Ναι, το καλοκαίρι γίνομαι άλλος άνθρωπος. ;Ddimsonic είπε:Δημιουργεί πολλες ευχάριστες σκέψεις και διάθεση. ..
Με δυσκολία, boss, με δυσκολία. ;D Η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερα να κάνω ένα τέλειο take, νομίζω ακούγεται η συγκόλληση όταν μπαίνει το θέμα για τελευταία φορά.Αρπίσματα μπάντζο... πως τα προλαβαίνετε ρε φίλε. ;D
Αφενός, ναι. Αφετέρου, συχνά χάνομαι στις λεπτομέρειες. Πιθανότατα και τα υπόλοιπα 111 takes που έκανα είναι μια χαρά. Κάποια στιγμή κουράστηκα να κάνω άλλο-ήταν και περασμένη η ώρα-και έκανα punch in στην τελευταία στροφή-ξέρω γω, για να πετύχω καλύτερα τις αρμονικές στο τέλος ή κάτι τέτοιο. Όπως και να΄χει, η εκδοχή αυτή είναι σχεδόν οκ... Γενικά, είναι ένα στυλ παιξίματος και γραψίματος που το γουστάρω πολύ.dimsonic είπε:συγκόλληση?
μάλλον ήταν περασμένη ώρα...![]()
Φυσικά, φυσικά...έχεις τελειώσει το ξύσιμο μέχρι ματώματος να στο στείλω?Χάρμα ώτων! Κανά κρουστό θέλεις;
Κι εγώ σου λέω ότι τον επηρρέασες.cigaret13 είπε:Γιατί όποτε ακούω κομμάτια σου (με κιθάρες έ, όχι τ'άλλα τα περίεργα.... >), νιώθω σαν newby στ'όργανο (όχι ότι δεν είμαι δηλ..... :
![]()
:-X), που τώρα μαθαίνει την Λα και την Μι μινόρε......;
Ενδιαφέρουσα παρατήρηση, και ακριβής. Το κομμάτι προέκυψε μια φορά πουfusiongtr είπε:Κάτι στην μελωδία το κάνει να θυμίζει λίγο παιδικό τραγούδι
Υπερβολές. Επίσης, το κομμάτι έχει και Λα και Μι μινόρε-η μαγεία ( και η αλήθεια)Γιατί όποτε ακούω κομμάτια σου (με κιθάρες έ, όχι τ'άλλα τα περίεργα.... >), νιώθω σαν newby στ'όργανο (όχι ότι δεν είμαι δηλ..... :
![]()
:-X), που τώρα μαθαίνει την Λα και την Μι μινόρε......;
Πόσο σε ζηλεύω,pipityri είπε:Το κομμάτι προέκυψε μια φορά που παίζαμε με τη μικρή τους συνθέτες.
Και εξαιρετικά που το έθεσες. Μόλις τώρα το έβαλα να το ακούσουν τα καμάρια μου και ξεράθηκαν ;Dfusiongtr είπε:Μπορεί να είναι δροσερό, αλλά και σήμερα με την συνεφιά είναι υπέροχο.
Κάτι στην μελωδία το κάνει να θυμίζει λίγο παιδικό τραγούδι στα αυτιά μου, πράγμα που το κάνει ακόμα πιο όμορφο.
;D ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μόλις τώρα το έβαλα να το ακούσουν τα καμάρια μου και ξεράθηκαν ;D
Ω...χαίρομαι ιδιαιτέρως που κάτι που έγραψα χρησίμευσε έτσι.Terry RoscoeBeck5 είπε:Μόλις τώρα το έβαλα να το ακούσουν τα καμάρια μου και ξεράθηκαν ;D