Είσαι σίγουρος για αυτό που λες ότι ισχύει?messalion είπε:μια σημειωση - η echo που σου ποσταρα θα παρατηρησεις οτι εχει 2 υποδοχες firewire - ειναι για να εχεις την διπλασια ταχυτητα δεδομενων απο οτι η μονή firewire - δυσκολα το βρισκεις αυτο το προσον σε τοσο φτηνες καρτες........
Φυσικά και δεν ισχύει.Loki είπε:Είσαι σίγουρος για αυτό που λες ότι ισχύει?
Δεν είναι chain δηλ η μια για να συνδέεις και επιλέον εξωτερικές FW συσκευές?
Πως δηλαδή έχεις διπλάσια ταχύτητα δεδομένων ? Συνδέεις και στις δύο θύρες firewire καλώδια τα οποία συνδέεις και στο πισι? Και αυτόματα η FW γίνεται από 400 σε 800Mbit/s. Δεν νομίζω α ισχύει κάτι τέτοιο και η ιδια η ECHO δεν το αναφέρει πουθενά στο site της , αντιθέτως λέει ότι οι κάρτες της σειράς AUDIOFIRE εχoυν FW 1394a δηλαδή 400Μbit/s.
χωρις να ειμαι εντελως σιγουρος νομιζω οτι γινεται αυτο που ειπα στα mac - θα το ψαξω και παραπανω και θα σου πω αμα θεςpkole είπε:Φυσικά και δεν ισχύει.
Η διπλή θύρα είναι για να συνδέσεις κάποια συσκευή firewire (πχ εξωτερικός σκληρός δίσκος).
Ψάξ' το αλλά δεν ισχύει.messalion είπε:χωρις να ειμαι εντελως σιγουρος νομιζω οτι γινεται αυτο που ειπα στα mac - θα το ψαξω και παραπανω και θα σου πω αμα θες
αυτη την εντυπωση ειχα - μην βαρατε σορρυ !!!!!![]()
![]()
![]()
εχεις δικιο δεν ισχυει - ζητω συγνωμη για την παραπληροφορησηpkole είπε:Ψάξ' το αλλά δεν ισχύει.
Μια άλλη χρησιμότητα είναι το λεγόμενο daisy chain.
Δηλαδή σύνδεση δύο ή περισσότερων καρτών σε σειρά.