(my new...) Gibson LesPaul 50s tribute HB

alderbody

ερασιtechniK
Πόντοι
148
....το ξερω οτι αρκετοι γελατε, αλλα το εκανα!  

'νταξει ρε marathon... Στη ζωη πρεπει να δοκιμαζεις απ' ολα (σχεδον)  ;D

Η πρωτη δικη μου Les Paul στην ιστορια ειναι γεγονος!

Ειναι η "ειδικη" για τον Thomann σειρα LesPaul 50s tribute, αλλα με Humbuckers σε worn Honeyburst. (ναι, εν γνωσει μου δεν πηρα Goldtop)  ;)

Εχει λιγα λεπτα που ανοιξα τη συσκευασια του Thomann (στους οποιους οφειλω συγχαρητηρια για το τελειο πακεταρισμα_οχι σαν την αλλη φορα που μου στειλαν ενα κουρελι) και να οι πρωτες φωτο.

εδω με την Epi 335 απο την οποια θα "δανειστει" μερικα πραματακια...

LP335.jpg

και μια κοντινουλα...

LPtwin.jpg

Μετα την πρωτη-πρωτη επαφη, μπορω να πω οτι η κιθαρα ειναι εξαιρετικα φτιαγμενη.

Δεν ειδα πουθενα "περιεργα", το βαψιμο ειναι μια χαρα και οι συναρμογες αψογες.

Ως οργανο ειναι σχετικα ελαφρυ (chambered γαρ), το μανικι ειναι παχουλο και γεμιζει το χερι ωραια. Το βρισκω λεπτοτερο απο τα warmoth_ο_ροπαλα που εχω, αλλα δεδομενης της φαρδυτερης ταστιερας καθεται μια χαρα.

Ακουστικα (ακομα δεν την εβαλα ...στο ρευμα) ειναι πολυ resonant (chambered γαρ_2), και το setup της ειναι λιγο ψηλα, αλλα αυτα διορθωνονται στο φτερο...

Γενικως, την περιμενουν αρκετα ...χειρουργεια, αλλα προς το παρον ειναι σε εβδομαδα προσαρμογης.

...θα ακολουθησουν κι αλλα ρεπορταζ  8)

στέη τχιούντ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Mεγεια, μεγεια! Πως και δεν πηγες για P90?

Thanks odi.

ε, μια και εχω καλη προικα στην 335, ειπα να την "αναβαθμισω".

ασε που τελευταια κατι με τσιμπησε και μου καθοταν πιο καλα στο αυτι οι humbuckers.

ατιμες εμβοες... ειδες τι παθαινει ο ανθρωπος αμα γερασει?  ;D

ευχαριστω!

το χρωμα δια ζωσης ειναι πολυ διαφορετικο.

ειναι αρκετα δυσκολο να αποδωθει σωστα στη φωτογραφια.

ιδιως αν εισαι ασχετος σαν κι εμενα, φωτογραφιζοντας βιαστικα με αυτοματη καμερα...  :)

παντως η 3D παρουσιαση στο σαιτ του Thomann ειναι αρκετα κοντα χρωματικα.

Μεγειές Alder, θυμάμαι ότι ζαχάρωνες μια goldtop με P-90's σε ένα προηγούμενο thread, βλέπω τελικά πως ο καιρός σε ''ευνόησε'' αφού εξαντλήθηκαν μεν οι τότε 50's tribute goldtop και ήθελες οπωσδήποτε 50's μανίκι, και να σου ο Θωμάς μετά από λίγο καιρό με αυτές τις exclusively κιθάρες  ;D

Μόνο που δεν είναι P-90's αλλά ευτυχώς κατά τη γνώμη μου, έλεος πια με αυτούς τους μαγνήτες...Φεντεράκιας με Les Paul P-90's είναι σαν Les-paulάκιας με Fender με Seymour Duncan humbuckers  ;D ;D

Και το χρώμα όντως δεν φαίνεται καλά στη φωτό, στο thomann φαίνεται πιο εντυπωσιακή.

Βάλε αγόρι μου την LP με τους humbuckers στον Twin Reverb και...''νίωσε''... ;)

με'γεια!!! πολύ καλό πάντως που και ένα ευρωπαικό μαγαζί έχει καποια exclusive κομμάτια, γιατί αυτα τα Guitar Center στο Αμέρικα μας έχουν φάει!

Α πήρες κι εσύ από τις κιθάρες που όσο τις "βαράς" παίζουν καλύτερα ε ???

ΜΕΓΕΙΕΣ, ΜΕΓΕΙΕΣ.

Με γειά!! Μια Les paul ή και περισσότερες χρειάζεται σε κάθε σπίτι.  ;)

Τι μαγνήτες φοράει;

Με γεια!!!Αμα παιζει οσο oμορφη ειναι, μιλαμε για φοβερο deal μιας και....

oselifer είπε:
Μια Les paul ή και περισσότερες χρειάζεται σε κάθε σπίτι.  ;)
Θα φυγουν σα ζεστα ψωμακια αυτες απο το Θωμα...Ακου exclusive made for Thomann.....

ευχαριστω ολους!

οι μαγνητες ειναι οι 490κατι, αλλα συντομα θα μεταμοσχευσω τους WCR Crossroads απο την 335.

Ηδη περιμενω μια Callaham ABR-1 γεφυρα, εχω ελαφρυ tailpiece, θα μπουν "σωστα" ηλεκτρικα (CTS και Switchcraft) και βλεπουμε...

