'n Hand vol Vere (SpyrosCh)

SpyrosCh

Μέλος
Πόντοι
28
Καλησπέρα άπαντες εξ'άπαντες,

Τούτο εδώ έχει αρκετά θέματα ακόμα (ειδικά από άποψη μίξης), χώρια που είναι και μεγάλο. Αν σας κρατήσει μέχρι το τέλος σας ευχαριστώ! Αν όλα πάνε καλά, προς το φθινόπωρο θα είναι έτοιμα και τα υπόλοιπα. Τα πάντα γράφτηκαν σε ένα homestudio εδώ στο Βόλο, χωρίς midi τούμπανα αυτή τη φορά (οι τυμπανιστές ας είστε λίγο πιο επιεικείς στις εκάστοτε πρασινάδες -είχα αρκετό καιρό να πιάσω μπαγκέτες ::) ).

Υπομονή, σχόλια και (κυρίως) παρατηρήσεις παραπάνω από ευπρόσδεκτα.:)

Ακόμα και στα ποταπά 320Kbps ήτανε κοντά 18mb, οπότε το λινκ είναι από το soundcloud:

https://soundcloud.com/spyrosch/n-hand-vol-vere-320

(πάω δίπλα στου Σταύρου να κοπανηθώ)

Ευχαριστώ σας!

Σπύρος.

Εντάξει, ρε φίλος, τι να πώ...εξαιρετικός!!!

(λέω και εγώ ότι θέλω να παίζω μουσική, τρομάρα μου :P )

Πάντως, θα ήθελα να σε ρωτήσω, πώς και από που εμπνέεσαι τα κομμάτια σου?

Γράφεις, πρώτα στίχους και τους ντύνεις με μουσική ή το αντίθετο.

Από πού αντλείς τη θεματολογία σου;

Ξέρεις, ρωτάω, γιατί δε παίζεις και τα κλασσικά "intro-verse-chorus-bridge" και φτου κι απ'την αρχή.

Εϊσαι προγκ τύπος.  8)

και πάλι συγχαρητήρια, ρε μαν!!!

Mustafank, χαίρομαι που σου άρεσε, σε ευχαριστώ!

Να σου πω την αλήθεια, είναι ένα μπέρδεμα η όλη ιστορία με την "έμπνευση": ως ένα σημείο προσπαθώ να τα σκεφτώ σαν ιστορίες και όχι σαν δομές και οι στίχοι συνήθως έρχονται αργότερα, πράγμα όμως που καμμιά φορά τα φέρνει όλα τούμπα (αν έχεις βρεί κάτι στιχουργικά/μελωδικά καλό). Αυτά όμως έχουν λίγη σημασία εν τέλει!

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Πώς διάολο τα γράφεις αυτά? ;)

Πολύ ωραίο!

Μου άρεσε πάρα πολύ!

Ωραία σύνθεση και επιλογή ήχων. Το παίξιμο επίσης πολύ ωραίο.

Μπράβο! :)

Εξοχο το τεμάχιον, ως συνήθως.

Συγκίνηση, το απέραντο μου respect  :)

Με ακουστικά ίσως ήθελα λιιιιιιιιιγο πιο δυνατά τα φωνητικά (αν και κάνουν απίστευτο blend συχνοτικά!) και δυνάμωσε λίγο ν ακούσουμε το σόλο στο τέλος να φχαριστηθούμε!

Παρα πολυ ωραιο και καθολου μεγαλο γι'αυτο που δινει,οι κιθαρες επισης οπως παντα σκοτωνουν!

Και όλο μπαίνεις σε πιο πολύπλοκα μονοπάτια Σπύρο! Και μ' αρέσουν! ΠΟΛΥ!

Προσωπικά τα levels εμενα μου φάνηκαν μια χαρά. Σημειώνω ότι ακούω σε laptop, οπότε μπούρδες μπορώ να κρίνω, αλλά η φωνή ΗΤΑΝ δυνατά (πέραν το χαμηλό σημείο στο 03:30 περίπου) και το ίδιο το σολο.

Νιώθω ότι πράγματι δεν είναι έτοιμο. Λείπουν αρκετά layers, νομίζω. Τουλάχιστον σύμφώνη με προηγούμενες δουλειές σου... Αλλιώς για μένα είναι (σχεδόν) έτοιμο.

Και, ρε θηριο, μόνος σου τα τύμπανα; Πάντα έλεγα στα παιδιά μου ότι "Να εδώ τα κάνει όλο ο Σπύρος, εκτός από αυτό το τραγούδι που... Ναι, Δημήτρη, με Η//Υ τα έκανε τα ντραμς". Τώρα τι θα του λέω; "Δημήτρη, όλα, ΑΠΟΛΥΤΩΣ, τα έκανε ο Σπύρος. ΟΛΑ! ΜΑ ΟΛΑ!"

