My new fairy tele ενα παραμυθι για μεγαλα παιδια...!!

Marillion

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Mια φορα κ εναν καιρο ηταν ο marathon κ το customshop.gr..

H ιστορια με την νεραιδοκιθαρα  ξεκινησε οταν πρωτοσυναντησα τον φιλο marathon κ ειδα απο κοντα τις κιθαρες που ''επιμελειται''. Μου εκανε εντυπωση μια τελε με γραφιτενιο μπρατσο κ ενα πολυ ωραιο εικαστικο που της εδινε μια αλλη οψη περα απο τα συνηθισμενα!!! Ο ηχος της κ το sustain της μου αρεσε πολυ οποτε ειπα να ξεκινησω ενα project σιγα σιγα κ οποτε τελειωσει!! Η ολη λογικη μου ητανε να φτειαξω μια μοναδικη τελε με αξιοπρεπη ηχο κ ενα εικαστικο που να ταιριαζει στην αισθητικη μου!!! ( κ βεβαια ταλαιπωρησα τον marathon λιγο παραπανω απο το κανονικο!!!)

Ξεκινησα παραγγελνοντας το μπρατσο, ολο graphite  

http://www.mosesgraphite.com/cgi-bin/moses/NT-27T?r3w9FybQ

το πετυχαμε σε πολυ καλη τιμη απο ebay (γιατι ειναι λιγο τσιμπημενα) κ ο marathon φροντισε για το σωμα (alder).

Αφου επιλεξαμε κ το εικαστικο τον λογο ειχε ο συμφορουμιτης μας yann για να κανει τις τρυπες κ οτι ρουταρισματα χρειαζοντουσαν στο σωμα κ να το ταιριαξει με το μπρατσο!!! Πραγματικα εκανε τελεια  δουλεια , ολα ηρθαν αλφαδι!

Στην συνεχεια εγινε η εκτυπωση απο τον marathon κ το σωμα πηγε για λουστραρισμα στον μαιτρ του ειδους Κωστα Κακανιαρη. Δεν περιμενα ποτε πως θα ειχαμε τεχνιτες τετοιου επιπεδου!!! Φοβερος τυπος ( φτειαχνει κ τις ακουστικες κιθαρες joker , απιστευτες!!!). Αφοτου παρελαβα ενα τελεια λουστραρισμενο σωμα ξεκινησα την συναρμολογηση των υλικων προελευσης

http://www.stewmac.com/

και των μαγνητων

SEYMOUR DUNCAN STR-3

SEYMOUR DUNCAN STL-3 BK

Το σετακι αυτο ειναι αρκετα hot θα ελεγα αλλα εχει εναν χαρακτηρα που μου αρεσει ιδιαιτερα. Βεβαια περιμενει κ ενα σετακι απο bare knuckle να δοκιμαστει κ αυτο.Εβαλα κ τα φοβερα κλειδια Steinberger

http://www.stewmac.com/shop/Tuners/Guitar,_solid_peghead_tuners/Steinberger_Gearless_Tuners.html

κ το ''ολο κολπο'' ηταν ετοιμο για Οικονομακη!!! Μετα το σεταρισμα κ τις τελευταιες ρυθμισεις του Πανου παραλαβαμε την κιθαρα με τον marathon αρχες καλοκαιριου  απο το enigma guitar workshop!!

H ολη διαδικασια μας πηρε περιπου 7 με 8 μηνες μιας κ  γινοταν χωρις πιεση κ χαλαρα ( οποτε δεν επεσαν κ τα εξοδα μαζεμενα )

Eντυπωσεις? Μια τελε με δικο της χαρακτηρα χωρις το γνωστο sparkle (ελεω μαγνητων υποθετω) αλλα με παχυ κ γεματο ηχο. Το μπρατσο βελουδινο κ αρκετα ''γρηγορο'' , σου δινει την αισθηση του εβενου! Δεν χανει tuning με τιποτα (κ λογω γραφιτη αλλα κ λογω κλειδιων) , οι χορδες δεν εχουν τυλιγμα αλλα τραβιουνται προς τα μεσα!!!!

Μερικες φωτογραφιες κ ενα κλιπακι που ανεβασα στο youtube ( κ το γνωστο..."αισθανομουν λιγο αμηχανος μπροστα στην καμερα , ξερω να παιζω κ καλυτερα!!!!  ;D ;D     ) συμπληρωνουν την παρουσιαση της νεραιδας μου!!!!

Καπου εδω τελειωνει το παραμυθι μας....

ΥΓ το Lucie στο headstock εχει να κανει με την μικρη μου κορη ( ...για την φουκαριαρα την....κορη μου!!!!   )

σχετικo link απο το customshop.gr

http://www.customshop.gr/marillion.html

73922423.jpg

87949726.jpg

74256113.jpg

74341985.jpg

80429032.jpg

80551361.jpg

23172308.jpg

a10uv.jpg

26327467.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πραγματικα ΥΠΕΡΟΧΟ αποτελεσμα :o . Καλοριζικη και καλοπαιχτη!!! 8)

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.... ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩπωπωπωπωπω.... Άναυδος...

