My Naked Feet-pipityri

pipityri

Music Guru
Πόντοι
198
Τεμάχιο δροσερό, καθότι πιάσαν κι οι ζέστες. :)

[soundcloud]

[/soundcloud]

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πολυ όμορφο.  Δημιουργεί πολλες ευχάριστες σκέψεις και διάθεση. ..

Οπως είπε και ο dimsonic. Πολύ ευχάριστο!

Αρπίσματα μπάντζο... πως τα προλαβαίνετε ρε φίλε.  ;D

dimsonic είπε:
  Δημιουργεί πολλες ευχάριστες σκέψεις και διάθεση. ..
Ναι,  το καλοκαίρι γίνομαι άλλος άνθρωπος. ;D

Αρπίσματα μπάντζο... πως τα προλαβαίνετε ρε φίλε.  ;D
Με δυσκολία, boss, με δυσκολία. ;D Η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερα να κάνω ένα τέλειο take, νομίζω ακούγεται η συγκόλληση όταν μπαίνει το θέμα  για τελευταία φορά.

Σας ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια. :)

Χάρμα ώτων! Κανά κρουστό θέλεις;

Γιατί όποτε ακούω κομμάτια σου (με κιθάρες έ, όχι τ'άλλα τα περίεργα.... >:D), νιώθω σαν newby στ'όργανο (όχι ότι δεν είμαι δηλ..... ::) :P :-X), που τώρα μαθαίνει την Λα και την Μι μινόρε......;  Καλούτσικο! 8)

dimsonic είπε:
συγκόλληση?

μάλλον ήταν περασμένη ώρα... :D
Αφενός, ναι. Αφετέρου, συχνά χάνομαι στις λεπτομέρειες. Πιθανότατα και τα υπόλοιπα 111 takes που έκανα είναι μια χαρά. Κάποια στιγμή κουράστηκα  να κάνω άλλο-ήταν και περασμένη η ώρα-και έκανα punch in στην τελευταία στροφή-ξέρω γω, για να πετύχω καλύτερα τις αρμονικές στο τέλος ή κάτι τέτοιο. Όπως και να΄χει, η εκδοχή αυτή είναι σχεδόν οκ... Γενικά, είναι ένα στυλ παιξίματος και γραψίματος που το γουστάρω πολύ.

Χάρμα ώτων! Κανά κρουστό θέλεις;
Φυσικά, φυσικά...έχεις τελειώσει το ξύσιμο μέχρι ματώματος να στο στείλω?

Μπορεί να είναι δροσερό, αλλά και σήμερα με την συνεφιά είναι υπέροχο. :)

Κάτι στην μελωδία το κάνει να θυμίζει λίγο παιδικό τραγούδι στα αυτιά μου, πράγμα που το κάνει ακόμα πιο όμορφο.

cigaret13 είπε:
  Γιατί όποτε ακούω κομμάτια σου (με κιθάρες έ, όχι τ'άλλα τα περίεργα.... >:D), νιώθω σαν newby στ'όργανο (όχι ότι δεν είμαι δηλ..... ::) :P :-X), που τώρα μαθαίνει την Λα και την Μι μινόρε......; 
Κι εγώ σου λέω ότι τον επηρρέασες.

Σε κάθε κομμάτι αρπίσματα έχεις, είπε κι αυτός να τα υιοθετήσει. 8)

fusiongtr είπε:
Κάτι στην μελωδία το κάνει να θυμίζει λίγο παιδικό τραγούδι
Ενδιαφέρουσα παρατήρηση, και ακριβής. Το κομμάτι προέκυψε μια φορά που

παίζαμε με τη μικρή τους συνθέτες. Είχε βγάλει μια μελωδία στο πιανάκι και την

συνόδευα-κάπως έτσι βγήκε το βασικό θέμα. :)

Γιατί όποτε ακούω κομμάτια σου (με κιθάρες έ, όχι τ'άλλα τα περίεργα.... >:D), νιώθω σαν newby στ'όργανο (όχι ότι δεν είμαι δηλ..... ::) :P :-X), που τώρα μαθαίνει την Λα και την Μι μινόρε......;
Υπερβολές. Επίσης, το κομμάτι έχει και Λα και Μι μινόρε-η μαγεία ( και η αλήθεια)

βρίσκεται στο καποτάστο. O0

pipityri είπε:
Το κομμάτι προέκυψε μια φορά που παίζαμε με τη μικρή τους συνθέτες.
Πόσο σε ζηλεύω, :)

fusiongtr είπε:
Μπορεί να είναι δροσερό, αλλά και σήμερα με την συνεφιά είναι υπέροχο. :)

Κάτι στην μελωδία το κάνει να θυμίζει λίγο παιδικό τραγούδι στα αυτιά μου, πράγμα που το κάνει ακόμα πιο όμορφο.
Και εξαιρετικά που το έθεσες. Μόλις τώρα το έβαλα να το ακούσουν τα καμάρια μου και ξεράθηκαν  ;D

Muchas gracias Σπύρο  8)

Βοήθεια; Ανεκτίμητη...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μόλις τώρα το έβαλα να το ακούσουν τα καμάρια μου και ξεράθηκαν  ;D
;D ;D ;D ;D ;D

Είδες την χρησιμότητα της σύνθεσης? :D

Ξεκίνα να γράφεις λέμε, και αν χρειαστείς κιθάρες ... ξέρεις. :) :-*

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μόλις τώρα το έβαλα να το ακούσουν τα καμάρια μου και ξεράθηκαν  ;D
Ω...χαίρομαι ιδιαιτέρως που κάτι που έγραψα χρησίμευσε έτσι. :) Να'σαι καλά, Τέρρυ.

μου έφερε στο νου τις "ατμόσφαιρες" που δημιουργούσε με τις ακουστικές στις ενορχηστρώσεις του, ο πεθερούλης μου ο Θανάσης Μπίκος...

κι αυτό πάρτο ως μεγάλο κομπλιμέντο εκ μέρους μου Σπύρε μια και αυτές μου έχουν λείψει από την ελληνική δισκογραφία από τότε που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση...

ελπίζω ΣΥΝΤΟΜΑ σε μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ δουλειά σου με επαγγελματική παραγωγή... είναι κρίμα να "αναλώνεσαι" (μόνο) σε ντεμάκια...

(το αυτόν ισχύει και για άλλους εδώ εννοείται)  ;) 8)...

Νίκο, δεν σου κρύβω πως η φιλοφρόνηση σου με συγκινεί. Ο Μπίκος είναι μεγάλη επιρροή. Μεγάλωσα με τα Μπαράκια , θεωρώ την δουλειά που έχει κάνει εκεί μοναδική και αξεπέραστη. Το 199? είχα κάνει μια μικρή καλοκαιρινή περιοδεία με τον Βαγγέλη και είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω-μέσα από την απουσία τους-το πόσο καταλυτικές ήταν οι πρωτότυπες ενορχηστρώσεις  σε εκείνα τα κομμάτια. Πιστεύω πως σε πολύ μεγάλο βαθμό, ο τρόπος που παίζω στην ακουστική, ειδικά στο context συνοδείας τραγουδιών κλπ-αλλά όχι μόνο-οφείλεται στις  ατέλειωτες ώρες ακρόασης του συγκεκριμένου δίσκου.

Πολύ καλό !!!Μπράβο φίλε.

Ουδέν καλύτερο το παρά  των δακτύλων παιξιμο !

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back