Καλημέρα σας και ευχαριστώ και πάλι fusion, pipityri, geodimitri, shelter, auditory, gvour και nikola!

Νικόλα, θα με ενδιέφερε να μου πεις τι αισθάνεσαι ότι είναι αυτό που σου λείπει από άποψη layers, π.χ. φωνητικά ή soundscape τύπου πράματα κλπ.

Καλό τριήμερο να έχουμε!

:)

Αν ισχύουν αυτά που λέει ο Νικόλας, θα πρέπει άμεσα να ανακηρυχθείς προστάτης Άγιος των DIY μουσικών.

Δεν ειμαι πολυ προοδευτικος τυπος αλλα σιγουρα βλεπω οτι εχεις ενα οραμα πισω απο την συνθεση οπως μαλον ολοι οσοι φτιαχτουν μουσικη αυτου του ειδους.

Παντως απο ηχο ενορχητρωση παιξιμο ηταν πολυ καλο.

Μπραβο που τα κανεις ολα μονος σου.

Σπυρο η μουσικη  σου δε μοιαζει με κατι αλλο και εχεις βρει εναν μουσικο δρομο που  ελισσεται αναμεσα σε αλλους αλλα τον ακολουθεις μονο εσυ.Με συνεπεια ομως,οχι τυχαια.

Αυτο αναμφιβολα ειναι δειγμα μοναδικοτητας και ταλεντου.

Το οτι τα εκανες ολα  μονος,ειναι το  κερασακι  στην  τουρτα...

Θα ειχε ενδιαφερον πιστευω να προσπαθησεις να γραψεις μουσικη με λιακαδα και να αποφυγεις την συννεφια που  χαρακτηριζει τα περισσοτερα τραγουδια  σου.Εστω ως πειραμα.

Εχω την εντυπωση οτι  η φωνη σου ειναι φωνη μεγαλης ποπ επιτυχιας και  αυτο...

ειναι μεγαλη υποθεση διοτι η  ποπ,αν ειναι καλη,ειναι φοβερη. ;)

Μοναδικος! :)

A, ρε Σπύραρε! Δεν στερεύεις ΠΟΤΕ, έτσι; :)

Φωνητικάρες, ωραίο μινιμαλιστικό παίξιμο στα drums και κιθάρες κρυστάλλινες, μελωδικότατες.

Το σόλο ala Akerfeldt, μου άρεσε τρελά! ;)

Εύχομαι καλή δύναμη στο νέο σου δισκογράφημα και μακάρι κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά.

Ακρόαση..15 φορές στην καθησιά ?

Εντυπωσιακά ιδιόρρυθμος.. 8)

Φιλε μου ειμαι πραγματικα εντυπωσιασμενος! Συνθετικα υπεροχο! Ενω ειναι γκριζο βγαζει τοσες πολλες αποχρωσεις που τελικα αφήνει χρωμα στο τελος!!!! Η ενορχήστρωση για μενα ειναι τελεια. ουτε πολυ φορτωμενη, ουτε νιώθω οτι της λειπει κατι. Απο θεμα παραγωγης θα με επειθες αν ελεγες οτι εγινε σε καποιο σοβαρο στουντιο. Περα απο τα φωνητικα στο 3.30 που ειναι (θεωρω σκοπιμα) σιγα δεν εχω να παρατηρησω τιποτα!!!!

Σε ευχαριστω για το τραγουδι!!!!!

Ευχαριστώ Δημήτρη και emfasis, αλλά και τον atreu και Σταύρο που τα παραλένε (εδώ και εμένα σε σημεία μου θυμίζει κάτι άλλο :P). Κώστα με τιμά πολύ το σχόλιό σου, σε ευχαριστώ!

Πρέπει να είσαι πολύ Μεγάλος καλλιτέχνης ρε Σπυράκο.

Πάρα πολύ ωραίο.

Δεν κατάλαβα τίποτα.

Το έχεις σε 24μετρο 1-4-5 να το ακούσω?  ;D

Χόνεστλι δο, γιου αρ ντα μαν.

Ούτε τα κρεμμύδια δεν έχουν τόσα επίπεδα.

Μόνο που εσύ στο κέντρο έχεις καρδιά μαρουλιού.

Στο mad top 20 δεν το βλέπω αλλά έχει σολάρα (εμένα μου φάνηκαν κανα δυο bent ότι έφυγαν αλλά επειδή είμαι κουφός και άμουσος - μπορεί λοιπόν να ήταν σωστά ή/και άποψη οπότε δεν το αναφέρω μην κοροδέβουν τα άλλα τα παιδιά) και με άρεσαν πολύ τα ντραμς.

Σου πα ότι είσαι μεγάλος καλλιτέχνης μπρε συ;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back