- Πόντοι
- 36
η JS 1000 θα είναι πάντα η αγάπη μουkostaras75 είπε:Και εγω σκεφτομαι να αλλαξοπιστησω ;D ;D..μμμμμμ....αλλα για gibson μερια.
Αρκετα ολα αυτα τα χρονια με τις Ibanez
Γεια σου Πανο....ωραιος![]()
hyperpanos είπε:
hyperpanos είπε:η JS 1000 θα είναι πάντα η αγάπη μου![]()
![]()
, ερωμένες μπορεί να υπάρξουν πολλές 8) 8) 8), αγάπη μία ;D ;D ;D (το ίδιο ισχύει και με τις γυναίκες 8) 8) 8))
αυτό το άτιμο το 24,75 scale δεν με βολεύει, έχω και κάτι χοντροδακτυλάρες ;D ;D ;Dkostaras75 είπε:Και εμενα η js1000 ειναι αγαπημενη μου.....αλλωστε κατα καιρους τις εχω παρει ΟΛΕΣ![]()
Γι'αυτο στο τελος μπηκα μεσα (εμεινα ταπι) ;D ;D ;D...αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.
Απλα τωρα θελω να παω και σε κατι εντελως διαφορετικο.
Χαχαχα ;Dhyperpanos είπε:άμα είναι έτσι ίσως προτιμήσω κάτι τέτοιο
http://www.thomann.de/gr/fender_squier_john5_signature_tele.htm
γιατρέ μου φοβάμαι ότι οι μονοί δεν θα έχουν αρκετό γκάζι, έχω πρόβλημα ??? ??? ;D ;D ;D αυτό το πρε,με σκότωσε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DLord_Goumis είπε:Χαχαχα ;D
Με δουλεύεις έτσι?
Πάρε πρε άνθρωπε μια fender με μονούς μαγνήτες....να βάζεις τον neck ή τις μεσαίες θέσεις να γουστάρ'ς....Εγώ επειδή σε έχω κόψει για γκαζοφονιά, είδες, σου πόσταρα κιθάρα με humbucker στο bridge...Για να μην πέσεις απότομα στα βαθειά ;D ;D
Το μονο καλο που εχω ειναι....οτι κιθαρα και να πιασω στα χερια μου σε μια ημερα την εχω συνηθησειhyperpanos είπε:αυτό το άτιμο το 24,75 scale δεν με βολεύει, έχω και κάτι χοντροδακτυλάρες ;D ;D ;D
Aν δεν παίζεις...hyperpanos είπε:γιατρέ μου φοβάμαι ότι οι μονοί δεν θα έχουν αρκετό γκάζι, έχω πρόβλημα ???
Αμαν το χα ξεχασει!hyperpanos είπε:πάλι δουλειές θα ανοίξουμε και έχουμε και έξοδα, ανοίγουν τα σχολεία σε λίγο, καινούργιες τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ρούχα, άστα να πάνε :-[ :-[ :-[
Δεν ειναι κακο το chat αρκει να μην εχει ο ΟP προβλημα να προσφερεται το θεμα και να μην ξεπερναμε καποια ορια.Τέσπα, chat το κάναμε εδώ μέσα και θα μας φωνάζουν οι moderators, εγώ αποχωρώ, οι υπόλοιποι ακούστε-κριτικάρετε το τελευταίο satch κομμάτι που ποστάρει ο Hyperpanos, γιατί μετά θα παίζει με 7ender ;D ;D
Πάντα χρειάζεται - χρειάζομαι βελτίωσηgvour είπε:Το κομματι ειναι ωραια παιγμενο.Μια μικρη παρατηρηση μονο(να γινω λιγο γκρινιαρης).
Ισως χρειαζεται λιγο πιο πολυ δουλεια στα πιο ελευθερα μερη(αυτα που θελουν δηλ
και το δικο σου παιξιμο)περα απ τα ριφφς που εχει το κομματι.Ετσι η αλλιως ειναι
ωραιο.
Αμαν το χα ξεχασει!
Δεν ειναι κακο το chat αρκει να μην εχει ο ΟP προβλημα να προσφερεται το θεμα και να μην ξεπερναμε καποια ορια.
Η σοβαροφανεια βλαπτει ;D ;D
Συμφωνώ απολύτως. That 's the point!gvour είπε:Ισως χρειαζεται λιγο πιο πολυ δουλεια στα πιο ελευθερα μερη(αυτα που θελουν δηλ
και το δικο σου παιξιμο)περα απ τα ριφφς που εχει το κομματι.
That 's not the point. Το θέμα είναι τι "ακούς" όχι μόνο τι σκέφτεσαι.πολλές φορές άλλα σκέφτομαι, άλλα παίζω .
Κάποιες φορές that 's not the point! Το θέμα είναι πώς ΕΣΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣ!!Δεν τα βγάζω βέβαια και νότα νότα
Σ΄αυτή την διαδικασία άφησε αυτό που ακούς από το δεξί αυτί να περάσει στο αριστερό (χαλαρά), άφησε το να το επεξεργαστεί ο εγκέφαλός σου, η "ψυχή" σου (δώσε του χρόνο) και βγάλε ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ!!γιατί από το αυτί (το δεξί, το καλό ;D ;D ;D) τα βγάζω.