- Πόντοι
- 98
Καλύτερα να αγοράσεις ένα άλλο φίλε μου όπως ακριβώς το θες γιατί θα χάσεις πολύ στη μεταπωλητική αξία.Μανώλης Χναράκης είπε:Αααα....
Τότε να πάρω ένα αρμόνιο Ibanez και να του αφαιρέσω το τρέμολο. Δεν γίνεται;
Καλύτερα να αγοράσεις ένα άλλο φίλε μου όπως ακριβώς το θες γιατί θα χάσεις πολύ στη μεταπωλητική αξία.Μανώλης Χναράκης είπε:Αααα....
Θα έχει και φωτάκια; Ουάου!!!Nikolas είπε:Να πάρεις αυτό το Ιμπανέζ που ανάβουν και φωτάκια στα κουμπιά όταν τα πατάς... Ξέρεις εσύ...
![]()
Λες; Εσύ τι θα μου πρότεινες;RayDTutto είπε:Καλύτερα να αγοράσεις ένα άλλο φίλε μου όπως ακριβώς το θες γιατί θα χάσεις πολύ στη μεταπωλητική αξία.
;D ;D ;DRayDTutto είπε:Αν θες και λαικούς ήχους πας κατευθείαν για Korg. Θα βρεις πολλούς που θα σε βοηθήσουν στο Noiz.
βασικα κικη την λενε και παλια ηταν..............τελος παντων δεν ηταν τοσο καλη αλλα τωρα εχει φτιαξει ;D ;DNikolas είπε:Εκείνη η κουκλάρα η Σούλα, δουλεύει ακόμη εκεί;
Βασικά δεν έχω ιδέα αν κάποια Σούλα δουλεύει εκεί... Για πλάκα το λέω...
Δεν το ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια είδους πλήκτρα. Γιά λέγε; Λες να έχουνε;messalion είπε:παντως τα ibanez με sharktooth πληκτρα να παρεις - ειναι βουτηρο και δεν λερωνει το κουστουμι
στο ψυγείο θα είναι, το πιθανότερο! ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Δεν το ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια είδους πλήκτρα. Γιά λέγε; Λες να έχουνε;
ναι ρε φυσικα και υπαρχουν - τρελος εισαι ?? που ζεις ??Μανώλης Χναράκης είπε:Δεν το ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια είδους πλήκτρα. Γιά λέγε; Λες να έχουνε;
Δεν γίνεται. Όταν βλέπει μεγάλα παιχτρόνια να ετοιμάζονται να το βάλουν κάτω & να του αλλάξουν τον αδόξαστο σε στυλ Rudess, πάντα τρέμει κι αυτό ακούγεται.Μανώλης Χναράκης είπε:Αααα....
crazy drummer είπε:θελο και αλλες γνωμες για το συγκρριμενο μαγαζι
....Θεμα που αυτος ο ιδιος που το ξεκινησε πηγαινε γυρευοντας.... :Απο τα ωραιοτερα μαμησια θεματος που εχω δει! ;D
πρεπει να εχει ray - βασικα αμα μπεις ποτε μεσα στο interneto μαγαζο ερχεται ενας πωλητης και σε σκαναρει με εναν διαολο που κρατα και καταλαβαινει αμεσως τι θες - εγω νομιζω οτι δεν θες ibanez αλλα τουμπερλεκι με 9αρες superslinky για να κανεις καλο bending - εμπιστεψουμε ξερω τι ειναι αυτο που ζητας ακομα και αν "κολλωνεις" να το πεις - ασε τα σαπια ;D ;D ;D ;DRayDTutto είπε:Θήκες για Ibanez αρμόνια (όχι με ρυθμούς, τα άλλα με το τρέμολο) έχει; Για Korg με λαϊκοί ήχοι;