• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

musicman bass με δόσεις

Maiev

Νέο μέλος
Πόντοι
1
εμ . καλησπέρα . η καλήμερα . δηλάδη μόλις ξύπνησα και ήθελα πολύ να κάνω το post αυτό για να ζητήσω την βοηθειά σας/άποψή σας ! θέλω να αγοράσω ένα musicman bass .

εμ,έλεγα κάτι τέτοιο ! http://www.thomann.de/gr/music_man_stingray_4_3bd_mn_wh.htm

αλλά......Huston We got a problem  ! μου είναι πολύ δύσκολο να δώσω 2.000Ε. νταν

σκέφτηκα να τα βάλω στην πιστοτική σε δόσεις . άλλα έχει οριο 1.200Ε. και δεν ξέρω αν το σηκώνει. καμιά λύση?  :( :(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Maiev είπε:
σκέφτηκα να τα βάλω στην πιστοτική σε δόσεις . άλλα έχει οριο 1.200Ε. και δεν ξέρω αν το σηκώνει. καμιά λύση?  :( :(
Ναι αμέ!  ;D

Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα μεταχειρισμένα, να κοιτάξεις στο ebay. Βρίσκεις Stingray άνετα κάτω από χιλιάρικο.  ;) Ακόμα και καινούργια, θα σου πάνε λιγώτερο από €1500 με μεταφορικά.

Η άλλη λύση βεβαίως είναι να ψωνίσεις από την ελληνική αγορά, και να ζητήσεις κάποιο διακανονισμό που να σε βολεύει. Σχεδόν όλα τα μαγαζιά κάνουν δόσεις με πιστωτική.

βασικά μου είπε ένας φίλος κάτι που δεν ξέρω αν ισχύει ! ας πούμε έχουμε μια πιστώτική με όριο 1.200 ε. και αγοράζω το μπάσο που έχει 1500ε. οταν το βάλεις σε 12 δόσεις αύτο 8α χρεώνετε στην πίστωτικη ας πούμε ενα τυχαίο ποσό στα 150 τον μήνα για 12 μήνες  ( βαριόμουν να κάνω το 1500/12 ) και έτσι θα χρεώνετε μόνο τα 150ε. τν μήνα . αν και δεν νομίζω να ισχυεί κάτι τέτοιο !

Γενικά μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ανήκει σε αυτό που είπε ο Genius Loci για διακανονισμό με το κατάστημα. Στα περισσότερα ισχύουν 6 άτοκες δόσεις. Οπότε για 1500Ε θα σου πάει 250 το μήνα και θα χρεώνονται αυτά το μήνα όχι όλο το ποσό.

so με λίγα λόγια αν η κάρτα μου έχει οριο 1.200 και το μπασο κανει 1.700 μπόρω να το πάρω . . . !

Ισχύουν όσα έγραψαν τα παιδιά πιο πάνω αλλά για να κάνω λίγο πιο ξεκάθαρο κάτι που ίσως να έχει περάσει λάθος:

Ο Thomann ΔΕΝ υποστηρίζει δόσεις απ' όσο ξέρω. Ούτε με πιστωτικές, ούτε με τίποτα, μπορείς να πληρώσεις μόνο ολόκληρο το ποσό με πιστωτική ή έμβασμα.

Άρα θα πρέπει να κοιτάξεις αλλού για το μπάσο που θέλεις και να κοιτάξεις το μαγαζί που θα βρεις να μπορεί να σου κάνει διακανονισμό όπως ειπώθηκε και πριν. ;)

Βασικά επειδή δουλεύω σε τράπεζα να σας πω ότι όταν πάρεις  κάτι αξίας 1000 ευρώ ας πουμε και το σπάσεις σε δόσεις,τα 1000 αυτά ευρώ έχουν πιστωθεί (χρεωθεί)στην κάρτα και εσύ απλά με τις ατοκες δόσεις δεν επιβαρύνεσαι πληρωνοντας κάθε μήνα το αντιστοιχο ποσο.Αν η κάρτα μου έχει όριο 1000 ευρώ και εγώ πάω να πάρω κατι αξιας 1100 δεν πάω να το βάλω και σε 36 δόσεις, δεν θα πραγματοποιηθει η συναλλαγη γιατί το συνολικό ποσο της συναλλαγης υπερβαίνει το πιστωτικό μου όριο

X-minor είπε:
Πάρε ένα G&L!  ;D
Θέλω και εγώ ένα G&L... Συγκεκριμένα ένα tribute... Συγκεκριμένα ένα 5χορδο... Και μεταχειρισμένο... Αλλά δεν έχω λεφτά...και δεν νομίζω ο ιδιοκτήτης να δέχεται δόσεις... οπότε απλώς παρακαλώ όποιος το αγοράσει να ανεβάζει φωτογραφίες συχνά να το βλέπω...

