Mute Monitors ηχεια!

Playsound

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Παιδια εχω την εξης απορια αν γινεται καπως να κανουμε mute το σημα που βγαινει απο τα monitors αλλα απο τα ακουστηκα να βγενει κανονικα...

Playsound είπε:
Παιδια εχω την εξης απορια αν γινεται καπως να κανουμε mute το σημα που βγαινει απο τα monitors αλλα απο τα ακουστηκα να βγενει κανονικα...
Αναλογα με τη κάρτα ήχου που έχεις, αυτό θα πρέπει να είναι εφικτό από το software της κάρτας. Ποια κάρτα έχεις;

ναι γινεται - κλεινεις τα ηχεια  :o :o :o :o

αλλα και παλι οπως ειπε και trolley αναλογα την καρτα ηχου που εχεις - συνηθως οι "καλες" καρτες ηχου - (καλες = απο 80 ευρω και πανω) εχουν software που κανονιζεις τα καναλια.....τι καρτα ηχου εχεις να σου πουμε (λεω παλι εγω) !!!!

kostas80 είπε:
Μόνο κλείνοντας τα μόνιτορ ..... το ίδιο πρόβλημα έχω με την Ωmega  :-\
No, no, no. Υπάρχει κι άλλος τρόπος. Αυτό

http://www.thomann.de/gr/sm_pro_audio_nano_patch.htm

Είναι monitor controller (βασικά ένα volume μετά την κάρτα ήχου και πρίν τα ηχεία) που έχει και ένα κουμπάκι mute. Υπάρχουν κι άλλες υλοποιήσεις, αλλά αυτή είναι φτηνή. Αυτό έχω στα δικά μου ηχεία για να μην ρυθμίζω την ένταση από το ποτενσιόμετρο του ηχείου.

Δυστυχώς φαίνεται ότι το main out με την έξοδο των ακουστικών μοιράζονται την ίδια έξοδο.

Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα controller (πχ το mpatch 2) και να κάνεις τη δουλειά σου.

edit: με πρόλαβε το χταπόδι. Ε, βέβαια πως να μη με προλάβει, αφού γράφει με οκτώ πόδια, ή μήπως χέρια; >:( ;D

Σαφώς και με την προσθήκη κάποιου τέτοιου controler ή οποιουδήποτε A/B box λύνεται το θέμα .

pkole είπε:
Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα controller (πχ το mpatch 2) και να κάνεις τη δουλειά σου.
ωραια  ;D μπορεις να μου στειλεις ενα link ?

pkole είπε:
edit: με πρόλαβε το χταπόδι. Ε, βέβαια πως να μη με προλάβει, αφού γράφει με οκτώ πόδια, ή μήπως χέρια; >:( ;D
multitasking.jpg

ευχαριστω πολυ!!!

τωρα ομως εχει προτεραιότητα η αγορα ενος μικροφωνου

και υστερα οποτε μπορεσω θα το αγορασω  :)

κατα την ταπεινη μου γνωμη για ενα τετοιο θεμα ουτε δεν θα εδινα ΚΑΘΟΛΟΥ λ7 - φραγκο - cent - σιγα τον κοπο τον μεγαλο να κλεινεις τα μονιτορ βεβαια περι ορεξεως..........μασαζοκορσεδες !!!!

messalion είπε:
κατα την ταπεινη μου γνωμη για ενα τετοιο θεμα ουτε δεν θα εδινα ΚΑΘΟΛΟΥ λ7 - φραγκο - cent - σιγα τον κοπο τον μεγαλο να κλεινεις τα μονιτορ βεβαια περι ορεξεως..........μασαζοκορσεδες !!!!
Ίσως να μην έχεις άδικο, αλλά εγώ προτιμώ να μην ανοιγοκλείνω τα ηχεία μου, χωρίς λόγο, εφόσον υπάρχει εναλλακτική και οικονομική λύση.

pkole είπε:
Ίσως να μην έχεις άδικο, αλλά εγώ προτιμώ να μην ανοιγοκλείνω τα ηχεία μου, χωρίς λόγο, εφόσον υπάρχει εναλλακτική και οικονομική λύση.
ελα ρε !!!! το ξερεις πολυ καλα οτι ουτε οικονομικη ειναι ουτε μεγαλος κοπος να τα

ανοιγοκλεινεις !!!

κατ'αρχην να σου πω εγω τι θα εκανα αμα το ειχα τοσο πολυ αναγκη - θα πουλαγα την καρτουλα μου και με τα λ7 που θα εβαζα για να παρω το gismo που προτυνες θα αγοραζα καρτα που θα ειχε mute και τελος το πανηγυρι - και καλυτερη καρτα θα ειχα και ολα τα προβληματα μου θα λυνονταν - και θα τελειωναν τωρα που ειναι νωρις γιατι αργοτερα ολο και κατι αλλο θα ηθελε να κανει και δεν θα το εκανε η lexicon - ας ειμαστε ρεαλιστες........καλη η lexicon αλλα δεν κανει για κατι παραπανω απο το να σου βγαζει μεγαλο καρφι για να γραφεις.... :D :D :D

και παλι ξαναλεω ομως περι ορεξεως...........

messalion είπε:
ελα ρε !!!!
Που να έρθω; ;D ;D ;D

Στο θέμα τώρα, δεν είναι κακή η ιδέα να αλλάξει κάρτα.

Παρ' όλα αυτά ο OP ζήτησε με ποιό τρόπο μπορεί να κάνει mute τα ηχεία του με το υπάρχον setup.

Όντως, αν δεν θέλει να δώσει χρήματα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ανοιγοκλείνει τα ηχεία του.

Η πρότασή σου για αλλαγή κάρτας ή η δική μου και του theoctapus να πάρει ένα φθηνό controller είναι εναλλακτικές λύσεις.

Οπότε, ας τις αξιολογήσεις και ας διαλέξει ότι τον βολεύει καλύτερα.

Case closed. ;D ;D ;D

μπορειτε να μου πειτε μερικες καρτες που εχουν mute και ειναι καλητερες απο την δικια μου ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back