Movin on

Μπράβο Παναγιώτη, το ευχαριστήθηκα το κομματάκι... ;)

Τώρα πλεόν καιρός να πουλήσεις τις ibanez και να πάρεις μια ωραία

011-0102-747_004_2313_detail.jpg

να γουστάρεις και εσύ και εμείς που θα σε ακούμε (μην με φάτε, ένα inside joke κάνουμε  ;D )

Nice πάντως  ;)

Και εγω σκεφτομαι να αλλαξοπιστησω ;D ;D..μμμμμμ....αλλα για gibson μερια.

Αρκετα ολα αυτα τα χρονια με τις Ibanez :P

Γεια σου Πανο....ωραιος ;)

kostaras75 είπε:
Και εγω σκεφτομαι να αλλαξοπιστησω ;D ;D..μμμμμμ....αλλα για gibson μερια.

Αρκετα ολα αυτα τα χρονια με τις Ibanez :P

Γεια σου Πανο....ωραιος ;)
η JS 1000 θα είναι πάντα η αγάπη μου  ;) ;) ;), ερωμένες μπορεί να υπάρξουν πολλές  8) 8) 8), αγάπη μία  ;) ;) ;) (το ίδιο ισχύει και με τις γυναίκες  ;D ;D ;D )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
hyperpanos είπε:
άμα σου πώ ότι το σκέφτομαι για αυτή

http://www.thomann.de/gr/fender_blacktop_strat_rw_fr_blk.htm

ΟΧΙ

Έλα ρε Πάνο. Καταρχάς οι κιθάρες που έχεις κάνουν την ίδια δουλειά και είναι και πολύ καλύτερες. Άν είναι να πάρεις μια πάρε μια όμορφη, κλασσική με τα vintage τρέμολα και τους single coil...αυτό είναι η μαγεία τους...όχι τώρα fender με FR τρέμολα, locking nut και humbuckers... ;)

hyperpanos είπε:
η JS 1000 θα είναι πάντα η αγάπη μου  ;) ;) ;), ερωμένες μπορεί να υπάρξουν πολλές  8) 8) 8), αγάπη μία  ;D ;D ;D (το ίδιο ισχύει και με τις γυναίκες  8) 8) 8))

Και εμενα η js1000 ειναι αγαπημενη μου.....αλλωστε κατα καιρους τις εχω παρει ΟΛΕΣ :P :P

Γι'αυτο στο τελος μπηκα μεσα (εμεινα ταπι) ;D ;D ;D...αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

Απλα τωρα θελω να παω και σε κατι εντελως διαφορετικο.

kostaras75 είπε:
Και εμενα η js1000 ειναι αγαπημενη μου.....αλλωστε κατα καιρους τις εχω παρει ΟΛΕΣ :P :P

Γι'αυτο στο τελος μπηκα μεσα (εμεινα ταπι) ;D ;D ;D...αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

Απλα τωρα θελω να παω και σε κατι εντελως διαφορετικο.
αυτό το άτιμο το 24,75 scale δεν με βολεύει, έχω και κάτι χοντροδακτυλάρες  ;D ;D ;D

hyperpanos είπε:
άμα είναι έτσι ίσως προτιμήσω κάτι τέτοιο

http://www.thomann.de/gr/fender_squier_john5_signature_tele.htm
Χαχαχα  ;D

Με δουλεύεις έτσι?  :P

Πάρε πρε άνθρωπε μια fender με μονούς μαγνήτες....να βάζεις τον neck ή τις μεσαίες θέσεις να γουστάρ'ς....Εγώ επειδή σε έχω κόψει για γκαζοφονιά, είδες, σου πόσταρα κιθάρα με humbucker στο bridge...Για να μην πέσεις απότομα στα βαθειά  ;D ;D

Lord_Goumis είπε:
Χαχαχα  ;D

Με δουλεύεις έτσι?  :P

Πάρε πρε άνθρωπε μια fender με μονούς μαγνήτες....να βάζεις τον neck ή τις μεσαίες θέσεις να γουστάρ'ς....Εγώ επειδή σε έχω κόψει για γκαζοφονιά, είδες, σου πόσταρα κιθάρα με humbucker στο bridge...Για να μην πέσεις απότομα στα βαθειά  ;D ;D
γιατρέ μου φοβάμαι ότι οι μονοί δεν θα έχουν αρκετό γκάζι, έχω πρόβλημα  ??? ??? ;D ;D ;D αυτό το πρε,με σκότωσε  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hyperpanos είπε:
αυτό το άτιμο το 24,75 scale δεν με βολεύει, έχω και κάτι χοντροδακτυλάρες  ;D ;D ;D
Το μονο καλο που εχω ειναι....οτι κιθαρα και να πιασω στα χερια μου σε μια ημερα την εχω συνηθησει :D...δεν ειχα ποτε προβλημα σε αυτο...δεν πα να ειναι ντουβαρι ;D ;D ;D...αρκει να παιζει καλα ;)....οποτε τωρα ψαχνομαι για κατι αλλο...ειναι και θεμα ψυχολογιας ξερεις το ολο πραγμα ;D

πάλι δουλειές θα ανοίξουμε και έχουμε και έξοδα, ανοίγουν τα σχολεία σε λίγο, καινούργιες τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ρούχα,  άστα να πάνε  :-[ :-[ :-[

hyperpanos είπε:
γιατρέ μου φοβάμαι ότι οι μονοί δεν θα έχουν αρκετό γκάζι, έχω πρόβλημα  ???
Aν δεν παίζεις...

