- Πόντοι
- 218
Έχω ένα μουσικό θέμα που ηχογράφησα σήμερα εντελώς ερασιτεχνικά, παρατηρήσεις σχόλια δεκτά
drumBIT3_MP3.mp3
drumBIT3_MP3.mp3
cigaret13 είπε:Παρακάτω ο Yameth τα γράφει καλύτερα, για τον ήχο σου, απ'ότι θα τα έγραφα εγώ......
""Απλά για να γνωρίζεις μελλοντικά , πως ότι μηχάνημα έχεις πριν και μετά την υποδοχή της κάρτας ήχου σου, έχει ελαττωθεί η απόδοση του σε κάτω απο 10% των δυνατοτήτων του. Και δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα μηχανήματα.
Κι αυτό λόγω της κακής συνδεσμολογίας που έκανες, μπερδεύοντας διαφορετικά και ασύμβατα σήματα.
Αν είχες τον ήχο σου στην πεταλιέρα BOSS GT-1 και τον ενισχυτή καθαρό, θα πετύχαινες σωστό αποτέλεσμα συνδέοντας την πεταλιέρα κατευθείαν στον υπολογιστή με USB.
Ποτε δεν συνδέουμε δυνατό σήμα όπως αυτο που παίρνεις απο το send του ενισχυτή σου (+4db) σε είσοδο onboard καρτας και δει σε βύσμα μικροφώνου 1/8".
Τα πήρες όλα κι έφυγες που λέει και το άσμα. Τα 'καψες!""
Το θεματάκι σου μια χαρά είναι απλώς, πέρα από τον ήχο σου, πρόσεξε λίγο τον χρόνο σου, κάποιες στιγμές ξεφεύγεις...
Ευτυχώς ο Yameth με έσωσε από τυχών καψίματα... αυτή την φορά η σύνδεση της κιθάρας έγινε μe usb
Αναγκαστικά η ντραμς έγινε με μικρόφωνο
Όσο για το ότι φεύγω από τον χρόνο αυτό είναι ολοφάνερο.. θέλω πολύ δουλειά ακόμα
Και πάλι όμως ο ήχος σου ήταν χάλια (με το συμπάθιο..rockhead είπε:Ευτυχώς ο Yameth με έσωσε από τυχών καψίματα... αυτή την φορά η σύνδεση της κιθάρας έγινε μe usb
Εγώ θα διαφωνήσω όμως. Μου άρεσε ο ήχος της κιθάρας, μου θύμισε δεκαετίες 60-70, αλλά πιο πολύ μου άρεσε ο ήχος του στο noiz jam έστω και αν του βγήκε καταλάθος. Και όχι δεν κάνω πλάκαcigaret13 είπε:Και πάλι όμως ο ήχος σου ήταν χάλια (με το συμπάθιο..).
Η εγγραφή έγινε με τρία μέρηcigaret13 είπε:Και πάλι όμως ο ήχος σου ήταν χάλια (με το συμπάθιο..). Εάν μπορείς πες μας πως έγραψες μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
Δεν έχει τέτοια επιλογή από όσο το έχω ψάξειcigaret13 είπε:Ξαναδές το preset της πεταλιέρας σου! Συμπεριλαμβάνει, εκτός του ενισχυτή και των πεταλακίων, καμπίνα μεγαφώνων;
Επειδή από πεταλιέρες έχω μεσάνυχτα, κάτσε να σου πει κάποιος ειδήμων περί αυτού....rockhead είπε:Δεν έχει τέτοια επιλογή από όσο το έχω ψάξει
Έχεις δίκιο ο ήχος καταλάθος μου βγήκε προσπαθούσα να βγάλω κάτι σαν jethro tullBlackCrow81 είπε:Εγώ θα διαφωνήσω όμως. Μου άρεσε ο ήχος της κιθάρας, μου θύμισε δεκαετίες 60-70, αλλά πιο πολύ μου άρεσε ο ήχος του στο noiz jam έστω και αν του βγήκε καταλάθος. Και όχι δεν κάνω πλάκα![]()
Εδώ θέλει καμπίνα, λιγότερα πρίμα περισσότερα μπάσα και μεσαία, neck μαγνήτη, με overdrive και όχι fuzz και κομπρέσορα...rockhead είπε:Έχεις δίκιο ο ήχος καταλάθος μου βγήκε προσπαθούσα να βγάλω κάτι σαν jethro tull
Όταν λες καμπίνα εννοείς combo amp?cigaret13 είπε:Εδώ θέλει καμπίνα, λιγότερα πρίμα περισσότερα μπάσα και μεσαία, neck μαγνήτη, με overdrive και όχι fuzz και κομπρέσορα...
Όχι, εννοώ "cabinet" (κουτί με μεγάφωνα...rockhead είπε:Όταν λες καμπίνα εννοείς combo amp?
Το κοίταξα τώρα αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή, εκτός και αν υπάρχει και δεν ξέρω που βρίσκεταιcigaret13 είπε:Όχι, εννοώ "cabinet" (κουτί με μεγάφωνα...), εάν έχει (σου είπα δεν ξέρω...) στην επιλογή του ενισχυτή.
![]()