(Edit: Μεγειές, μεγειές...)

Marillion είπε:
Καπου εδω τελειωνει το παραμυθι μας....
Πως φαίνονται τα ντροπαλά παιδιά που προτιμάνε να παίζουν από το να γράφουν ....

Άλλοι θα γράφαν το Πόλεμος & Ειρήνη.  ;D

Στα είπα και από κοντά. Με γειές και σκόρδα. Κούκλα είναι.

Οι πολύ μικρές και επιμέρους αντιρρήσεις έχουν καταγραφεί.

audiokostas είπε:
Οι πολύ μικρές και επιμέρους αντιρρήσεις έχουν καταγραφεί.
Αν δεν βγαλεις κ το φαρμακι σου δεν μπορεις εεε? Κατσε να σε περιλαβει ο marathon!!! ;D ;D

mike_rhd είπε:
Πραγματικα ΥΠΕΡΟΧΟ αποτελεσμα :o . Καλοριζικη και καλοπαιχτη!!! 8)

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.... ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩπωπωπωπωπω.... Άναυδος...

(Edit: Μεγειές, μεγειές...)
Eυχαριστω παιδες!!!!!!

δεν ειναι του γουστου μου τετοιες παρεμβασεις αλλα το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο!

συγχαρητηρια σε ολους σας!

σορρυ ρε Marillion αλλα στο video εισαι αρκετα ξεκουρδιστος  ;D

φτιαξε ενα λιγο καλυτερο,μια χαρα παιζεις αμαρτια ειναι να "θαβετε" το οργανο

bluezlick είπε:
δεν ειναι του γουστου μου τετοιες παρεμβασεις αλλα το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο!

συγχαρητηρια σε ολους σας!

σορρυ ρε Marillion αλλα στο video εισαι αρκετα ξεκουρδιστος  ;D

φτιαξε ενα λιγο καλυτερο,μια χαρα παιζεις αμαρτια ειναι να "θαβετε" το οργανο
ελα ρε συ δεν ξερεις την τεχνικη του pitch shifting χωρις πεταλακι? ;D ;D

Εδώ παρακάτω, θα δείτε όμως ΤΙ μου απέριψε ο Marillion για να καταλήξουμε στις συγκεκριμένες νεραϊδες...

Aυτό που διασκέδασα στη διαδικασία, ήταν η έλλειψη βιασύνης...αυτός ο άνθρωπος (ο Georges), πραγματικά το φχαριστιέται να το ψάξουμε, να το συζητήσουμε...

mar2.jpg

ευτυχώς που μόλις πριν μερικούς μήνες παρέλαβα το δικό μου όνειρο και έτσι τώρα δεν ζηλεύω..........πολύ ;D ;D

με γειά :D

E7#9 είπε:
ευτυχώς που μόλις πριν μερικούς μήνες παρέλαβα το δικό μου όνειρο και έτσι τώρα δεν ζηλεύω..........πολύ ;D ;D

με γειά :D
Ιπποκρατη σε μισω!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:(

Φίλε μου την ονειρευόμουνα από τότε που είχα την ήλικία των παιδιών μου!!

τι να  εκανα ο καημένος;;

ενέδωσα ;D

Ωραίο θέαμα (μπράβο Ανέστη, συμμαθητή, Γιώργο), ωραίο άκουσμα (πιο πολύ στα σκληρά- μπραβο Γιώργη). Εύγε!.

Υ.Γ. Μπορεί να μην ακούγεται σαν τυπική τέλε αλλά αυτό που άκουσα ήταν πολύ καλό (κάτι σαν Les Paul με μονοπήνιους). Πιστεύω η αίσθηση στο χέρι να είναι εξίσου καλή.

Nestoras είπε:
Πιστεύω η αίσθηση στο χέρι να είναι εξίσου καλή.
Η αίσθηση είναι σαν της δικιάς μου με το γραφιτένιο μπράτσο...είναι άλλωστε ξαδέλφες... ;)

Το "πρόβλημα" είναι ότι ο γραφίτης είναι αθόρυβος, και θα παραξενέψει αυτούς που έχουν συνηθίσει να ακούνε τη διαφορά maple-rosewood ;D ;D

marathon είπε:
. και θα παραξενέψει αυτούς που έχουν συνηθίσει να ακούνε τη διαφορά maple-rosewood ;D ;D
Μην τα λες σε μένα, εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη Les Paul από τη Strat.;D

Nestoras είπε:
Μην τα λες σε μένα, εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη Les Paul από τη Strat.;D
Ούτε εγώ όταν παίζεις εσύ.... ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back