!Αν είχα πάρει και γω τέτοια κιθάρα σιγά μην καθόμουν να μικεαίνω φωτογραφίες!!Έχουν αλλάξει κάτι στο headstock??

Sam the Ripper μίλησες σοφά!!! :lol: Και εγώ γι'αυτό βαριέμαι γιατι απ'το Σαββατο που την πήρα όλη την ώρα παίζω!!! :D Έχουν αλλάξει, τώρα σε όλες τις καλές Prestige δεν υπάρχει εκείνη η γραμμή που υπάρχει στα πιο φθηνα μοντέλα...Μόνο αυτό.Sam the Ripper πρέπει να σου γνωρίσω ένα φίλο μου που λέγεται Skaf the Riffer!!! :lol: :lol: :lol:

Πολύ όμορφη μάστορα. καλόπαιχτη!!

good job man! Φανταστική....Μόνο μεγάλωσε τις φωτογραφίες γιατί πήρα μεγενθυτικό φακό για να τις δω...:wink:

Μου ανάβεις φωτίες ρε παλήκαρι με τούτο το κιθαρόνι.

EDIT:Καλά έκανες που έβαλες τις photo τεράστιες :) :)

φίλε ίσως είναι η αρχή μιας νέας αγαπης!!!

ειναι απιστευτη κιθαρα!!! αντε μονο φωτιες βγαλε τιποτε αλλο!!!

απιστευτο κομματι!!! χιλια μπραβο!!!

Ωραία είναι!! Με γειές! ;)

Thanks παιδιά και 'γω εχω τρελαθεί με αυτη την κιθαρα, παιζω απ'το πρωί μεχρι το βράδυ!!! :lol: :lol: 8O

Βασικά με την σειρά μου θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... (και για να μπω κ στο θέμα)! Θέλω κ εγώ μια Ibanez όχι απαραίτητα custom model αν είναι... Είναι να πάρω μια...

1) Πόσα έσκασες...?

2) Προμηθεφτής.... κτλ. κτλ.

3) Μου έπεσε το σαγόνι οταν την είδα.....

Λοιπόν, έδωσα γυρω στα 1100 απο http://www.guitarbargains.com, ενώ στον Τρίμη που είχα ρωτήσει για την περσινή RG2620 μου 'λεγε κάτι για 1500-1600 δεν θυμάμαι ακριβώς...Το θέμα πάντως στις Ibanez είναι οτι με 1000(+/-) ευρώ μπορείς να πάρεις πολύ καλή κιθάρα...

Πάντως πολύ καλες λύσεις για RG Prestige είναι η RG2570E VSL και η RG2550E, που είναι λιγο πιο οικονομικές απ'την RG2620...Πήγαινε όμως μια βόλτα απ'τον Τρίμη να δείς καμια κιθάρα....

Καταρχας με γεια απο μενα και καλοπαιχτη!!!!Θα ηθελα να σε ρωτησω αν οι τιμες στο guitarbargains ειναι οπως τις αναφερουν δηλαδη τα περιλαμβανουν ολα (φορους,εξοδα αποστολης κλπ)

Ειναι υπολογισμενα με φόρους αλλα χωρις έξοδα αποστολής.Για μια κιθάρα πάντως πανε γύρω στα 70 ευρώ.

Βασικα είμαι απο Θεσσαλονίκη αυτο είναι το πρόβλημα... Τωρα οσο για τα οικονομικά δν με καιει και πολύ 1600 θα έδινα άνετα για τέτοια κιθάρα! Thnx για το link :)

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back