Music store Germany

Παιδιά κι εγώ παρείγγηλα από Thomann το Hyper Phase (τον Ιούλιο έψαχνα για phaser). Έκανα την παραγγελία στις 11 Αυγούστου το πρωί και στις 14 το πρωί ήρθε! Έπαθα πλάκα μιας και το περίμενα μετά από βδομάδα τουλάχιστον! Υπερταχεία εξυπηρέτηση :!:

Εγώ πάντως όσες φορές παρήγγειλα απο Θωμά συνολικά κάνανε 1-2 βδομάδες τα πράματα να έρθουν.Η αλήθεια είναι ότι έπαιρνα μπόλικο πράμα κάθε φορά

Εγώ πάντως όσες φορές παρήγγειλα απο Θωμά συνολικά κάνανε 1-2 βδομάδες τα πράματα να έρθουν.Η αλήθεια είναι ότι έπαιρνα μπόλικο πράμα κάθε φορά
Aφού είπαμε έχει από τις αρχές του καλοκαιριού που ο thomann στέλνει πλέον με courier. :wink:

Πάνε οι παλιές καλές εποχές που έψαχνες το δέμα σου στα ταχυδρομεία! :lol: :lol:

Εγώ αναφέρομαι βέβαια σε παραγγελείες που έκανα μέσα στο χειμώνα :wink: :lol:

Αλήθεια αυτό με το courier ισχύει με το Musicstore;;

Αλήθεια αυτό με το courier ισχύει με το Musicstore;;
Εξαρχής. Το Musicstore συνεργάζεται με UPS (καλό για τους αγχώδεις, μιας και μπορείς να κάνεις tracking στο δέμα σου)... :wink:

Δηλαδή πλέον σε μια βδομάδα πανω κατω παραδίδονται τα δέματα στο σπίτι σου; Μήπως ξέρει κανείς με ποια εταιρία courier συνεργάζεται ο τομαν στην Ελλάδα?

Με τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ ;)
Μια παραγγελία που έκανα στις 10 Ιουνιού την έστειλαν με UPS Standard.

Μια άλλη επίσης τώρα αρχές Αυγούστου πάλι με UPS Standard.

Αυτές οι δυό ήταν κάπως μεγάλης αξίας...

Ενα φθηνό μικρόφωνο που είχα πάρει τον Ιούλιο το έστειλαν με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ, και ήρθε γρηγορότερα απο το UPS Standard που έκανε 7 μέρες (+ 1 ημέρα για Ρόδο)! :?

Πάρε τηλέφωνο και συννενοήσου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή στείλε mail και θα σου πούνε ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back