My Custom Shop

...Για την ακρίβεια στείλε μου p.m πόσο μπορεί να κοστήσει η διαδικασία...

Συγχαρητήρια φίλε μου! Το αποτέλεσμα μου αρέσει πάρα πολύ, μπράβο!Σκεφτομαι κι εγώ να το δοκιμάσω...Αν ανέφερες (σε ποστ η πμ, ότι θελεις) τα εργαλεία που χρειάστηκες για την συναρμολόγηση και τη βαφή, θα μου έκανες μεγάλη χάρη!!

VampireLestrat νομίζω ότι απευθύνεσαι στον exarhos, γιατί εγώ δεν έκανα και τίποτα το τρομερό από πλευράς κατασκευής.

Φίλε μου θα με ενδιέφερε να μάθω και τι υλικά χρησιμοποίησες για να κόωεις πχ το headstock!Κατα τα άλλα έχεις δίκιο, γι αυτό παρακαλώ τον axrhos να μου πει τι χρησιμοποίησε χρησιμοποίησε και ποια διαδικασία ακολούθησε στη βαφή, αν δεν του είναι κόπος φυσικά! 8)

τα υλικά κοπής είναι τα πιό εύκολα, ο ξυλουργός της γειτονιάς και λόγο γυαλόχαρτο 800-1500!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Πες το ότι την έκανες έτσι αδερφέ :D ...Γιατι εγώ σκέφτομαι να κάνω τα κοψίματα και δεν ξέρω αν κάνει.... :roll:

Μα προφανώς αυτουνού του πήρε 10 λεπτά και το έκανε τέλεια με τα εργαλεία που είχε ένω εγώ ρισκάριζα να τα καταστρέψω όλα.

Ομολογώ πως έχεις δίκιο....Μάλλον αυτή τη λύση θα ακολουθήσω κι εγώ.....Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back