MSD Telegun

VAG, δεν βάζουμε ΤΟΣΑ ερωτηματικά στον τίτλο ενός θέματος  ;)

Ναι εχω δει το ντεμο στον Κωστα Βρεττο, ειμαι ετοιμος να το αγορασω αμεσα γιατι υπηρχε μια σχετικη ελλειψη...αλλα λογικα θα εχουν ετοιμαστει νεα κομματια.

απλα ηθελα καποια γνωμη απο οποιον το εχει...

Θενκς για τις απαντησεις σας !!!

μολις το παραλαβω και λιωσω στο παιξιμο για καμια εβδομαδα θα γραψω κατι ...!!

Αν μιλάς για το κίτρινο (δεν θυμάμαι όνομα, αν κάνω λάθος σόρρυ), είναι ό,τι καλύτερο και ευέλικτο σε high gain πετάλι έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια.

mscmkr είπε:
Αν μιλάς για το κίτρινο (δεν θυμάμαι όνομα, αν κάνω λάθος σόρρυ), είναι ό,τι καλύτερο και ευέλικτο σε high gain πετάλι έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια.
Καλα, για highgainιλικια ο Μητσος δεν παιζεται...  ;)

Το χω δει και το έχω παίξει στο Ζάχο. Οι ήχοι του είναι φανταστικοί. Αν δεν είχα μόλις αγοράσει ένα Tonebone θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Το έχω αγοράσει και σε πολύ καλή τιμή από εδώ από το noiz και είναι μαμάτο!!!

Μόνο αυτό και ένα Cry Baby και είσαι complete!!!!

Βγάζει ότι ήχο θέλεις και ο Μήτσος είναι ο καλύτερος στην εξυπηρέτηση...

alderbody είπε:
Καλα, για highgainιλικια ο Μητσος δεν παιζεται...  ;)
κ οχι μονο!  ;)

απλος ασχολητε πιο πολυ με αυτα

εμενα μου εχει κανει πολλα Vintagilikia  :P

ον τοπικ

το πεταλι ειναι απλα φοβερο!

το εχω παιξει κ σου παιζει ανετα απο καφριλα μεχρι Blues  ;)

Επίσης πολύ καλό πεταλάκι είναι το Telegun Overdrive Cream, για ποιό Vintage καταστάσεις  ;)

χαιρεται παιδες!ερωτησουλα!Το msd ειναι εξισου καλο και σαν overdrive σε ηδη γκαζομενο ενισχυτη?

iliasaek είπε:
ευχαριστω για την αμεση απαντηση!εχω αρχισει να το ψηνω ηδη!!!
... σε χαμηλή φωτιά ελπίζω γιατί "αρπάζει" εύκολα...  :D

Καλησπερα παιδια,επειδη ειμαι σχεδον ετοιμος στο να παραγειλλω το msd telegun,μηπως μπορειτε να μου πειτε για τροφοδοτικο(εκτος απο το dc brick-δεν εχω πλεον τοσα πολλα πεταλια) που να μπορει να το τροφοδοτησει ????

Uli Jon Roth είπε:
Καλησπερα παιδια,επειδη ειμαι σχεδον ετοιμος στο να παραγειλλω το msd telegun,μηπως μπορειτε να μου πειτε για τροφοδοτικο(εκτος απο το dc brick-δεν εχω πλεον τοσα πολλα πεταλια) που να μπορει να το τροφοδοτησει ????
9βολτο τροφοδοτικο boss style. Το one spot ασπουμε. Αν εισαι απο θεσ/νικη ο ριχαρδος το εχει σιγουρα.(Νομιζω ολοι το εχουν)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back