Movie Quiz.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 7K
Παιδια ΟΚ δεν εχει μπει αλλο γκολ και ειμαστε στο 88'

2 λεπτά πριν, LK είπε

H σκηνή με την "φιρμα"

Οταν ο Τζον Γουικ ειχε καβλοσπυρα, η φιρμα ηταν ηδη γρια.

Ποσοχρονωνε ειναι αραγες τωρα?

H σκηνή με την "φιρμα"

Ε όχι και φίρμα κύριε LK μου.

Πόσα κομμάτια έχει στα τσάρτς δηλαδής?

Γι' αυτό μπερδευτήκαμε.

@Jazzjoker

Σπύρος, την ήξερες την ταινία ή έκανες research; Αν ισχύει το 2ο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό γιατί κάθε στοιχείο που έδινα ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έδινε Google αποτέλεσμα.

Οπότε έχει ενδιαφέρον πώς το βρήκες.

@Jazzjoker

Σπύρος, την ήξερες την ταινία ή έκανες research; Αν ισχύει το 2ο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό γιατί κάθε στοιχείο που έδινα ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έδινε Google αποτέλεσμα.

Οπότε έχει ενδιαφέρον πώς το βρήκες.

Δεν την ήξερα. Έκανα research με τον συνθέτη του θέματος που έγραψες. Όταν δε μου βγήκαν οι γνωστοί ύποπτοι (Iggy Pop, Billy Idol, Lou Reed), δοκίμασα και τον Strummer (για τον οποίο δεν είχα ιδέα ότι είχε μπλεχτεί και με κινηματογράφο btw) ε και μετά ήταν εύκολο.

Διάβασα για τουλάχιστον 30 ταινίες με τελεκαστερ μέσα. 7-8 είχαν γνωστά ονόματα. Λιγότερες αφορούσαν μουσικό σενάριο. Πουθενά δεν είδα για lou Reed.

Διάβασα για τουλάχιστον 30 ταινίες με τελεκαστερ μέσα.

Στο έχω πει εγώ, αυτή η τελεκάστερ θα σε φάει εσένα.

Ενώ αν έψαχνες για Yamaha με έναν διπλό θα ήταν απλούστατο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπον κανονιστε να χασω κανα γκολ στο Βορεια Ιρλανδια - Φιλανδια με το να διαβαζω τις τρέλλες σας.

Το επόμενο θα το κάνουμε Τετάρτη που έχει Τσάμπιονς Λιγκ.

Δε θα έκανα ποτέ έρευνα για τελεκάστερ. Είναι υπερβολικά ειδικός όρος για να βρεις αξιόπιστα αποτελέσματα. Εδώ σου λέει ο Λάκης ότι δεν αναφέρθηκε καν στο ειδικό θέμα στο telecaster forum όπου γράφουν οι μεγαλύτεροι tele nerds του κόσμου. 

Btw σκεφτείτε να έβαζε κάποιος αντίστοιχο quiz πριν 25-30 χρόνια. Θα χρειαζόταν να πάρεις άδεια από τη δουλειά σου μια εβδομάδα για να κάνεις την έρευνα που χρειάζεται.

Btw σκεφτείτε να έβαζε κάποιος αντίστοιχο quiz πριν 25-30 χρόνια. Θα χρειαζόταν να πάρεις άδεια από τη δουλειά σου μια εβδομάδα για να κάνεις την έρευνα που χρειάζεται.

Και κολλητό στην εταιρεία διανομής να είχες, δεν το 'βρισκες με τίποτα.

Και κολλητό στην εταιρεία διανομής να είχες, δεν το 'βρισκες με τίποτα.
Και να την εχεις δει την ταινια  δεν το βρισκεις.

Απλα γιατι δεν θυμασαι καν την τελεκαστερ

Εδώ ο άλλος ο λαλάκας ο γιός πέθανε που δεν του την δίνανε λέμε.

Ταινιάρα.

Τώρα που ξαναβλέπω τα highlights του quiz, έχω να δώσω συγχαρητήρια στον Σπύρο @Jazzjoker.

Μας πήρε και τα σώβρακα.

Γιασάν του μάγκα.

Και να ξέρεις Σπύρο, ότι απεγκατέστησα το κιουμπέης.

Έχω όμως ένα πρόβλημα με το cakewalk.

Είναι δωρεάν, και δεν μπορώ να το βρω πουθενά σπασμένο να το βάλω ασούμε.

EDIT: Ορίστε τα screenshots από τα προγράμματα. Ούτε στο "s" (steinberg) ούτε στο "c" (cubase) υπάρχει κάτι.

Όχι για να μην λες δηλαδή.

Untitled.jpg

Untitled1.jpg

Τώρα που ξαναβλέπω τα highlights του quiz, έχω να δώσω συγχαρητήρια στον Σπύρο @Jazzjoker.

Μας πήρε και τα σώβρακα.

Γιασάν του μάγκα.

Αφου το ειχε βρει ο Σαμης ο Παραγκας και απειλουμενος δεν αφεθηκε να το πει. Που παν τα συγχαρητηρια ρε γμτ μου... σε τι κοσμο ζουμε τελικα???!!!

Έχω όμως ένα πρόβλημα με το cakewalk.

Είναι δωρεάν, και δεν μπορώ να το βρω πουθενά σπασμένο να το βάλω ασούμε.
Αυτά είναι τα προβλήματα του καπιταλισμού Στράτο μου. Πετάς στην αγορά ένα δωρεάν προϊόν και μετά κανένας δε δέχεται να το σπάσει. Εγώ που είμαι πολύ μπροστά πάντως, περιμένω κάποιον μάγκα να το σπάσει και να το κάνει συνδρομητικό. 

.....Έχω και άλλα "δύσκολα κουιζ"....αλλά με Γκίπσον.

Υπόψιν....μιλάμε για ταινίες με θέμα τη Μουσική και ότι η κιθάρα παίζει σεναριακά κάποιο ρόλο, και όχι για ταινίες που π.χ. καθόταν στο σαλόνι σε μισό πλάνο μια Les Paul.... γιατί έτσι και οι ταινίες είναι άπειρες και δεν θα το βρει κανένας ποτέ. ?

Και να την εχεις δει την ταινια  δεν το βρισκεις.

Εδώ διαφωνώ.

Σε πράγματα που μου αρέσουν και θέλω να προσέξω , δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα θυμάμαι.

Π.χ. είχα / έχω μια ψύχωση να τσεκάρω σε πόσες και ποιές ταινίες (και είναι πολλές...πάρα πολλές) εμφανίζεται η AE80 Toyota Corolla DX μου.

Ακόμα και σε μισό πλάνο.

Μπορεί και αυτός που παραχώρησε το αυτοκίνητο να μην το θυμάται , αλλά εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσω.

Ακόμα και το IMCDb.org (Internet Movie Cars Database) για το συγκεκριμένο μοντέλο... ωχριά  μπροστά μου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back