Mute Monitors ηχεια!

Playsound είπε:
μπορειτε να μου πειτε μερικες καρτες που εχουν mute και ειναι καλητερες απο την δικια μου ?
δεν θα σου φτιαξω λιστα απλα θα σου προτεινω κανα 2 ετσι για να δεις

το mute μπορεις να το κανεις και softwareικα - http://www.soundonsound.com/sos/may07/images/EchoScreen_l.jpg οπως βλεπεις και στην φωτο απο το interface της δικιας μου

οριστε το μικρο αδερφακι της

http://www.thomann.de/gr/echo_audiofire_2.htm

και κατι ποιο καλο αρα και ποιο ακριβο (και παλι τα λεφτα σου δεν θα πανε χαμενα)

http://www.thomann.de/gr/edirol_fa_66_retour.htm

και οι 2 ειναι firewire γιατι μετραει και η ταχυτητα.........

μια σημειωση - η echo που σου ποσταρα θα παρατηρησεις οτι εχει 2 υποδοχες firewire - ειναι για να εχεις την διπλασια ταχυτητα δεδομενων απο οτι η μονή firewire - δυσκολα το βρισκεις αυτο το προσον σε τοσο φτηνες καρτες........

και η edirol το mute το κανει απο την ιδια την καρτα.......hardwareικα δλδ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
τιποτα φιλε μου - ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω με αυτα που ελεγα μιας και απο αλλου αρχισαμε και αλλου καταληξαμε (αβυσσος η ψυχη μιας μπαντας)

messalion είπε:
μια σημειωση - η echo που σου ποσταρα θα παρατηρησεις οτι εχει 2 υποδοχες firewire - ειναι για να εχεις την διπλασια ταχυτητα δεδομενων απο οτι η μονή firewire - δυσκολα το βρισκεις αυτο το προσον σε τοσο φτηνες καρτες........
Είσαι σίγουρος για αυτό που λες ότι ισχύει?

Δεν είναι chain δηλ η μια για να συνδέεις και επιλέον εξωτερικές FW συσκευές?

Πως δηλαδή έχεις διπλάσια ταχύτητα δεδομένων ? Συνδέεις και στις δύο θύρες firewire καλώδια τα οποία συνδέεις και στο πισι? Και αυτόματα η FW γίνεται από 400 σε 800Mbit/s. Δεν νομίζω α ισχύει κάτι τέτοιο και η ιδια η ECHO δεν το αναφέρει πουθενά στο site της , αντιθέτως λέει ότι οι κάρτες της σειράς AUDIOFIRE εχoυν FW 1394a δηλαδή 400Μbit/s.

Loki είπε:
Είσαι σίγουρος για αυτό που λες ότι ισχύει?

Δεν είναι chain δηλ η μια για να συνδέεις και επιλέον εξωτερικές FW συσκευές?

Πως δηλαδή έχεις διπλάσια ταχύτητα δεδομένων ? Συνδέεις και στις δύο θύρες firewire καλώδια τα οποία συνδέεις και στο πισι? Και αυτόματα η FW γίνεται από 400 σε 800Mbit/s. Δεν νομίζω α ισχύει κάτι τέτοιο και η ιδια η ECHO δεν το αναφέρει πουθενά στο site της , αντιθέτως λέει ότι οι κάρτες της σειράς AUDIOFIRE εχoυν FW 1394a δηλαδή 400Μbit/s.
Φυσικά και δεν ισχύει.

Η διπλή θύρα είναι για να συνδέσεις κάποια συσκευή firewire (πχ εξωτερικός σκληρός δίσκος).

pkole είπε:
Φυσικά και δεν ισχύει.

Η διπλή θύρα είναι για να συνδέσεις κάποια συσκευή firewire (πχ εξωτερικός σκληρός δίσκος).
χωρις να ειμαι εντελως σιγουρος νομιζω οτι γινεται αυτο που ειπα στα mac - θα το ψαξω και παραπανω και θα σου πω αμα θες

αυτη την εντυπωση ειχα - μην βαρατε σορρυ !!!!! :o :o :o

messalion είπε:
χωρις να ειμαι εντελως σιγουρος νομιζω οτι γινεται αυτο που ειπα στα mac - θα το ψαξω και παραπανω και θα σου πω αμα θες

αυτη την εντυπωση ειχα - μην βαρατε σορρυ !!!!! :o :o :o
Ψάξ' το αλλά δεν ισχύει.

Μια άλλη χρησιμότητα είναι το λεγόμενο daisy chain.

Δηλαδή σύνδεση δύο ή περισσότερων καρτών σε σειρά.

pkole είπε:
Ψάξ' το αλλά δεν ισχύει.

Μια άλλη χρησιμότητα είναι το λεγόμενο daisy chain.

Δηλαδή σύνδεση δύο ή περισσότερων καρτών σε σειρά.
εχεις δικιο δεν ισχυει - ζητω συγνωμη για την παραπληροφορηση

το daisy chain προυποθετει 2 ιδιες καρτες ή και διαφορετικες ??

Μόνο ίδιες κάρτες.

Συνήθως μπορείς να κάνεις daisy chain μέχρι 3 κάρτες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back