- Πόντοι
- 18
Άντε πάλι τα ίδια!..... :spiros69 είπε:και επιτελους VIDEO
[move]ελεος με τα MP3[/move]
ρε παιδια δεν ανεβαζω κατι για να το κανω συγκριση με το original - φυσικα και οχι - ενα take ηταν και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.mscmkr είπε:Κοίτα... Ικανότητες έχεις...
Αλλά... το original solo είναι τόσο καλά δομημένο στην τεχνική του που ό,τι και να βάλεις μέσα απλώς το μειώνεις. Ιδίως, αν προσθέτεις τεχνικές που δεν έχουν καμία σχέση με Randy...
Επίσης δεν ακούγεσαι. Στο 0.32 ακούγεται μέχρι και ένας ήχος από την κιθάρα, δεν ξέρω αν είναι το selector η κάτι τέτοιο, αλλά ο ήχος είναι πολύ θαμμένος...
Εγώ θα σου πω ότι δεν έχεις άδικο σε αυτό. Απλώς, για εμένα προσωπικά, ορισμένα σόλο αγγίζουν τόσο το ιδανικό που είναι πολύ δύσκολο να προσθέσεις κάτι πέρα από αυτό που έχει παιχθεί. Εκτός αν δεν μπορείς να παίξεις το σόλο στην πραγματική του μορφή, που στην περίπτωση σου είναι εμφανές ότι δεν ισχύει.ibanezas1980 είπε:ρε παιδια δεν ανεβαζω κατι για να το κανω συγκριση με το original - φυσικα και οχι - ενα take ηταν και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.
Δεν ειμαι virtou - για το κεφι μου παιζω και περναω ομορφα
Το εχω παιξει και ακριβως οπως ειναι στο δισκο αλλα τι να λεει - θεωρω οτι ο καθενας πρεπει να βαζει τη προσωπικη του αποψη αρκει να τον κανει να νιωθει ομορφα.
![]()