Μουσική επένδυση σε sitcoms/tv series κ.λ.π.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 6K
mauromouris είπε:
Ο Ρούχλας είναι Λα  ;D
Εδω ο Σεβαστιανός έγινε Υπουργός... :P ;D ;D

npap είπε:
νομίζω ότι ξεχάσαμε τον Randy...
Σωστός!!

Απαράδεκτη παράλειψη.

Τα Φιλαράκια τα άφησα για τους πιο νέους όπως επίσης περίμενα να δω και το Bing Bang Theory που το intro του είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον.

audiokostas είπε:
Σωστός!!

Απαράδεκτη παράλειψη.

Τα Φιλαράκια τα άφησα για τους πιο νέους όπως επίσης περίμενα να δω και το Bing Bang Theory που το intro του είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον.
εκπληκτικη σειρα αλλα απο μουσικη δεν λεει απολυτως τπτ...δεν θυμαμαι καν να εχει παιξει καποιο κομματι μεσα,εκτος απο κατι σκορπια που ωιλοτραγουδουν οι πρωταγωνιστες!

noe13 είπε:
εκπληκτικη σειρα αλλα απο μουσικη δεν λεει απολυτως τπτ...δεν θυμαμαι καν να εχει παιξει καποιο κομματι μεσα,εκτος απο κατι σκορπια που ωιλοτραγουδουν οι πρωταγωνιστες!
Έχεις δίκιο αλλά σε όλο το thread εγώ έχω αγνοήσει το "μουσική επένδυση" και έχω παραμείνει μόνο στα intro σειρών που παίχθηκαν στην Ελλάδα.

Διαφορετικά θα μίλαγα κι εγώ για το True Detectives, Sons of Anarchy, The Young Ones, Miami Vice, The Sopranos, House MD (με to SOTA πικάπ πρώτη μούρη και το Teardrop των Massive Attacκ για opening theme στην Αμερικάνικη version)

Εκτός συναγωνισμού, με όλα τα κλισέ για τα οποία όμως είμαι μα τελείως sucker....
+1000

το καλυτερο ισως σηριαλ των τελευταιων 3 ετων.

Δεν θα μπορούσα να αφήσω απ' έξω, ΟΛΑΑΑ τα jingles του Charlie Harper στο καλλιτερο serial όλων των εποχών Two and a Half Men.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back