- Πόντοι
- 48
μμμμ...θα προσπαθησω να κανω ενα επαναστησιμο και θα ξαναβαλω φωτο.... αναμεινατε...Thanx to all 8)
Αν ήμουν στην θέση σου, θα αντάλλαζα την θέση του Tuner και του digidelay...!εδω ολοκληρωμενη οπως ειναι τωρα απο πιο κοντα.το μονο προβλημα ειναι οτι πρεπει με μια πατεντα να σηκωσω το digidelay ψηλοτερα....καμια ιδεα??
Χρησιμοποίησε το ξύλο που περίσσεψε για να φτιάξεις σε εκείνο το σημείο ένα mini σκαλοπατάκι.spimav_z είπε:το μονο προβλημα ειναι οτι πρεπει με μια πατεντα να σηκωσω το digidelay ψηλοτερα....καμια ιδεα??
Δε χρειάζεται απαραίτητα να το κάνεις το σκαλοπάτι σαν "Π" αλλά να καρφώσεις/κολλήσεις ένα κομμάτι ξύλου στην περιοχή που θα μπεί το Digidelay και έτσι θα του δώσεις λίγο ύψοςspimav_z είπε:ηλια ειναι σουπερ , αλλα να κανω τοση διαδικασια για ενα μονο digidelay?...σπαω το κεφαλι μου πως να το σηκωσω....(το delay!!!!)... ;D
Αφού θα πάρεις και άλλο πετάλι distortion αν θυμάμαι καλά, κάνε σκαλοπάτι τότε και βάζεις και μελλοντικά ότι άλλο θες.spimav_z είπε:αλλα να κανω τοση διαδικασια για ενα μονο digidelay?...σπαω το κεφαλι μου πως να το σηκωσω....(το delay!!!!)... ;D
το κομπρεσσορακι θα ναι μονιμως ανοιχτο,στο μπροστινο μερος δεν εχει τροφοδοσια , και τα καλωδιακια δεν εφταναν αλλιως.οποτε μοιραια πηγε ετσι.frunobulax είπε:το κομπρεσοράκι γιατί το έβαλες στραβά ,στο πλαι????
για να σηκωθούν τα πετάλια βάλε ένα κομμάτι ξύλο, βίδωσε ενα κομμάτι απο αυτό που έκοψες![]()
Τώρα παίζεις σε όροφο? ;Dliakos είπε:ειχα μια φορα προβλημα με λιγο hiss σε ενα πεταλι μου μετα καταλαβα οτι οσο ποιο μακρια ηταν απο το εδαφος τοσο το hiss αξαφανιζοταν...ισως να ειναι κατι παρομοιο... :-\