Αναλογα με τη κάρτα ήχου που έχεις, αυτό θα πρέπει να είναι εφικτό από το software της κάρτας. Ποια κάρτα έχεις;Playsound είπε:Παιδια εχω την εξης απορια αν γινεται καπως να κανουμε mute το σημα που βγαινει απο τα monitors αλλα απο τα ακουστηκα να βγενει κανονικα...
Μόνο κλείνοντας τα μόνιτορ ..... το ίδιο πρόβλημα έχω με την Ωmega :-\Playsound είπε:εχω την lexicon lambda
No, no, no. Υπάρχει κι άλλος τρόπος. Αυτόkostas80 είπε:Μόνο κλείνοντας τα μόνιτορ ..... το ίδιο πρόβλημα έχω με την Ωmega :-\
ωραια ;D μπορεις να μου στειλεις ενα link ?pkole είπε:Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα controller (πχ το mpatch 2) και να κάνεις τη δουλειά σου.
pkole είπε:edit: με πρόλαβε το χταπόδι. Ε, βέβαια πως να μη με προλάβει, αφού γράφει με οκτώ πόδια, ή μήπως χέρια; > ;D
Ίσως να μην έχεις άδικο, αλλά εγώ προτιμώ να μην ανοιγοκλείνω τα ηχεία μου, χωρίς λόγο, εφόσον υπάρχει εναλλακτική και οικονομική λύση.messalion είπε:κατα την ταπεινη μου γνωμη για ενα τετοιο θεμα ουτε δεν θα εδινα ΚΑΘΟΛΟΥ λ7 - φραγκο - cent - σιγα τον κοπο τον μεγαλο να κλεινεις τα μονιτορ βεβαια περι ορεξεως..........μασαζοκορσεδες !!!!
ελα ρε !!!! το ξερεις πολυ καλα οτι ουτε οικονομικη ειναι ουτε μεγαλος κοπος να ταpkole είπε:Ίσως να μην έχεις άδικο, αλλά εγώ προτιμώ να μην ανοιγοκλείνω τα ηχεία μου, χωρίς λόγο, εφόσον υπάρχει εναλλακτική και οικονομική λύση.
Που να έρθω; ;D ;D ;Dmessalion είπε:ελα ρε !!!!