spimav_z είπε:επειδη εχω ανοιξει ηδη εδω "πεταλο-συζητηση" , την συνεχιζω με τα τελευταια νεα , τα οποια αφορουν και το τοπικ
http://www.noiz.gr/index.php?topic=151323.30
πηρα λοιπον απο το τοπικο κατστημα αυτο εδω ,
http://www.behringer.com/MIC100/index.cfm?lang=eng
και την ανωτερω πεταλιερα + το power engine 60 / tech 21.
καρφωνω την στρατ και τα πεταλια πανω , και ηταν πολυ ωραια. ομως ελειπε το κατιτις του...punch - ογκου - "tube-sound" , you name it.
παρεμβαλω λοιπον το behringer αναμεσα στο τελευταιο πεταλι (digidelay) και την xlr εισοδο του power engine και ειδα πολυυυυυυυ ΦΩΣΣΣΣΣ!!!!!
το ιδιο εκανα και με την gt-8 την οποια δουλευω σαν "πεταλακια" χωρις προσωμοιωσεις ενισχυτων/καμπινων.
ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για οσους ειναι πεταλο-χρηστες και χρησιμοποιουν αναλογη συνδεσμολογια.
τωρα μπροστα απο τον ενισχυτη ( στο νορμαλ input δηλαδη ) ΔΕΝ ξερω τι κανει , αλλα ειναι αχρηστο προφανως.
επισης το δοκιμασα σε p.a. αμεσως μετα την gt-8 και πριν την κονσολα. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.οι προσωμοιωσεις παντα απενεργοποιημενες.
try it out
;D 8)
Ειναι "και" D.I. (το εχω και εγω )spimav_z είπε:υ.γ. το behringer ειναι προενισχυτης μικροφωνου , και οχι d.i.
Μα....GT-2 + power engine 60 = (περίπου) Trademark 60. Καλό πράμα.spimav_z είπε:....
ενας πολυ καλος all around ενισχυτης που συναργαζεται ΑΨΟΓΑ με οποιοδηποτε ψηφιακο modelling προιον η πεταλακι.οταν τον αγορασα ειχα μαζι μου λεφτα και το gt2. εκει πραγματικα καταλαβα για πρωτη φορα τι μπορει να κανει το gt2!!!!!
ναι ειναι solid state. δεν εχει πανελ με ρυθμισεις , διοτι δεν υπαρχει τμημα προενισχυσης.ειναι μια 12" καμπινα κιθαρας η οποια στο πισω μερος εχει ενσωματομενο τελικο ενισχυτη 60 watts.τα ποτενσιομετρα που υπαρχουν ειναι : volume-bass-middle-treble & switch on/off με ενα κοκκινο λαμπακι.bloody_sunday είπε:spimav o power engine δεν είναι solid state; (δεν το σνομπάρω το μηχάνημα, απλά ρωτάω!) Αν ναι, γιατί δεν έχει ένα πιο πλήρες πάνελ με ρυθμίσεις; Κι αν κατάλαβα καλά ο λόγος ύπαρξής του είναι να ενισχύει πεταλιέρες; Σίγουρα σωστή πάντως η λογική σου με το Μάρκο, ειδικά αν γίνεται ο κλέψας του κλέψαντος... γιατί να μην του βάλεις όμως ροδάκια και να τον πηγαινοφέρνεις; (αν έχεις αμάξι ή αν μπορείς να αγκαρέψεις κάποιο άλλο μέλος της μπάντας).
Να και 2 φωτό:spimav_z είπε:ναι ειναι solid state. δεν εχει πανελ με ρυθμισεις , διοτι δεν υπαρχει τμημα προενισχυσης.ειναι μια 12" καμπινα κιθαρας η οποια στο πισω μερος εχει ενσωματομενο τελικο ενισχυτη 60 watts.τα ποτενσιομετρα που υπαρχουν ειναι : volume-bass-middle-treble & switch on/off με ενα κοκκινο λαμπακι.
εισοδος xlr & καρφι (χρησιμοποιεις οποια σε εξυπηρετει )
εξοδος xlr για να στελνει σημα απ ευθειας σε καναλι της κονσολας και ειναι ανεπηρεαστη απο το eq και το volume.
+ ενα διακοπτακι push το οποιο γραφει ground lift.
Aπό ότι θυμάμαι είναι εξαιρετικός... και πάνω σε λαμπάτο κανονικό ενισχυτή, επίσης... αναμένουμε κλιψ!!!!spimav_z είπε:υ.γ.
ηρθε και ενας tube preamp "rockmaster" - peavey o οποιος θα "καρφωθει" πανω στον power engine 60. οποτε αναμεινατε κλιπακια.