To nut ειναι corian, αλλα ειναι σκαλισμενο απο Plekομηχανη, οποτε θα δουμε γι' αυτο.

Αν και ακομα δεν ανοιξα καπακια, μου ειχαν πει απο τον Thomann οτι ο διακοπτης δεν ειναι Switchcraft και τα ποτενσιομετρα ειναι Gibson.

Οταν εχω ιδια αποψη θα ενημερωσω.

Βεβαια η κιθαρα ειναι μια χαρα οπως ειναι, απλα εγω εχω ενα θεματακι με τις Stock κατασκευες...    αν δε βαλω χερι δε γινεται...  ;D

Μεγεια, μεγεια!!!

Αντε περιμενουμε βιντεο μετα τις αναβαθμισεις με twin reverb, fulltone και GIBSON!!!

φίλε alderbody καλορίζικη και καλόπαιχτη παρήγγειλα ακριβώς την ίδια την προηγούμενη βδομάδα και την περιμένω από πέμπτη(αλήθεια πόσες μέρες έκανε να σου ρθει?)

και τώρα μερικές ερωτήσεις επί του πρακτικού:

τα τάστα είναι καλά φτιαγμένα η κόβουν στην άκρη?δεδομένο ότι είναι studio και δεν έχει bainding δεν ξέρω πόσο προσεγμένη είναι σ αυτό!!

οι μαγνήτες της μαμάς  ωραίοι(κάπου άκουσα ότι έχουν πολλά πρίμα-χωρίς αυτό να ναι απαραίτητα κακό βέβαια)?

πόσα κομμάτια είναι το σώμα μέτρησες?

τα ηλεκτρικά γιατί τ αλλάζεις?(εννοώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή κάτι που δεν σου άρεσε?)

το φιλέτο maple είναι καλό η τσιγαρόχαρτο?ένα κομμάτι ή 2?

συγνώμη αν σε κούρασα και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

γενικά έχω μεγάλες προσδοκίες ας ελπίσουμε να μην μ απογοητεύσει η gibson!!!

mahoganybody

ερασιtechniK

Συναλλαγές: (2)

Star

Μεγειές.

Binding στο σώμα έχει?

οι μαγνητες ειναι οι 490κατι, αλλα συντομα θα μεταμοσχευσω τους WCR Crossroads απο την 335.
& πολύ καλά θα κάνεις.....(ελπίζω να έχουν καπάκια γιατί χωρίς καπάκια ειναι λίγο ....πανασχημοι..... ;D)

αλήθεια πόσες μέρες έκανε να σου ρθει?
max μια εβδομαδα.

τα τάστα είναι καλά φτιαγμένα η κόβουν στην άκρη?δεδομένο ότι είναι studio και δεν έχει bainding δεν ξέρω πόσο προσεγμένη είναι σ αυτό!!
ειναι λιγο τσιμπιτερά, αλλα δεν ματωνουν κιολας...  λογικα θα τα περιποιηθω καποια στιγμη

οι μαγνήτες της μαμάς  ωραίοι(κάπου άκουσα ότι έχουν πολλά πρίμα-χωρίς αυτό να ναι απαραίτητα κακό βέβαια)?
επειδη η "εικονα" που εχω απο χαμπακερς ειναι απο τους crossroads, αυτοι μου φανηκαν λιγο ...αγριοι...

πόσα κομμάτια είναι το σώμα μέτρησες?
μετρησα τρια. αλλα ειναι καλα ταιριασμενα και δεν χτυπανε στο ματι

τα ηλεκτρικά γιατί τ αλλάζεις?(εννοώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή κάτι που δεν σου άρεσε?)
γιατι εχω ..."καθωσπρεπει"  ;)

το φιλέτο maple είναι καλό η τσιγαρόχαρτο?ένα κομμάτι ή 2?
το maple cap ειναι πολυ καλο και συμμετρικο. Ειναι φυσικα 2 κομματια

Καλως να την δεχτεις!

Nestoras είπε:
mahoganybody

ερασιtechniK

Συναλλαγές: (2)

Star

Μεγειές.

Binding στο σώμα έχει?
χεχε....  πολυ καλο!  Ευχαριστω!

μαχογκανυ: καλο για μπλουζ!

Binding δεν εχει, αλλα ετσι οπως το εχουν φτιαγμενο/βαμμενο δινει την εντυπωση οτι εχει, αν κοιταξεις απο το πλαι

Superfunk είπε:
& πολύ καλά θα κάνεις.....(ελπίζω να έχουν καπάκια γιατί χωρίς καπάκια ειναι λίγο ....πανασχημοι..... ;D)
ω ναι! Εννοειται οτι εχουν καπακια (Nickel silver Βεβαιως βεβαιως)

Οι γυμνοι humbuckers μου μοιαζουν σαν χαμογελο ομορφης κοπελας, αλλα με σιδερακια...  ;D

Πολύ ωραία* φαίνεται!!! Με γεια!!!

Ελπίζω να ακούγεται το ίδιο καλά! Αναμένουμε κλιψ εναγωνίως ;)

*κι εγώ είχα ένσταση με το που είδα "γυμνούς" τους μαγνήτες. Μου χαλάνε πολύ την εικόνα μιας Les Paul. Μόλις διάβασα ότι θα βάλεις πάλι τα καπάκια, ησύχασα!!! ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back