μια χαρά γκάζι έχουν...εξάλλου για τα καθαρά λέμε εμείς  ;)

Τέσπα, chat το κάναμε εδώ μέσα και θα μας φωνάζουν οι moderators, εγώ αποχωρώ, οι υπόλοιποι ακούστε-κριτικάρετε το τελευταίο satch κομμάτι που ποστάρει ο Hyperpanos, γιατί μετά θα παίζει με 7ender  ;D ;D

Το κομματι ειναι ωραια παιγμενο.Μια μικρη παρατηρηση μονο(να γινω λιγο γκρινιαρης).

Ισως χρειαζεται λιγο πιο πολυ δουλεια στα πιο ελευθερα μερη(αυτα που θελουν δηλ

και το δικο σου παιξιμο)περα απ τα ριφφς που εχει το κομματι.Ετσι η αλλιως ειναι

ωραιο. 

hyperpanos είπε:
πάλι δουλειές θα ανοίξουμε και έχουμε και έξοδα, ανοίγουν τα σχολεία σε λίγο, καινούργιες τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ρούχα,  άστα να πάνε  :-[ :-[ :-[
Αμαν το χα ξεχασει!

Τέσπα, chat το κάναμε εδώ μέσα και θα μας φωνάζουν οι moderators, εγώ αποχωρώ, οι υπόλοιποι ακούστε-κριτικάρετε το τελευταίο satch κομμάτι που ποστάρει ο Hyperpanos, γιατί μετά θα παίζει με 7ender  ;D ;D
Δεν ειναι κακο το chat αρκει να μην εχει ο ΟP προβλημα να προσφερεται το θεμα και να μην ξεπερναμε καποια ορια.

Η σοβαροφανεια βλαπτει ;D ;D

gvour είπε:
Το κομματι ειναι ωραια παιγμενο.Μια μικρη παρατηρηση μονο(να γινω λιγο γκρινιαρης).

και το δικο σου παιξιμο)περα απ τα ριφφς που εχει το κομματι.Ετσι η αλλιως ειναι

ωραιο. 

Αμαν το χα ξεχασει!

Δεν ειναι κακο το chat αρκει να μην εχει ο ΟP προβλημα να προσφερεται το θεμα και να μην ξεπερναμε καποια ορια.

Η σοβαροφανεια βλαπτει ;D ;D
Πάντα χρειάζεται - χρειάζομαι βελτίωση  ;) ;) ;), έχω είναι η αλήθεια ένα θέμα στα ελεύθερα κομμάτια των τραγουδιών  ;), επειδή δεν διαβάζω αυτά που παίζω, πολλές φορές άλλα σκέφτομαι, άλλα παίζω . Δεν τα βγάζω βέβαια και νότα νότα και γιατί δεν μπορώ να τα αποδώσω και γιατί από το αυτί (το δεξί, το καλό  ;D ;D ;D) τα βγάζω.Βεβαίως και είναι ωραίο το χαλαρό chat και είμαι της ίδιας άποψης ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και όχι σοβαροφανείς  ;) ;) ;)

gvour είπε:

και το δικο σου παιξιμο)περα απ τα ριφφς που εχει το κομματι.
Συμφωνώ απολύτως. That 's the point! ;) ;)

πολλές φορές άλλα σκέφτομαι, άλλα παίζω .
That 's not the point. Το θέμα είναι τι "ακούς" όχι μόνο τι σκέφτεσαι.

Δεν τα βγάζω βέβαια και νότα νότα
Κάποιες φορές that 's not the point! Το θέμα είναι πώς ΕΣΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣ!!

γιατί από το αυτί (το δεξί, το καλό  ;D ;D ;D) τα βγάζω.
Σ΄αυτή την διαδικασία άφησε αυτό που ακούς από το δεξί αυτί να περάσει στο αριστερό (χαλαρά), άφησε το να το επεξεργαστεί ο εγκέφαλός σου, η "ψυχή" σου (δώσε του χρόνο) και βγάλε ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ!! ;)

Δεν με νοιάζει (μόνο για μένα μιλάω) να είναι ίδιο το κομμάτι με το πρωτότυπο. Με νοιάζει κάπου εκεί μέσα να υπάρχει ο Πάνος και να τον "αφήσεις να ακουστεί"!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back