Gommer είπε:
Βασικά επειδή δουλεύω σε τράπεζα να σας πω ότι όταν πάρεις  κάτι αξίας 1000 ευρώ ας πουμε και το σπάσεις σε δόσεις,τα 1000 αυτά ευρώ έχουν πιστωθεί (χρεωθεί)στην κάρτα και εσύ απλά με τις ατοκες δόσεις δεν επιβαρύνεσαι πληρωνοντας κάθε μήνα το αντιστοιχο ποσο.Αν η κάρτα μου έχει όριο 1000 ευρώ και εγώ πάω να πάρω κατι αξιας 1100 δεν πάω να το βάλω και σε 36 δόσεις, δεν θα πραγματοποιηθει η συναλλαγη γιατί το συνολικό ποσο της συναλλαγης υπερβαίνει το πιστωτικό μου όριο

εσυ μου εισαι χρήσιμος ! δηλαδή η κάρτα μου έχει 1200 όριο . δεν μπορώ να πάρω ένα των 1700 και να το βάλω σε 12 δόσεις ! ??? !

Δυστηχώς όχι φίλε μου λόγο αυτών που είπα πριν.Εκτος και αν ζητήσεις αυξηση του πιστωτικου οριου απο την τραπεζα σου και στο ανεβασουν απο 1700 και πάνω.

Να πας στην τραπεζα σου και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να αυξησουν το πιστωτικο σου οριο

Αν δεν το χρειάζεσαι ΤΩΡΑ οπωσδήποτε απλά περίμενε και μάζευε τα χρήματα. Το να το πάρεις με δόσεις σημαίνει αυτόματα ότι θα το πάρεις από 'δώ, άρα θα πληρώσεις αρκετά παραπάνω απ'όσο αν το πάρεις απ'έξω, και εκτός αυτού, πολύ αμφιβάλλω αν οι δόσεις είναι άτοκες - που σημαίνει επίσης ότι θα σκάσεις ακόμα παραπάνω. Μια άλλη λύση είναι να κοιτάξεις για μεταχειρισμένα, κατά καιρούς βγαίνουν κι εδώ μερικά, και γενικά έχουν πέσει σχετικά οι τιμές [έξω].

Gommer είπε:
Δυστηχώς όχι φίλε μου λόγο αυτών που είπα πριν.Εκτος και αν ζητήσεις αυξηση του πιστωτικου οριου απο την τραπεζα σου και στο ανεβασουν απο 1700 και πάνω.

σε όλες τις κάρτες γίνεται αυτό ? 

funky_bassman είπε:
Θέλω και εγώ ένα G&L... Συγκεκριμένα ένα tribute... Συγκεκριμένα ένα 5χορδο... Και μεταχειρισμένο... Αλλά δεν έχω λεφτά...και δεν νομίζω ο ιδιοκτήτης να δέχεται δόσεις... οπότε απλώς παρακαλώ όποιος το αγοράσει να ανεβάζει φωτογραφίες συχνά να το βλέπω...
Χριτς χριτς. Κρατάω ένα απο δαύτα στο avatar μου(το κοινό απο πίσω ειναι fake). Πάντως ενώ είμαστε σταθερά off topic, με βάλατε σε σκέψεις. Γιατι ενα G&L ειναι πιό φθηνό απο ένα Musicman? Μην απαντήσετε offtopicάδες. Πάω να το ψάξω μόνος μ'

Tthawth είπε:
Χριτς χριτς. Κρατάω ένα απο δαύτα στο avatar μου(το κοινό απο πίσω ειναι fake). Πάντως ενώ είμαστε σταθερά off topic, με βάλατε σε σκέψεις. Γιατι ενα G&L ειναι πιό φθηνό απο ένα Musicman? Μην απαντήσετε offtopicάδες. Πάω να το ψάξω μόνος μ'
Κράτα την απορία, κι άνοιξε ένα νέο thread γιατί έχει όντως πολύ ψωμί το θέμα και δεν είναι για off topic.  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα